Menu
iFusion_iPhone.jpg

Onze oplossingen

Maak gebruik van onze expertise en ervaar de vele voordelen om je organisatie efficiënter te laten werken
Noodcentrale

Onze Noodcentrale is een tijdelijke oplossing zodat je bereikbaar bent voor je klanten indien je oude telefooncentrale niet meer werkt. Deze centrale is binnen een uur operationeel.

Als business partner van KPN, Vodafone en Telfort leveren wij Vast-Mobiel-ICT geïntegreerde oplossingen. Wij leveren geen losse, lokale telefooncentrales. De Noodcentrale is dan ook een tussenoplossing waarna wij je graag adviseren wat de beste communicatieoplossing is voor je organisatie.

Huren
Normaliter migreren wij klanten van de oude naar de nieuwe situatie, waarbij de oude apparatuur wordt vernietigd. Met de Noodcentrale bieden wij een prima oplossing met draadloze toestellen, 3 stuks standaard, waarmee zowel inkomend als uitgaand gebeld kan worden. Deze oplossing is op huurbasis, totdat de definitieve, compleet geïntegreerde oplossing geleverd is. De eenmalige kosten voor de tijdelijke voorziening worden bij acceptatie van de definitieve oplossing voor 50% teruggegeven.

De Noodcentrale is als tijdelijke centrale te gebruiken, geschikt voor gelijktijdige externe gesprekken, op een fax en pc aan te sluiten en voorzien van drie afzonderlijk in te stellen antwoordapparaten. De centrale is uit te breiden met handsets, zodat in totaal zeven personen telefonisch bereikbaar zijn. Natuurlijk is het e.e.a. wel afhankelijk van de beschikbare telefoonlijn(en). Met het 3,5 inch kleurendisplay blijf je eenvoudig op de hoogte van afspraken en gemiste oproepen.

Eindeloos gebruiksgemak
Aan de mogelijkheden van de centrale komt vrijwel geen einde. Koppel via Bluetooth bijvoorbeeld een mobiele telefoon en beantwoord oproepen. Via Bluetooth kan tevens een draadloze headset aangesloten worden.
Jouw klanten kunnen in totaal tot 55 minuten aan berichten achterlaten. De drie afzonderlijke antwoordapparaten maken het zelfs mogelijk om voor verschillende dagdelen een andere boodschap te vermelden. Handig en klantvriendelijk!

Efficiëntie voorop
De centrale is begaan met efficiëntie. Onder de zes sneltoetsen programmeer je de meest gebelde nummers. Daarnaast is de Noodcentrale ook energiezuinig. Voorzien van ECO-DECT-technologie wordt het zendvermogen en verbruik binnen de perken gehouden. Indien noodzakelijk installeren wij tevens een bereikvergroter, zodat je bijvoorbeeld ook met een draadloze handset in het magazijn bereikbaar bent.