Menu

IRIS one neemt Business Center Nijmegen over

IRIS one, dé Telecom en IT specialist uit Vlijmen neemt per direct de activiteiten over van telecom leverancier Business Center Nijmegen. Door deze overname opent IRIS one haar tweede vestiging.

“Afgelopen jaren hebben we door uitbreiding van onze diensten en nieuwe klanten een forse groei doorgemaakt waardoor Nijmegen en omgeving goed aansluit op ons huidige werkterrein. Deze overname helpt ons dichterbij onze klanten te staan en geeft ons naast autonome groei een extra boost” aldus Lars van den Dungen, commercieel directeur van IRIS one.

Klanten
“De extra dienstverlening die IRIS one kan bieden op het gebied van Unified Communications en werkplekbeheer is iets waar mijn relaties behoefte aan hebben”, aldus Marcel Strik van Business Center Nijmegen. “Klanten kunnen gaan profiteren van de complete ondersteuning op het gebied van werkplekbeheer en bedrijfscommunicatie via Freek, Mike en hun nieuwe collega’s van IRIS one. Dit alles nog steeds in Nijmegen op het vertrouwde adres Kerkenbos 10-15”.

IRIS one
Daniël Cirk en Lars van den Dungen zijn de eigenaren van IRIS one. “Integratie van vaste- en mobiele telefonie en het beheren van de werkplek is onze specialiteit, met als doel om organisaties slimmer en daarmee efficiënter te laten werken. Voor deze oplossingen maken we uitsluitend gebruik van premium merken zoals o.a. Microsoft, Apple en Cisco. Uniek en versterkend voor ons succes is dat wij zowel KPN Excellence Partner, Vodafone Certified Installer Partner als Telfort Top Partner zijn en dat alle mensen gecertificeerd zijn volgens de strengste eisen van de providers en leveranciers.”

Terug naar overzicht