Menu

Telfort BelAssistent App update

Aanstaande woensdag, 8 augustus zet Telfort een nieuwe versie (2.2.0.) van de Android & iOS BelAssistent in de stores. In het geval van iOS betreft het enkel een update maar in het geval van Android betreft het een volledig nieuwe versie.

Dit laatste houdt in dat alle Android-gebruikers éénmalig opnieuw zullen moeten inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord. De huidige instellingen blijven wel behouden.

Impact iOS
iOS gebruikers draaien al op de nieuwe “core”, waardoor opnieuw inloggen niet nodig is. 


Nieuwe functionaliteiten in versie 2.2.0
- 'Het Hoofdscherm', 'Recent', 'Contacten' en 'Gespreksbediening' zijn voortaan direct toegankelijk. Wanneer je op 'Instellingen' klikt, dien je in te loggen.
- Opstarten vanuit de achtergrond is sneller geworden
- Een VastMobiel Integratie gebruiker kan kiezen op welk toestel een gesprek naar het vaste of mobiele nummer wordt afgeleverd
- Mogelijkheid om per doorschakeloptie (Bezet, Geen antwoord en Niet bereikbaar) een apart telefoonnummer in te stellen
- Bij telefoonnummer velden (o.a. bij doorschakelen) kan een nummer uit de contacten lijst worden gekozen
- Diverse kleine aanpassingen en bugfixes

Aandachtspunten
Er zijn twee functionaliteiten die niet in de nieuwe app zitten: 

- Do Not Disturb (DND)
Het is in de app mogelijk om een gebruiker in ‘DND’ modus te zetten (‘Doorschakelen alle gesprekken’ > ‘Afwijzen’. De ‘presence’ van de gebruiker wordt echter niet aangepast (o.a in InVerbinding, Receptionist- en DesktopIntegratie software). We zijn druk bezig om deze functionaliteit in de volgende release beschikbaar te stellen.

- Keuze tussen vaste bedrijfs- en doorkiesnummer
De keuze tussen het vaste bedrijfs- en doorkiesnummer is in de nieuwe app niet beschikbaar. BroadSoft heeft aangegeven dat deze functionaliteit in de nabije toekomst niet ontwikkeld gaat worden.

Terug naar overzicht