Geen stip op de horizon

De droom

Wij dromen van een wereld waarin het kantoor, een plek is geworden om mensen te ontmoeten. Om te praten over werk en de zaken die je bezig houden, in plaats van de plek om je werk te doen.

Wij dromen van een wereld waarin het verbinden van mensen centraal staat. Waarin organisaties investeren in de allerbeste samenwerking tussen mensen, afdelingen en relaties.

I

Innoveer

Wij zorgen voor een flexibel en toekomstgericht ICT-fundament op basis van Microsoft Azure, Office 365 en Enterprise Mobility.

C

Connecteer

We boosten de gebruiksvriendelijkheid zodat je nog eenvoudiger kunt samenwerken met klanten, collega’s en leveranciers.

T

Transformeer

We helpen je het maximale uit jezelf te halen met razendsnelle adoptie van je nieuwe werkplekken door gecertificeerde trainers en Customer Success Managers.

“We zijn geen uitvinders maar combineren best practices”

IRIS ONE

iris one-02

Het fundament

Visie

Wat onze ICT services doen, is bepalend voor hoe stevig je als organisatie in je schoenen staat. Hoe snel je om kan gaan met veranderingen én hoe slagvaardig je mensen zijn. 

Daarom leggen we op technisch vlak het fundament voor jouw succes in de toekomst. Daarnaast helpen we jouw medewerkers hun doelen te realiseren waarvan ze eerder alleen maar van hadden durven dromen.

Samen bereiken we zo veel meer

Partnerships

Support

De allerhoogste partnerstatus

We werken samen met de allerbeste partners die ons de gelegenheid geven zelf aanpassingen te kunnen doen in hun systemen.

Hierdoor zijn alle IRIS one relaties verzekerd van adequate hulp in geval van storingen en kunnen we op alle vlakken onze pro-activiteit uitstekend borgen.

We werken op wekelijkse basis samen met onze “collega’s” van onze partners aan trajecten, producten én kennis waarbij we in alle gevallen onze klanten als uitgangspunt nemen.

De samenwerking tussen onze organisatie en onze partners, zorgt ervoor dat onze klanten de aandacht van de lokale speler kunnen combineren met de kwaliteit en de kunde van de corporate. 

Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Certified Partners zijn de hoogst geaccrediteerde onafhankelijke technische ondersteuningsproviders van Microsoft. Zij geven ondersteuning voor gegevensbeheer en softwareontwikkeling.

Vodafone Strategic Partner

Strategic Partners kunnen de meest complexe vraagstukken aan. Ze bieden alle producten en diensten aan, en zijn gewend aan bedrijfskritische projecten. Deze partners hebben een eigen, hoog gekwalificeerde service desk en een professioneel nazorgtraject.

KPN Excellence Partner

Al het gemak onder één dak. KPN ÉÉN Excellence Business Partners gaan verder dan adviseren. Een KPN ÉÉN Excellence Partner verzorgt ook de installatie, facturatie en service.  Je hebt een eigen persoonlijk aanspreekpunt voor al je KPN ÉÉN vragen.

Gecertificeerde Professionals
100%
Klanttevredenheid
96%
First Time Right
98%

Wat er ook is, we helpen je altijd en overal!

We komen graag met je in contact.

Neem contact op
"Samen betere business doen, dat is waar het om gaat in de relatie met onze klanten”
Lars van den Dungen
Algemeen Directeur IRIS one

Ontmoet ons team van professionals

Meer dan 65 professionals die jou en elkaar, helpen het maximale uit jezelf te halen.

Belangrijke zaken om te weten

Vraag en antwoord

Wat is het verschil tussen Microsoft 365 en Office 365?

Office 365 is een onderdeel van Microsoft 365. Andere onderdelen van Microsoft 365; zijn Microsoft Azure en Enterprise Mobility.

Hoe gaan jullie om met adoptie van gebruikers?

We hebben een uitgebreid adoptieprogramma met landingspagina’s en video’s die we op maat voor je samenstellen. Allemaal in overleg met jullie als klant.

Wanneer en hoe kan ik jullie bereiken voor support?

We zitten zowel tijdens als buiten kantooruren voor je klaar om je persoonlijk te woord te staan. Daarnaast heb je de beschikking over je eigen Customer Portal en kun je ons uiteraard altijd mailen.

Wat is PhoneOnline?

PhoneOnline is onze eigen geïntegreerde telefonie oplossing op basis van Xelion. Uiteraard met de excellente ondersteuning van onze professionals

Wat is een Moderne Werkplek

Een Moderne Werkplek is een werkplek waar je tijd-, plaats- en device- onafhankelijk mee kan werken.

Hoe kies ik de juiste internetsnelheid

Simpel, met de hulp van onze gecertificeerde medewerkers. Geen ingewikkelde tabellen maar gewoon iemand die je aan de hand van je huidige en toekomstige verbruik, helpt om de juiste beslissing te nemen.

Waarom zou ik mijn hardware bij IRIS one aanschaffen?

We zorgen voor je, van installatie en het overzetten van gegevens tot aan reparaties. Daarnaast heb je de zekerheid van de werking van alle andere IRIS one diensten.

Komen jullie ook op locatie?

Natuurlijk! Veel dingen kunnen we op afstand oplossen. In sommige gevallen is het nog steeds nodig om één van onze Engineers of Consultants naar je toe te laten komen.