Menu
iFusion_iPhone.jpg

Referentie: Altrad Fort BV - Herman Lindemann, klant sinds 2006

”IRIS one geeft ons het bekende “kruiwagentje” naar succesvolle wereldwijde communicatie. Altrad Fort, grootste producent van kruiwagens in Europa.”

Altrad Fort, onderdeel van de internationale Altrad Groep, is een onderneming die kleine bouw­machines, kruiwagens, trilplaten, betonmolens, bouwmaterieel en gereed­schappen voor zowel de professionele en DHZ markt levert. Betaalbare kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en een assortiment sterke merken zijn de pijlers waarmee wij ons in de markt onderscheiden. Altrad Fort is het knooppunt van de Altrad activiteiten in Nederland, u kunt hier voor (bijna) alle producten uit de groep terecht en wij hebben de ambitie om marktleider te zijn met deze producten.

Altrad Fort ontwikkelt, produceert en verkoopt in Tiel een compleet assortiment kruiwagens en lichte transportmiddelen voor de Huis & Tuin, Doe het Zelf en Professionele markten zoals de Bouw en de Land & Tuinbouw. Geschikt voor elke toepassing, branche en voor elk budget. De klanten van Altrad Fort bevinden zich op dit moment in de volgende segmenten: grote en kleine bouw- en tuinmarkten, DHZ markten, verhuurbedrijven, technische groothandels, professionele vakhandel en bouwmaterialen- en machinehandels. 

Altrad Fort heeft wereldwijd een jarenlange (sinds 1950) ervaring opgedaan in de ontwikkeling en verkoop van Kruiwagens. Altijd in overeenstemming met de hoogste gebruiks– en kwaliteitseisen en in respect met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Meteen vanaf de start heeft FORT gekozen in meer dan één opzicht

voor een innovatieve benadering. Niet alleen in techniek en commercieel maar ook zeker ondersteunend naar de klanten zodat de eindgebruikers de beste producten krijgen. Dit zorgde al snel voor een voorsprong op de concurrentie, waardoor wij een van de leidende kruiwagenfabrikanten in Europa zijn geworden.

Door de jaren heen is deze positie alleen maar versterkt, zeker nu het sinds 2005 deel uitmaakt van de Altrad groep.

http://www.altradfort.nl/

Terug naar overzicht