Menu
iFusion_iPhone.jpg

Onze oplossingen

Maak gebruik van onze expertise en ervaar de vele voordelen om je organisatie efficiënter te laten werken

Financiële rapportage

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van het MKB niet weet wat de gemiddelde uitgaven per jaar aan telecom zijn. Even zorgwekkend is het dat meer dan 40% ervan overtuigd is dat de telecomkosten in de toekomst zullen stijgen. Kortom, veel bedrijven weten niet wat de uitgaven zijn voor telecom, maar weten wel dat deze stijgen. Indien de combinatie van onduidelijkheid en stijgende kosten je bekend voorkomt, dan kan onze beproefde financiële rapportage je uitkomst bieden. Met deze oplossing worden alle telecomkosten op één plaats samengebracht, welke compleet inzicht biedt in alle kosten en helpt je deze kosten te verlagen; zodat je overbodige uitgaven eenvoudig kunt herkennen en kosten kunt besparen. Deze oplossing is provider-onafhankelijk en is speciaal ontwikkeld om grote groepen gebruikers en informatie van diverse providers te ondersteunen. 

De voordelen van de Financiële rapportage

  • Belangrijke kostenbesparingen. Onze klanten realiseren in veel gevallen een daling van telecomkosten tussen de 8 en 26 procent. 
  • Duidelijk overzicht van al je telecombezittingen en -kosten dankzij rapportages, analyses en KPI-dashboards.
  • Functie-specifieke dashboards voorzien je mensen van informatie op maat. Werknemers hebben toegang tot telecomrapportages en diensten die relevant zijn voor de functie die ze bekleden. 
  • Vergroot accountability doordat telecomkosten automatisch aan de juiste kostenposten worden gekoppeld. 
  • Asset management biedt inzicht in alle aanwezige mobiele apparatuur en aanverwante informatie. 
  • Snel operationeel en inzetbaar.