2 min read

De lancering van langverwachte telefonieoplossing Xelion 8

 
 

Onlangs heeft Xelion haar nieuwste telefonieoplossing gepresenteerd! Als toppartner van Xelion, praten we je graag even bij over de nieuwe mogelijkheden.

Wat is Xelion ook al weer?
Stel, je bent op zoek naar een oplossing om je organisatie nog beter bereikbaar te laten zijn voor je klanten. Je wilt zo slim en efficiënt mogelijk je gesprekken voeren en dat tegen een voordelig tarief. Wanneer je dit intypt in Google, vliegen de zoekopdrachten en de aanbieders je om de oren. Dus hoe vind je de juiste provider die het beste bij jou past?

Misschien dat we deze zoektocht een stukje makkelijker kunnen maken. In deze blog leggen we uit waarom volgens ons Xelion dé vervanger is van je oude telefooncentrale.

Wat krijg je nog meer met Xelion 8?
Xelion 8 is een moderne telefooncentrale. Dit betekent bijvoorbeeld dat de hele centrale in de cloud zit, altijd up to date is en nieuwe functies direct beschikbaar zijn. Dit maakt de oplossing flexibel en dat merk je bijvoorbeeld wanneer je gebruikers wilt toevoegen; dit gaat goed, snel en je collega kan dus binnen no-time bellen.

Omdat bereikbaarheid meer is dan alleen bellen, geeft Xelion 8 antwoorden op veel wensen van onze klanten. Zo is het tariefplan eenvoudig want je krijgt een alles in één oplossing. Het tarief per gebruiker is inclusief alle mogelijkheden die Xelion biedt. Dit betekent dat je niet extra betaalt voor keuzemenu’s, wachtrijen, voicemails, etc.

Verder is het platform gebouwd als de meest complete softphone in de markt. Hiermee kun je het volledige adresboek inzien en dus ook zien wie jouw organisatie belt, is de beschikbaarheid van je collega’s inzichtelijk en is alles met een muisklik te bedienen. Zo verandert jouw werkplek in een volledige communicatie hub!

Met de introductie van Xelion 8, zijn er nog meer mogelijkheden die je bereikbaarheid als organisatie verrijken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan koppelingen met CRM pakketten waardoor je al je klanten, vóórdat je opneemt, herkent en direct goed kan aanspreken. Als je daarna ook direct alle gegevens van de klant kan inzien, wordt elk gesprek nog waardevoller; trust us!

Weet je wat wij nog meer bijzonder vinden aan Xelion 8?
Dat je helemaal vrij bent om te kiezen op welke manier je het systeem wilt gebruiken en zo jouw optimale bereikbaarheid kunt inrichten. Een kantoorbaan waarbij je veel telefoongesprekken ontvangt en doorverbindt? De Xelion app op je laptop of PC en een professionele headset is alles wat je nodig hebt. Meer onderweg, maar wel volledige inzage in wie je belt en hoe je het gesprek afhandelt of doorverbindt? Kies dan voor de complete smartphone app. En heb je toch liever nog een vast toestel? Geen probleem, ook dat kan nog steeds met de uitgebreide serie zakelijke toestellen!

Zo zie je, Xelion 8 heeft voor iedere gebruiker de beste optie om te bellen. Met Xelion 8 van IRIS one, heb je voor alle uitdagingen in de bereikbaarheid voor je klanten een perfecte oplossing.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Xelion 8 en welke voordelen dit biedt voor je organisatie? Neem dan contact met ons op! 

Hybride werken de nieuwe standaard! We hebben 4 tips om flexibel en veilig samen te werken via Microsoft Teams

Thuiswerken is tegenwoordig geen optie meer, maar bedrijven implementeren het als een onderdeel van het beleid. Dat betekent dat de hybride vorm van...

Read More

Een Back-up van Microsoft, dat gaat niet altijd zoals je denkt.

De misvatting die bij veel bedrijven bestaat is dat Microsoft een volwaardige gegevensback-up en retentie biedt voor Microsoft 365. De realiteit is...

Read More

Antwoorden op vier veel gestelde vragen over het hybride werken.

Steeds meer organisaties hebben een nieuwe manier van werken geïmplementeerd binnen de bedrijfsvoering, namelijk het hybride werken. Werknemers...

Read More