Menu
iFusion_iPhone.jpg

Onze oplossingen

Maak gebruik van onze expertise en ervaar de vele voordelen om je organisatie efficiënter te laten werken

Onze totaaloplossing

Met onze totaaloplossing geef je de IT en Telecom van je organisatie uit handen. IRIS one adviseert, implementeert en beheert je werkplekomgeving en bedrijfscommunicatie volledig. Hierdoor kun jij je bezig houden met zaken die er écht toe doen. Daarnaast is onze totaaloplossing schaalbaar, waardoor we met je meegroeien of krimpen en je niet voor verrassingen komt te staan. 

Één totaaloplossing, één leverancier en één factuur. 

neem contact met ons op Meer informatie

Vaste telefonie oplossingen

Op basis van een inventarisatiegesprek kunnen wij samen met jou bepalen of je jouw huidige vaste telefonie aansluiting wel of niet kunt en wilt vervangen. We kijken naar je organisatiebehoeften en die van je klanten en schrijven op basis van deze inzichten een onafhankelijk adviesrapport. Hierin wordt duidelijk welke (financiële) voordelen de nieuwe situatie voor je organisatie kan bieden. Daarnaast geven wij eventueel ook advies over integratie met mobiele telefonie. 

neem contact met ons op Meer informatie

Mobiele telefonie oplossingen

Wij bieden je uitsluitend de mobiele netwerken van KPN, Vodafone en Telfort. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk advies geven over de zakelijke mobiele telefonie oplossing die het best bij jouw organisatie past. Als specialist in Telecom en IT binnen het MKB garanderen wij je de optimale oplossing, gebruikmakend van de beste netwerken van Nederland. Hierbij kijken wij niet naar de laagste prijs, maar naar welke oplossing het meeste rendement uit je organisatie kan halen. 

neem contact met ons op Meer informatie

Internetoplossingen

'Internet zonder zorgen', dat is onze hedendaagse wens. De meeste bedrijven functioneren niet meer zonder. Wij adviseren je graag welke dienst bij je past, hoe dit beheerd moet worden en hoe je het zakelijk belang ervan beschermt.

Met KPN ÉÉN, Vodafone One Net en Telfort Hosted combineren we desgewenst het toegang tot internet met je zakelijke telefonie.

Klik voor meer informatie over KPN ÉÉNVodafone One Net of Telfort Hosted.

neem contact met ons op Meer informatie

IT services oplossingen

Door onze unieke aanpak, waarbij wij jouw manier van werken als uitgangspunt nemen, stellen wij een op maat gemaakte werkplekomgeving samen. Hierdoor ben je voorbereid op de toekomst en kan je jouw business op de meest efficiënte manier bedrijven. Doordat wij ons voornamelijk op de cloud richten heb je niet meer te maken met onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud / vervanging van de server of licenties die verlengd moeten worden. Hierdoor ben je altijd voorbereid en kun je toekomen aan het werken waar en wanneer je wilt. 

neem contact met ons op Meer informatie

Onze aanvullende oplossingen

Noodcentrale

Een telefooncentrale die niet meer werkt, een situatie waar je niet in wilt verkeren. Preventief handelen is altijd beter, want wij begrijpen als geen ander dat de 'lijnen' naar je klanten moeten functioneren. Om die reden bieden wij de Noodcentrale als tussenoplossing. Wij maken en houden je bereikbaar.

Neem contact met ons op Meer informatie

Track & Trace

Met een 'Track and Trace' volgsysteem bespaar je tijd, kilometers en kosten. Je hebt een compleet overzicht van de actuele route en locatie van je medewerkers en voertuigen. Hierdoor kun je een efficiëntere planning maken en medewerkers op de weg gerichter aansturen.

Neem contact met ons op Meer informatie

Mobile Cabin Set

Goede communicatie en snelle informatievoorziening tijdens bouwprojecten zijn essentieel. Telefonie en internet vanaf de start van een project is mogelijk met de Mobile Cabin Set van IRIS one. Een vaste lijn heb je hier niet meer voor nodig. Dit bespaart je minimaal 4 tot 6 weken wachten op de levering van een vaste verbinding.

Neem contact met ons op Meer informatie