Menu

LIFE IS SHORT

Work somewhere awesome

# Account Manager IT…
Bij IRIS one helpen we mensen om iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. We geloven erin dat wat onze ICT Services doen, bepalend is voor hoe stevig je als bedrijf in je schoenen staat. Wij zorgen ervoor dat je snel om kan gaan met veranderingen en boosten de slagvaardigheid van mensen.

Wij zijn op zoek naar de juiste persoon om bedrijven die nog geen klant zijn van IRIS one te interesseren in onze ICT Services, New Business dus. Jij bent de aangewezen persoon om deze bedrijven te helpen doelstellingen te realiseren waarvan ze eerder alleen maar hadden durven dromen!

# Functieomschrijving…
In deze uitdagende functie van ‘Account Manager IT’ op het hoofdkantoor van IRIS one in Vlijmen, ga je samen met je collega’s binnen diverse disciplines contacten leggen met potentiele klanten. Je wordt verantwoordelijk voor het interesseren van bedrijven in zowel de organisatie IRIS one als onze Microsoft producten. Onze ideale ‘ICT Services klant’ heeft 10 tot 100 medewerkers en is bij voorkeur actief binnen de dienstverlenende sector. Onze ideale ‘Account Manager ICT’ helpt met zijn of haar expertise, schiet onze relaties te hulp wanneer het nodig is en laat mogelijkheden zien die passen bij hun ambities! Als IRIS one geloven we dat we je kunnen helpen om doelen te realiseren en vinden het belangrijk om dit samen met onze relaties na te streven. We willen de allerbeste ICT-dienstverlener zijn en blinken uit in betrouwbaarheid, kennis en hulpvaardigheid.

# Wat ga je doen…

 • Doelstellingen realiseren bij nieuwe klanten
 • Je bent in staat om conceptueel te verkopen en de juiste mensen in te schakelen
 • Je stelt Salesplanningen op
 • Je houdt actief ontwikkelingen en trends in de markt bij met als doel je klanten nog beter te maken
 • Je realiseert en participeert in diverse marketing acties
 • Je hebt commerciële contacten op operationeel, tactisch en strategisch niveau
 • Opstellen als een gedegen gesprekspartner van en onderhandelaar met zowel directeuren/eigenaren als met inkopers, projectleiders en ICT-management   

In deze functie rapporteer je direct aan de Sales Manager.

# Waar moet je aan voldoen…

 • HBO werk & denkniveau
 • Aantoonbare succesvolle ervaring als ‘Account Manager IT’ en met name New Business
 • Aantoonbare expertise op het gebied van consultative selling en Multi level selling op directieniveau
 • Een ondernemend, proactief en zeer resultaatgerichte professional
 • Analytisch sterk en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een teamspeler met een winnaarsmentaliteit en uitstekende adviserende vaardigheden

# Wat mag je van ons verwachten…
We doen simpelweg alles voor je! Uiteraard zijn alle primaire arbeidsvoorwaarden uitstekend op orde, neem bijvoorbeeld ons premievrije pensioen! Daarnaast krijg je de beschikking over de voor jou noodzakelijke middelen als een laptop, auto en telefoon. We willen je beter maken dan dat je al bent en je uitdagen om doelstellingen te realiseren waarvan je tot nu toe alleen nog maar hebt durven dromen… Onze samenwerkingen, met onder andere Microsoft, zorgen ervoor dat je de allerbeste producten kan combineren met de expertise van de vele collega’s op onze 3 vestigingen in het land.

# Over ons…
Wij helpen mensen het maximale uit zichzelf te halen, iedere dag! We geloven erin dat wat onze producten en diensten doen bepalend is voor hoe stevig je als bedrijf in je schoenen staat. Door te helpen altijd en overal te kunnen werken met slimme IT en Telecommunicatie oplossingen van de allerbeste leveranciers. Omdat we het advies, de migratie, de implementatie en support verzorgen maken we zowel gebruik van de kennis en kunde van corporate bedrijven zoals Microsoft, Vodafone en KPN maar dan met de aandacht van de lokale speler.

# Wil je meer weten…
Bezoek onze website www.iris-one.nl. Neem voor aanvullende informatie over de vacature contact op met Jorg van Oijen, Sales Manager , via 073-303 17 07 of j.vanoijen@iris-one.nl

Denk je dat je het in je hebt om als ‘Account Manager IT’ bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan door jouw CV én motivatiebrief te sturen naar Henriëtte Wibier, HR Manager, via h.wibier@iris-one.nl

Zonder relevante aantoonbare werkervaring en opleiding wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen en wordt er derhalve ook niet op gereageerd.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie.