Altijd een up-to-date beveiliging zonder zorgen

Endpoint Detection & Response is een upgrade van je huidige antivirussoftware waardoor je beter beschermd bent tegen de hedendaagse bedreigingen.

De software wordt gestuurd door artificiële intelligentie en machine learning waardoor het nieuwe bedreigen leert kennen en oplossingen ontwikkelt.

Daardoor vormen hedendaagse bedreigingen geen risico meer en worden toekomstige bedreigingen opgemerkt en tegengehouden.

Het is een proactieve beschermingssoftware die jouw werkplek en die van je collega’s veiliger houdt.

Daarnaast beschikt EDR over een rollback functie waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over Ransomware aanvallen.

EXCLAIMER

Zeg vaarwel tegen Ransomware met EDR

EDR-Screenshot-IRIS-one

De ultieme verdediging tegen nieuwe bedreigingen.

Nieuwe dreigingspatronen vragen om een ​​andere aanpak.

Zero-day-aanvallen, ransomware en bestandsloze bedreigingen ontsnappen allemaal aan de antivirusoplossingen waarop jullie als organisatie op vertrouwen.

Til bescherming tegen bedreigingen naar een hoger niveau met Endpoint Detection and Response, dat AI gebruikt om de volgende cyberaanval een stap voor te blijven.

ENDPOINT DETECTIE & RESPONSE

 

Wil je de voordelen voor jouw organisatie bespreken? Klik dan op de onderstaande button.

Contact opnemen

BLOG

Hoe zorg je voor voldoende beveiliging tegen ransomware aanvallen?

Het principe van ransomware is simpel, een hacker breekt in op je omgeving en “steelt” bijvoorbeeld je data. Tegen betaling ontvang je jouw data weer terug. Iets wat niet alleen aardig in de kosten loopt, maar ook schade aan kan richten aan je bedrijf, je klanten of bijvoorbeeld je imago. Inmiddels zijn er effectieve tools op de markt om nooit meer wakker te hoeven liggen van ransomware aanvallen!

Je leest het in onze blog.

WHITEPAPER

De cybercriminaliteit is innovatief en gevaarlijk...

Op dit moment heeft 13% van de MKB-bedrijven de cyberveiligheid op orde. Dat betekent dat de beveiliging van het grootste deel van de MKB-bedrijven niet goed genoeg is tegen de huidige cybercriminelen. Ze worden namelijk steeds innovatiever en de risico’s worden daardoor groter. Ondanks de toenemende risico’s denkt 67% van de MKB-bedrijven geen interessant doelwit te zijn voor cyberaanvallen.

Lees alle bevindingen in onze whitepaper.

Haal ook het maximale uit jezelf met de Moderne Werkplek van IRIS one

Wil je weten welke handige applicaties je nog meer hebt wanneer je gebruik maakt van de Moderne Werkplek van IRIS one?

Jouw ICT Partner

IRIS one maakt innovatie toegankelijk

Misschien lijken bovenstaande punten ingewikkeld, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Wij adviseren, begeleiden en updaten je ICT-omgeving. Maatgericht, met gecertificeerde kennis en toekomstbestendig. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je altijd werkt met de nieuwste oplossingen, zodat je gewoon altijd maximaal productief en veilig aan de slag gaat. We maken innovatie makkelijk, waardoor jij snel alle voordelen van de flexibele werkplek ervaart.

Belangrijke kenmerken

  • Maximaal productief met de zekerheid dat je bedrijfsnetwerk optimaal is ingericht
  • Veel gebruiksgemak voor je collega's door up-to-date functionaliteiten en security
  • Een efficiëntere en wendbare ICT-omgeving die aansluit bij de digitaliseringstrend
  • Kostenbesparing door wegnemen van inefficiënte en verouderde ICT