Het maximale uit jezelf halen

“Op het moment dat we onze huidige IT omgeving onder de loep gingen nemen, deden we al zaken met IRIS one op het gebied van geïntegreerde telefonie.

De presentatie ten aanzien van ICT, gaf vertrouwen en we waren gecharmeerd van het idee om alles onder te brengen bij een kwalitatief hoogwaardige leverancier.

Eén vast aanspreekpunt, één telefoonnummer en periodieke evaluatiemomenten.

Voordeel wat we hadden met IRIS one, was dat we de mensen al kenden en we wisten dat ze stuk voor stuk een enorme mate van betrokkenheid hadden bij ons als organisatie.”

Factuurportaal Tekengebied

"Eén vast aanspreekpunt, één telefoonnummer en periodieke evaluatiemomenten"

Geen verrassingen achteraf

“Omdat we werken met een geïntegreerde set tools van Microsoft, hebben al onze medewerkers toegang tot basisapps zoals Word, Excel en PowerPoint. Het delen van bestanden wordt nog eenvoudiger gemaakt binnen onze OneDrive en Sharepoint omgeving.

Omdat de “apps” zowel online als lokaal te benaderen zijn, zorgt het voor een uitstekende acceptatie bij gebruikers en kunnen we nog eenvoudiger samenwerken.

Hierdoor zijn onze medewerkers nog productiever.”

Consultancy

“Bij IRIS one kennen we onze vaste aanspreekpunten.

Ze helpen ons niet alleen reactief met vragen wanneer we deze aan ze stellen maar nemen ook de rol van consultant op zich.

Ook deze consultancy uren maken onderdeel uit van de profielen waardoor we periodiek onze eigen interne ICT processen nog verder kunnen verbeteren.

Ze snappen snel wat we bedrijfsmatig willen bereiken en zorgen ervoor dat onze ICT omgeving hier naadloos op aansluit.”

Wil je IT en/of telefonie voordelen voor jouw organisatie bespreken?

Contact opnemen