Menu

IRIS one neemt Kolk & Dijk over

Vlijmen, 9 januari 2018 – IRIS one neemt per direct Kolk & Dijk B.V. over. De overname van het Telecommunicatie en IT-bedrijf uit Almere past uitstekend bij de groeidoelstellingen van IRIS one.

“Met 27 nieuwe collega’s zijn we nog beter in staat om onze ambitie als beste IT en Telecommunicatie dienstverlener binnen het MKB+ segment waar te maken”, aldus directeur Lars van den Dungen. “Door uitgebreide kennis van IT-oplossingen op basis van Microsoft-producten in combinatie met geïntegreerde telecommunicatie oplossingen zijn klanten aan het juiste adres voor een optimale en beveiligde werkplek”, vervolgt Lars.

Veranderingen

IRIS one heeft in Steven Lemmens de juiste persoon gevonden om leiding te geven aan Kolk & Dijk. Steven heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Telecom en IT-markt en een bewezen track-record aan zowel de kant van providers als business partners. “Dat kan niet anders dan succesvol worden”, aldus Daniël Cirk, directeur IRIS one.

Voor de bestaande klanten van Kolk & Dijk verandert er niets, met uitzondering van nieuwe diensten die ze kunnen afnemen. “De sterke naam van Kolk & Dijk gaan we behouden, net zoals onze medewerkers en het kantoor in Almere”, aldus Steven Lemmens welke met zijn aanstelling toe zal treden tot het directieteam van IRIS one.

“Alles in één keer geregeld”, vervolgt Frank van der Kolk. “Deze stap biedt onze klanten enerzijds de juiste continuïteit op het gebied van telecommunicatie en anderzijds nieuwe kansen op het gebied van IT-services”.

IRIS one

IRIS one, gevestigd in Vlijmen en Nijmegen is geen vreemde in het land van overnames. Eerder lijfde de IT en Telecom dienstverlener Business Center Nijmegen in en met de recente overname van Kolk & Dijk groeit het bedrijf naar een van de grootste spelers binnen haar segment. IRIS one helpt bedrijven altijd en overal te kunnen werken. De succesvolle formule van de samenwerking met de beste partners, waaronder Microsoft, Vodafone, KPN en Telfort, zorgt ervoor dat IRIS one de kennis en kunde van de multinational heeft met de aandacht van de lokale speler. Door de overname groeit IRIS one naar een organisatie met meer dan 2.000 klanten en ruim 60 medewerkers.

Terug naar overzicht