[ sluiten ]

Mobiele communicatie

Mobiele communicatie is in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Naast bellen en het versturen van sms-berichten is de mobiele communicatie uitgebreid met internet op uw mobiele telefoon. Dit heeft als voordeel dat u onderweg uw emails kunt lezen en beantwoorden, kunt inloggen op het bedrijfsnetwerk en iets op internet op kunt zoeken, zonder dat u daar een laptop voor nodig heeft.

IRIS one geeft onafhankelijk advies in verband met mobiele communicatie en alles wat daarbij komt kijken. Bent u op zoek naar een nieuwe manier van mobiel communiceren of wilt u een abonnement afsluiten voor uw bedrijf, dan adviseren wij u graag. Wij kunnen voor u ook bekijken of de mobiele communicatie waar u nu gebruik van maakt ook werkelijk de beste en goedkoopste oplossing voor uw bedrijf is. Aan de hand van een aantal korte vragen kunnen wij u al een vrijblijvend advies toesturen via de IRIS Check.

Voor meer informatie of vragen over mobiele communicatie kunt u altijd contact opnemen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073 - 523 22 88 of email info@iris-one.nl

Kijk ook eens op:

Abonnementen mobiele telefoon zakelijk
Advies zakelijke telefonie
Advies zakelijke telefoon abonnementen
Beheer mobiele telefonie bedrijven
Inbouwen carkit
Mobiele communicatie
Mobiele telefonie
Zakelijk abonnement verlengen
Zakelijk bellen
Zakelijke mobiel