[ sluiten ]

Nieuws

Algemeen
30-06-2014 Prijsuitreiking EiPad actie

Afgelopen donderdag 26 juni, vond de prijsuitreiking en de overhandiging van de iPad mini’s plaats in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

26-04-2014 IRIS one eerste KPN Excellence Goud Partner van Nederland

IRIS one heeft haar partnership met KPN maximaal bekrachtigd met de officiële ondertekening van het KPN Excellence contract.

28-03-2014 Uitbreiding WerkbonApp

Nieuw in de WerkbonApp de verzonden werkbonnen als PDF in de email beschikbaar voor Android de iOs versie volgt binnenkort.

17-03-2014 Waarom is de kleurstelling van IRIS one 'paars'?

Kleur is van groot belang in branding voor bedrijven. Bepaalde kleuren hebben een bepaalde betekenis en daarom verwerken veel bedrijven deze kleur niet alleen in hun logo, maar ook in de werkplekken. IRIS one heeft niet voor niets gekozen voor de kleur 'paars'. Klik en lees waarom. 

13-03-2014 Gebruik mobiel internet met 53% gestegen

Het gebruik van mobiel internet op smartphones en tablets is het afgelopen jaar met maar liefst 53 procent gestegen naar 27,6 petabyte (bijna 29 miljoen gigabyte) op jaarbasis. Dat blijkt uit de jaarlijkse Telecommonitor van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De toezichthouder ziet verder een flinke groei in het aantal alles-in-één pakketten.

12-03-2014 IRIS one sponsort SPM Shoeters Den Bosch

Afgelopen zaterdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen GasTerra Flames uit Groningen heeft SPM Shoeters het sponsorbord van IRIS one gepresenteerd.

28-02-2014 5 momenten waarop 4G echt het verschil maakt

Je smartphone heb je altijd bij je en uit onderzoek blijkt dat mensen liever hun portemonnee verliezen dan hun telefoon. Een smartphone is een mini-computer die je in staat stelt méér te doen, zien, delen en beleven. Mobiele technologie als 4G doet dit ook: het maakt méér mogelijk in uiteenlopende situaties. Hier vijf momenten en situaties waarbij 4G écht het verschil maakt ten opzichte van 3G en wifi-verbindingen.

25-02-2014 KPN wil iPhone afluistervrij maken met apps van Silent Circle

Vanaf juni kunnen klanten van KPN wereldwijd beveiligde telefoon- en videogesprekken voeren en data versleuteld versturen. Het telecombedrijf is hiervoor een strategische samenwerking aangegaan met het encryptiebedrijf Silent Circle.

21-02-2014 Facebook neemt WhatsApp over; een nieuwsoverzicht

De laatste dagen zijn de media er vol van: Facebook neemt WhatsApp over. Wat zijn de gevolgen, hoe reageert de wereld? Op onze pagina een overzicht met links naar de gepubliceerde berichten. 

12-02-2014 Nederlander koopt meer smartphones en minder consumenten elektronica

De bestedingen van consumenten zijn in het vierde kwartaal van 2013 ruim 4 procent lager uitgevallen dan dezelfde periode vorig jaar, zo heeft GFK gemeten. De verschillen tussen de diverse markten zijn opvallend groot. Consumenten elektronica daalde met 11 procent. De smartphonemarkt daarentegen liet opnieuw een positieve lijn zien (+24 procent).

05-02-2014 IRIS sponsort Carbadge Run 2014

Van 10 tm 14 februari 2014 gaat de derde editie van the Carbage Run Winter Edition plaatsvinden. Een compleet nieuwe route met veel uitdaging. Vijf dagen lang met een oud barrel door de sneeuw raggen. Ruim 2.500 km, door 6 verschillende landen, dwars door de Alpen en de Dolomieten. En dat met een barrel van max. 500 Euro!

20-01-2014 Wat kun je nog met een iPhone eerste generatie?

Bezitters van een wat oudere iPhone houden vaak hun hart vast bij de aankondiging van een nieuwe iOS-versie. Apple stelt de update altijd beschikbaar voor een bepaald aantal iDevices, waardoor sommige iPhones en iPads geen toegang krijgen tot de nieuwste functies. Een iPhone eerste generatie kan hierdoor een stuk minder dan de nieuwste iPhone 5s en iPhone 5.

17-10-2013 América Móvil ziet af van bod op KPN

Het bedrijf wijst in een melding aan de Mexicaanse beursautoriteiten op de beschermingswal die de Stichting Preferente Aandelen B KPN heeft opgeworpen en op de gesprekken die met het Nederlandse bedrijf zijn gevoerd. Daaruit is volgens América Móvil gebleken dat het onmogelijk zal zijn om meer dan 50 procent van de stemmen bij KPN in handen te krijgen. Daardoor heeft het volgens het bedrijf geen zin om het bod door te zetten.

24-09-2013 Apple: iOS7 al meer dan 200 miljoen keer gedownload

Apple kan weer een record in de boeken bijschrijven. De nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem voor iPhone en iPad, iOS 7 werd in enkele dagen meer dan 200 miljoen keer gedownload. Daarmee is het de snelste software-upgrade uit de geschiedenis van Apple.

12-09-2013 Draadloze oplader laadt op over afstand van 10 meter

De startende ontwikkelaar Ossia heeft een werkende draadloze oplader getoond die op termijn apparaten tot op 10 meter afstand kan opladen.

11-09-2013 De Apple-onthullingen op een rij: iPhone 5 wordt vervangen door 5C en 5S

Technologiebedrijf Apple presenteerde vandaag op de Apple Campus in Cupertino, Californië een aantal nieuwe producten en updates. Vooraf werd, zoals gebruikelijk, hevig gespeculeerd over bijvoorbeeld een televisie of een smartwatch, maar er zijn geen verrassende producten zoals een iWatch of iTV gepresenteerd. Wat er wel werd aangekondigd? Een overzicht.

04-09-2013 Softwaregigant Microsoft neemt groot deel Nokia over

Softwaregigant Microsoft neemt Nokia grotendeels over. De twee bedrijven hebben de voorgenomen deal met een totale waarde van 5,44 miljard euro dinsdag bekendgemaakt. Als de aandeelhouders van Nokia en de mededingingsautoriteiten de overname goedkeuren, zal die begin 2014 een feit zijn.

02-09-2013 Vier nieuwe medewerkers IRIS Mobile

Wegens ons succes op het gebied van geïntegreerde telefonie oplossingen zijn vandaag 4 ervaren medewerkers begonnen in het team van IRIS. Hiermee zijn de afdelingen verkoop en service uitgebreid om de kwaliteit en service te borgen. Wij wensen de nieuwe medewerkers heel veel succes!

30-08-2013 Mogelijke blokkade overname KPN - 'grote vijandige strijd'

De overname van KPN door het Mexicaanse bedrijf América Móvil lijkt voorlopig niet zeker, omdat de Stichting Preferente Aandelen B van KPN een beschermingswal opwerpt. Dat maakte de stichting zojuist bekend in een persverklaring. Morgenochtend volgt een persconferentie.

29-08-2013 Verizon koopt Vodafone uit

Het Amerikaanse telecombedrijf Verizon is met het Britse Vodafone in gesprek over de uitkoop van het belang van 45 procent van de Britten in de Amerikanen.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 22