Menu

KPN

Antwoord op de vraag van morgen.

De werelden van vast, mobiel, data en ICT-diensten convergeren steeds verder. Van oudsher werden die onderdelen los gezien, geleverd en onderhouden maar in de praktijk lopen deze zaken vaak in elkaar over. Om die reden heeft KPN als totaaloplossing KPN ÉÉN.

KPN ÉÉN
KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor (hosted) vast en mobiel bellen inclusief telefooncentrale- functionaliteiten, veilige internettoegang en online software met één contract, één vaste prijs, één telefoonnummer, één voicemail, één factuur en één aanspreekpunt.

KPN ÉÉN geeft je de flexibiliteit om per medewerker heel eenvoudig het ideale communicatiepakket samen te stellen en dit per maand aan te passen.

undefined

Van ‘de Cloud’ en ‘Het Nieuwe Werken’ tot ‘The Social Enterprise’: telecom en breedbandverbinding zijn onstuitbaar in het primaire proces van veel bedrijven. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en dus volledig op de hoogte van de laatste innovatieve oplossingen van KPN. We zijn in staat om klantbehoeftes door te vertalen naar een passende oplossing waarmee klanten sneller, efficiënter en goedkoper kunnen werken. Onze medewerkers hebben lokale kennis en staan dicht bij de klant. Ook bieden wij flexibiliteit evenals de culturele ‘fit’. Als Excellence partner bieden we een volledige dienstverlening: naast aanschaf en advies kun je bij ons ook terecht voor levering, installatie en service. Dit alles doen wij uitsluitend met eigen mensen waardoor de kwaliteit van geleverde diensten gewaarborgd is

KPN Excellence Business Partner
Telefonie, data en ICT-diensten. Veel bedrijven zoeken één totaalleverancier. Liefst met snelle en persoonlijke service. Wij bieden als KPN ÉÉN Excellence Business Partner advies, aanschaf, levering, installatie én service van het KPN-dienstenportfolio. Als gecertificeerde Excellence partner zijn wij je aanspreekpunt. Hierdoor hoef je niet langer te schakelen tussen verschillende leveranciers voor telecom en ICT.