Menu
Spieken.jpg

Referentie: Hugo van Verseveld - Financial Director

”IRIS one is een prettige gesprekspartner die onze vragen direct goed op weet te pakken, dit zijn we ook al jaren van ze gewend”

IRIS one heeft ons bij de hand genomen om een juiste beslissing te nemen
Bij de VandeGrijp Groep staan onze klanten centraal. Om altijd en overal bereikbaar te kunnen zijn hebben wij jaren geleden besloten gebruik te maken van de diensten van IRIS one. Als specialist in het op tijd en klantspecifiek maken van constructies en het leveren aan de verhuurmarkt weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om flexibel te kunnen zijn in allerlei situaties. Dit verwachten wij ook van onze leveranciers en partners.

Flexibiliteit staat centraal
Op het moment dat we onze telefonie omgeving wilden gaan aanpassen stond binnen onze organisatie flexibiliteit centraal.
We merken dat we meer en meer data verbruik hebben op mobiele toestellen en dat dit een van de grotere veroorzakers was van variabele kosten.

Altijd en overal bereikbaar zijn
Ons terrein is dermate groot dat we alle medewerkers hebben uitgerust met een mobiele telefoon. We willen immers altijd en overal bereikbaar zijn, ook als de telefoniste het druk heeft.

De uitvraag & oplossing
Bestaande relaties zijn waardevol voor ons, echter hanteren we de policy waarbij we altijd meerdere aanbieders vragen met ons mee te denken.
Nagenoeg iedereen kwam met een vergelijkbare oplossing voor onze vraag; data sharing. Waar IRIS one zich in onderscheidde was de juiste focus op de juiste plekken.

Geen focus op de concurrent maar, ondanks een prijsverschil, een focus op ons als klant. Onze vaste contactpersoon liet ons op een prettige manier inzien wat het beste is voor onze organisatie. Inmiddels hebben we een flexibele oplossing die bijdraagt aan dat we altijd en overal bereikbaar kunnen zijn voor onze klanten! 

De invulling
VandeGrijp Groep Group maakt via IRIS one gebruik van Telfort Zakelijk op maat in combinatie met het IRIS one servicemodel. 

Gedurende de samenwerking zorgt IRIS one voor het actief monitoren van de telefonie omgeving. De service afdeling staat altijd klaar om bijvoorbeeld administratieve wijzigingen en sim wissels door te voeren. 

Aanpassingen op technisch niveau worden uit handen genomen door de  vaste contactpersoon. Op ieder niveau heeft IRIS one gecertificeerde medewerkers die zowel op afstand als op locatie ondersteuning kunnen bieden.

Over VandeGrijp Groep
VandeGrijp IGS is toonaangevend in zware staalconstructies. We maken buizen, cilinders, conussen en schalen, trommels, rompen, verloopstukken en complete spreaders. VandeGrijp Rental biedt maatwerkondersteuning bij infrastructurele werken. Met meer dan zestig kilometer leidingsysteem op voorraad, en een vloot van splijtbakken, pontons en elevatorbakken direct beschikbaar aan de rivier, vinden we altijd een passende oplossing voor een tijdelijk probleem.

Terug naar overzicht