ICT-fundament

Flexibele werkomgeving

Nu thuis- en onderweg werken de norm is, is het belangrijk dat je uitgerust bent met de allerbeste middelen. Een smartphone met handige apps en telefonie uit de cloud is hierbij de eerste stap. Maar je bent ambitieus en wilt meer. Daarom ondersteunen wij organisaties bij de integratie, adoptie en het beheer van flexibele werkplekken. Zo ben je overal op-en-top bereikbaar en werk je onderweg net zo makkelijk als op kantoor.

Innoveren, connecteren en transformeren

Flexibel werken is de nieuwe norm

Het belang van up-to-date ICT, neemt alleen maar toe. Je wilt natuurlijk zeker weten dat je collega’s ook buiten de kantoormuren gemakkelijk en productief kunnen werken. Dit vraagt om flexibele werkplekken met de functionaliteiten die je kent van kantoor. Tegelijkertijd wil je natuurlijk ook dat het beheer en onderhoud niet te veel tijd gaat kosten. Maar hoe richt je dat nou in?

Ben je er klaar voor?

Doordat flexibel werken in 2020 in een stroomversnelling is geraakt, worstelen veel organisaties nog met vragen. Halen we nu wel alles uit het thuiswerken? Is onze bestaande ICT-omgeving wel geschikt voor het vele thuiswerken? Hoe ondersteunen we collega’s die wat meer moeite hebben met de nieuwe middelen? Zijn onze gegevens wel veilig opgeslagen? En hoe regelen we de infrastructuur rondom het hybride werken?

Support

Overal op-en-top bereikbaar

Modernisering van je bedrijfnetwerk

Toegankelijke innovatie

De juiste antwoorden

Wij zorgen ervoor dat jij je over deze vragen geen zorgen meer hoeft te maken. Wij passen de juiste antwoorden toe op jouw organisatie via een doordachte werkwijze op basis van drie bouwstenen: innoveren, connecteren en transformeren. Wij vertellen je graag hoe deze bouwstenen voordeel opleveren voor jouw organisatie.

01

Innoveren

Werk makkelijker met toekomstbestendige oplossingen

Het overstappen op flexibel werken vereist een goede voorbereiding. Vanzelfsprekend moeten de nieuwe werkplekken goed aansluiten bij je ICT-omgeving. Daarom kijken we naar je bestaande ICT-fundament en richten we deze toekomstbestendig in. Hierdoor kun je makkelijk op- en afschalen als dit nodig is. Een modern ICT-fundament zorgt voor een krachtige basis voor jouw zakelijke succes in de toekomst. 

02

Connecteren

overal moeiteloos samenwerken met je collega’s

Online samenwerken is de basis van de kwaliteit van je dienstverlening. Hoe makkelijker dit verloopt, hoe sneller je doelstellingen worden behaald. Dit gaat tegenwoordig net zo makkelijk vanuit huis als op kantoor. Door van cloud samenwerkingsoplossingen gebruik te maken, zoals Microsoft Teams, werk je samen aan bestanden en projecten. Bovendien kun je vanuit deze oplossing direct mailen, chatten en bellen. Ideaal voor een succesvolle en slagvaardige samenwerking met je collega’s en klanten.

03

Transformeren

Direct goed van start met uitgebreide adoptietrainingen

Het succes van de nieuwe werkplekken valt of staat met de adoptie en het gebruik ervan. Kennis van de functionaliteiten en gebruiksgemak zijn hierbij onmisbaar. Ook hierin bieden we volledige ondersteuning. Via workshops en adoptietrainingen begeleiden we je collega’s bij de overstap. Je collega’s ervaren daardoor snel zelf alle voordelen, waardoor je productiviteit en continuïteit worden versterkt. 

Wij lossen jouw ICT problemen voor je op

We helpen je niet alleen met het juiste advies maar staan ook voor je klaar als het nodig is met support, consultancy én nieuwe verbetermogelijkheden.

Contact

Jouw ICT-Partner

IRIS one maakt het je makkelijk

Je wilt je zoveel mogelijk kunnen richten op activiteiten waar je energie van krijgt. Dat vinden wij niet meer dan logisch. Daarom nemen wij je alle randzaken uit handen. Als Microsoft Gold Partner voorzien we je bijvoorbeeld van volledig beheerde werkplekken op basis van Microsoft 365. En dat alles uiteraard op maat en met de persoonlijke aandacht die je van een ICT-partner mag verwachten.

Jouw voordelen met IRIS one als ICT-partner

  • Verzekerd van de beste oplossing dankzij oplossingen op maat
  • Ervaar het gemak door volledige ondersteuning tijdens het gehele traject
  • Professioneel advies en monitoring dankzij gecertificeerde kennis en partnerstatussen
  • Snel en gebruiksvriendelijk aan de slag dankzij uitgebreide adoptietrainingen
  • Eén aanspreekpunt voor al je vraagstukken