Onze oplossingen

Maak gebruik van onze expertise en ervaar de vele voordelen om je organisatie efficiënter te laten werken

Toestelbeheer (MDM)
Toestelbeheer is bij veel mensen bekend onder de naam MDM (Mobile Device Management). Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor een smartphone ten behoeve van het verbeteren van de bereikbaarheid en efficiëntie van hun medewerkers. De smartphones worden in de meeste gevallen uitgerust met toegang tot bedrijfsmail en zijn verbonden met een server op kantoor. Daarnaast worden er bedrijfsdocumenten geopend en opgeslagen op deze toestellen. Heb je je wel eens afgevraagd wat er gebeurd wanneer een toestel gestolen wordt of verloren raakt? In de meeste gevallen ligt bedrijfsinformatie op straat.

Met IRIS one Toestelbeheer voorkom je dat bedrijfsinformatie in verkeerde handen belandt. Door middel van een beveiligde verbinding met onze servers krijg je meer controle over de smartphones. Je kunt hierbij denken aan de volgende mogelijkheden:

• Het verplichten van een wachtwoord of toegangscode bij het ontgrendelen van het toestel.
  • Toestel op afstand blokkeren.
  • Toestel op afstand gedeeltelijk of volledig wissen.
  • Blokkades instellen met betrekking tot het gebruik van applicaties of functionaliteiten.
  • Toegang regelen op verschillende gebruikersniveaus.
  • Applicaties adviseren vanuit jouw eigen App-store.
  • De juiste actuele instellingen pushen naar één toestel, een groep of alle toestellen.
  • Nieuws, documenten en media distribueren via jouw eigen 'content' applicatie.

Wanneer je gebruik maakt van IRIS one Toestelbeheer gaat de uitrol van een nieuw toestel bij vervanging of een nieuwe gebruiker een stuk sneller en eenvoudiger. In slechts drie stappen is een nieuwe telefoon volledig ingesteld met de juiste beveiligingsopties en mailinstellingen.