Menu

IRIS one ICT Professionals

Optimale zorg en advies

Aandacht
Onze bedrijfsvoering is gericht op aandacht voor jou als persoon en je organisatie. Onze medewerkers staan dag en nacht voor je klaar en hebben inzicht in onder andere je historische gegevens. Alle systemen zijn op afstand voor ons bereikbaar zodat we je op ieder gewenst moment waarschijnlijk direct van een oplossing kunnen voorzien.

Advies
Periodiek komt een van onze medewerkers bij je op bezoek om te adviseren over nieuwe mogelijkheden of wellicht reeds bestaande mogelijkheden welke je nog niet optimaal benut. Hierdoor blijven wij ook gedurende onze samenwerking verbeteringen realiseren.

De WoW factor
Alle medewerkers van IRIS one hebben dagelijks contact met klanten. Ons doel is om onze relaties op een positieve manier te blijven verbazen. Op zowel zakelijk als persoonlijk vlak zorgen wij ervoor dat onze ondersteuning jou en je medewerkers WoW momenten bezorgd. Actief voorbeeld hiervan is onder andere onze “happiness meter”. Kom gerust eens kijken bij ons op kantoor!

Evaluatie
Op het moment van beslissen heb je jezelf waarschijnlijk een aantal doelen gesteld voor het project. De samenwerking met IRIS one zorgt ervoor dat je doelen blijft realiseren. Periodiek zal je vaste contactpersoon de situatie met je evalueren. Je op de hoogte brengen van relevante ontwikkelingen in de markt en waar nodig de situatie optimaliseren.

Engineering
Of je nu hulp op afstand nodig hebt of hulp op locatie onze gecertificeerde engineers helpen snel en vakkundig in geval van calamiteiten of aanpassingen. De partners waarmee we samenwerken, waaronder Microsoft, Vodafone en KPN zorgen ervoor dat onze engineers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Flexibiliteit
Om ervoor te zorgen dat de nieuwe situatie “dienstbaar is aan je manier van werken” heb je bij IRIS one tal van mogelijkheden op het gebied van flexibiliteit. Denk hierbij aan van het op afstand aanvragen van nieuwe nummers en sim wissels tot aan de mogelijkheid om bijvoorbeeld af te kunnen schalen gedurende de contractperiode.

Monitoring
Wij zorgen ervoor dat je optimaal bereikbaar bent. Onze medewerkers zorgen voor monitoring van je omgeving en kunnen veelal proactief adviseren en anticiperen. Door middel van ons NOC “network operating center” en onze geavanceerde systemen zorgen wij ervoor dat je je nergens zorgen om hoeft te maken.