Menu

Worden dit je collega's?

Lees wat ze bezig houdt, zakelijk en privé.

Jarno Kapteijns, Accountmanager bij IRIS one, drinkt liever thee dan koffie en is een ondernemer in de dop. We spraken hem tijdens een kopje koffie… uh sorry thee

Thee, ik ben niet zo van de koffie
Jarno Kapteijns, Account,amager bij IRIS one schenkt zelf zijn thee en voor mij koffie in terwijl hij zegt “blijf maar zitten joh, ik doe het zelf wel even”. Jarno is één van de vaste waarden binnen het IRIS one sales team, iemand die altijd het maximale probeert te realiseren voor zijn klanten.

Hoe draag jij bij aan de WOW van IRIS one?
Door ook de simpele (kleine) dingen belangrijk te maken, denk hierbij aan een gebakje als ik jarig ben of gewoon eens binnenlopen bij je klanten. Daarnaast is het denk ik belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en te communiceren op een persoonlijke manier.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
Als ik niet aan het werk ben werk ik eigenlijk ook, maar dan niet voor IRIS one. Zegt hij lachend. Jarno verkoopt in zijn vrije tijd o.a. brommers en scooters, één van zijn passies. Bij de vraag naar een levensmotto krijg ik van Jarno met een glimlach op zijn gezicht een helder en duidelijk antwoord: “Hard werken, Hard genieten”.

Hoe zorg je ervoor dat jij en IRIS one steeds beter worden in wat jullie doen? 
Ik probeer zo veel mogelijk te lezen, onder andere op social media en “kijk graag af” bij collega’s. Daarnaast volg ik jaarlijks de nodige trainingen om bij te blijven.

Wat zou je altijd nog eens willen doen?
Een eigen bedrijf starten, in wat of waar dat maakt me niet zoveel uit, maar ik merk aan mezelf dat ik een type ben om te ondernemen. Jarno heeft gelijk, op dit moment is hij nog een ondernemer in loondienst, maar de ambitie past bij hem zoals ik het in kan schatten van achter mijn kopje koffie.

Ik bedank Jarno voor het gesprek en geef aan dat ik zelf de kopjes weg zet, hij pakt ze toch en zegt “ach ik heb ze toch ook ingeschonken, kleine moeite”. Ook nieuwsgierig naar Jarno of heb je vragen naar aanleiding van dit interview, stuur hem een bericht via LinkedIn of bel hem op 073-3031712