Luisteren en meebewegen

“Een verschil dat we direct in het begin merkten in de aanpak van IRIS one, is dat ze ons belang voorop stelden.

Ze luisterden aandachtig en probeerden ons geen richting op te bewegen. Ze gaven invulling aan onze wensen en eisen in combinatie met advies op vlakken waar we tot op dat moment nog niet over hadden nagedacht. 

Als voorbeeld helpt IRIS one ons om overal te kunnen printen zonder tussenkomst van ingewikkelde applicaties.

Ons doel van ‘geen hardware op locatie’, leek niet haalbaar op het moment dat we een specifieke applicatie wilde gaan gebruiken.  IRIS one bleek in staat om de complete server, waar de applicaties op draait, te verplaatsen naar de cloud.

Louwers Tekengebied

"Wij bevelen IRIS one graag aan, zo zijn wij namelijk ook bij ze terecht gekomen."

Overal ondersteuning

“De fysieke migratie naar de cloud van onze systemen is goed verlopen.

De gebruikers hebben hierin wel extra aandacht nodig. De IRIS one medewerkers voorzien hierin door altijd voor ons bereikbaar te zijn maar ook door nieuwe technologie toe te passen zoals de “IRIS one helper”.

Deze online tool zorgt ervoor dat de gebruikers op het moment dat ze problemen ervaren, direct op kunnen nemen in een video en door kunnen sturen naar de IRIS one servicedesk.

We houden overzicht over de aanvragen en kunnen ons richten op onze core business in plaats van zelf bezig te zijn met onze ICT omgeving.

Geen ingewikkelde procedures meer maar direct contact tussen onze mensen en IRIS one en dat zonder bijkomende kosten, ideaal!”

Over de oplossing

Louwers Mediagroep maakt gebruik van een complete cloud oplossing op basis van Microsoft producten zoals Office 365 en Workspace 365.

Daarnaast maakt Louwers Mediagroep gebruik van een geïntegreerde virusscanner om de lokale werkplekken te beveiligen.

Er is een cloud server geïnstalleerd voor een bedrijfsspecifieke applicatie.

Louwers Mediagroep betaalt een vast bedrag per maand, per gebruiker inclusief licenties, beheer en onderhoud, gebruikers ondersteuning en bezoeken.

Eenvoudig te budgetteren maar ook flexibel door de mogelijkheid om af te schalen, ook binnen de contracttermijn.

Wil je IT en/of telefonie voordelen voor jouw organisatie bespreken?

Contact opnemen