Menu
Stop.jpg

'LIFE IS SHORT - WORK SOMEWHERE AWESOME'

Wij zoeken sterk gemotiveerde professionals met passie voor hun vak die willen werken bij een top bedrijf

Commercieel medewerker binnendienst - 40 uur per week (M/V)

Functieomschrijving
In de functie van commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van twee adviseurs. Je hebt dagelijks contact met klanten en bent de spin in het web op kantoor. Klanten kunnen bij je terecht voor uitbreidingen, het bestellen van hardware en het beantwoorden van veelvoorkomende vragen. Voor je collega’s van de buitendienst (adviseurs) bereid je offertes voor, voert orders in en maakt tickets aan.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met de WoW factor, iemand die continue op zoek is naar het zetten van een extra stap en klanten en collega’s continue positief blijft verbazen met een proactieve en behulpzame werkhouding.

Functie-eisen
• MBO/HBO werk- en/of denkniveau
• Kennis van Microsoft Office programma's
• Commerciële én servicegerichte instelling

Daarnaast werkt het in je voordeel wanneer je ervaring hebt binnen de markt van ICT en/of telefonie en daarnaast ook nog kennis hebt van Microsoft Dynamics.

Wij bieden
• Een flexibele en dynamische werkomgeving
• De kans om zelfstandig te kunnen functioneren
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen
• Superleuke collega's
• Diverse doorgroeimogelijkheden welke passen binnen jouw ambities

IRIS one - ICT Professionals
IRIS one helpt haar klanten beter samen te werken en optimaal bereikbaar te zijn door middel van ICT en telefonie oplossingen. Dagelijks verschijnen er nieuwe technologieën voor samenwerken en communicatie. Hoe kiest een organisatie wat bij hen past en hoe halen zij het maximale uit die technologie? Daar zetten onze 35 professionals zich dagelijks voor in. Vanuit Brabant en Gelderland helpen we onze klanten met hun bedrijfsprocessen als uitgangspunt. Wij werken uitsluitend met 'proven technology' en combineren best practices. 

Meer informatie:
Sollicitaties kunnen worden gericht aan Rob Stolzenbach - r.stolzenbach@iris-one.nl.
Mocht je aanvullende informatie wensen dan kun je contact met Rob opnemen via 073 303 17 20 of r.stolzenbach@iris-one.nl

IRIS one werft op eigen kracht.