Menu

IRIS one klanten werken met de vernieuwde versie van Workspace 365

Op vrijdag, 28 juli 2017, is de update van Workspace 365 doorgevoerd voor alle klanten van IRIS one. Deze update biedt de gebruikers een fris nieuw design als werkplek met daarnaast interessante nieuwe functionaliteiten, zoals; integratie van een bestaande fileserver, Clientless RDP-ondersteuning en live integratie met Power BI.  De update van Workspace 365 maakt het mogelijk voor organisaties om de bestaande technologieën te combineren met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online werken.

Één centrale documenten app
Met de nieuwe release van Workspace 365 komen OneDrive voor bedrijven, SharePoint en lokale fileservers samen in één documenten app. Hiermee hoeven bedrijven niet meer alles in één keer naar de Cloud te migreren, maar kan er voor een gefaseerde overgang gekozen worden. Zo kan iedere organisatie de transitie op zijn eigen tempo maken.

Clientless RDP
In de hybride versie van Workspace 365 zit een Clientless RDP oplossing. Dit zorgt ervoor dat we nu een lokale of cloud applicatie in Workspace365 kunnen tonen in een Clientless RDP (uw applicatie webbased getoond) zonder opnieuw in te hoeven loggen. Voor gebruikers zorgt dit voor een centrale online werkplek, inclusief de lokaal draaiende applicaties.

Power BI
Workspace 365 gaf eerder al inzicht in agenda-items, ongelezen e-mails, recente bewerkte documenten en nieuwsberichten in de live tegels. Hier is nu ook Power BI van Microsoft aan toegevoegd. Centraal kan een beheerder van Workspace 365 nu de belangrijkste informatietegels uit Power BI toevoegen. Daarnaast kunnen medewerkers zelf Power BI-tegels toevoegen aan hun werkplek, waardoor direct inzicht in de benodigde informatie mogelijk wordt gemaakt.

Design
In de nieuwe versie van Workspace 365 is tevens het design grondig aangepast. Het voornaamste doel hiervan is meer rust creëren in de lay-out. Op deze manier kunnen gebruikers nog sneller de juiste informatie of applicatie vinden. De oude en nieuwe wereld worden nog beter gecombineerd en wordt informatie op een slimme manier steeds toegankelijker.

Wil je meer informatie over de vernieuwde versie van Workspace 365 of hoe wij je hierbij kunnen helpen?
Neem dan contact met ons op via 073 523 22 88 of info@iris-one.nl

Terug naar overzicht