Menu

ERUIT (tekst)

Telfort -
„Telfort”
Telfort

Altijd bereikbaar en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen tegen voordelige tarieven. Dat kan met de oplossingen van Telfort Zakelijk, speciaal voor de MKB-ondernemer. Bij Telfort zakelijk houden ze de dingen graag simpel en vinden ze dat communiceren eenvoudig en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we namens Telfort eenvoudige producten en diensten, van goede kwaliteit. Abonnementen die je naar wens kunt aanpassen en heldere facturen die maximaal inzicht geven in de kosten. En dat alles tegen een vaste lage prijs, op het netwerk met het beste bereik van Nederland.

Telfort Zakelijk OpMaat

Voor bedrijven met twee of meer aansluitingen is er Zakelijk OpMaat. Daarmee delen alle collega's belminuten uit voordelige bedrijfsbundels. Zo profiteer je met het hele bedrijf. Je kunt je abonnement heel gemakkelijk uitbreiden met extra diensten. Met Zakelijk OpMaat bel je via het kwaliteitsnetwerk van KPN. Zo ben je zakelijk altijd bereikbaar. Je kunt elk abonnement gemakkelijk aanpassen naar het belgedrag van je medewerkers. Bepaal per medewerker wat je nodig hebt en voeg deze diensten aan het abonnement toe.

Telfort Hosted Telefonie

Met Telfort Zakelijk Hosted Telefonie bel je via internet en gebruik je een eigen schaalbare telefooncentrale in de cloud. Via de handige iPad Beheer App is de telefooncentrale gemakkelijk te beheren en via de BelAssistent App kun je altijd en overal je bereikbaarheid regelen. Of dit nu op kantoor, thuis, bij je klant of onderweg is.