Menu

Bereikbaar zijn, zoals jij het wil

Op kantoor, onderweg, vanaf je werkplek in principe ben je inmiddels overal bereikbaar.

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van je bedrijfscommunicatie. Dit doen wij met een team van professionals waarbij een onafhankelijk advies wordt uitgebracht dat is afgestemd op jouw organisatie en wensen.

Door de allerhoogste partnerstatus bij de beste providers van Nederland te combineren met de IRIS one dienstverlening ben je verzekerd van een probleemloze bedrijfscommunicatie.

Geïntegreerde telefonie
Ook op het gebied van bedrijfscommunicatie wordt er steeds meer van organisaties verlangd. Organisaties moeten het liefst 24/7 bereikbaar zijn en de telefoon dient binnen 10 seconden opgenomen te worden. Met geïntegreerde oplossingen ben je zowel vast als mobiel bereikbaar op één nummer, met één voicemail. Uiteraard biedt geïntegreerde telefonie tal van andere voordelen voor jouw specifieke situatie en wensen.

Werkwijze
Onze gecertificeerde medewerkers redeneren vanuit je huidige werkprocessen en zakelijke doelstellingen. Door efficiënt gebruik te maken van bestaande technologie van onder andere KPN, Vodafone, Microsoft en Telfort zorgen we dat je doelstellingen worden gerealiseerd. De implementatie gebeurt door onze eigen projectmanagementafdeling en eigen engineers. Op deze manier maak je gebruik van de kennis van de multinational met de aandacht van de lokale speler.

Bereikbaarheidsscan
Een van de middelen om te kunnen bepalen of er voldaan wordt aan de gestelde doelen is het uitvoeren van een bereikbaarheidsscan. Tijdens deze scan onderzoeken onze medewerkers de ervaringen van je klanten en andere relaties op het moment dat ze contact met je zoeken. Hopelijk heb je alles tot in de puntjes geregeld, maar waar we verbeterpunten zien zullen we je helpen deze aan te pakken.

Interesse in de bereikbaarheidsscan of meer informatie? Kijk hier rechts of neem contact met ons op.