Menu

Aandacht voor jou en je collega's

Aandacht
Onze bedrijfsvoering is gericht op aandacht voor jou als persoon en je organisatie. Onze medewerkers staan dag en nacht voor je klaar en hebben inzicht in onder andere je historische gegevens. Alle systemen zijn op afstand voor ons bereikbaar zodat we je op ieder gewenst moment waarschijnlijk direct van een oplossing kunnen voorzien.

Advies
Periodiek komt een van onze medewerkers bij je op bezoek om te adviseren over nieuwe mogelijkheden of wellicht reeds bestaande mogelijkheden welke je nog niet optimaal benut. Hierdoor blijven wij ook gedurende onze samenwerking verbeteringen realiseren.

De WoW factor
Alle medewerkers van IRIS one hebben dagelijks contact met klanten. Ons doel is om onze relaties op een positieve manier te blijven verbazen. Op zowel zakelijk als persoonlijk vlak zorgen wij ervoor dat onze ondersteuning jou en je medewerkers WoW momenten bezorgd. Actief voorbeeld hiervan is onder andere onze “happiness meter”. Kom gerust eens kijken bij ons op kantoor!

Evaluatie
Op het moment van beslissen heb je jezelf waarschijnlijk een aantal doelen gesteld voor het project. De samenwerking met IRIS one zorgt ervoor dat je doelen blijft realiseren. Periodiek zal je vaste contactpersoon de situatie met je evalueren. Je op de hoogte brengen van relevante ontwikkelingen in de markt en waar nodig de situatie optimaliseren.