Menu

De IRIS one Security Check

GDPR wat is het en waar moet je rekening mee houden

Wist je dat het aantal MKB bedrijven dat wordt getroffen door een Cyberaanval met duizelingwekkende aantallen stijgt? De grotere bedrijven komen snel in het nieuws maar ook de gemiddelde MKB ondernemer kan getroffen worden door een aanval.

Het effect dat dit zal hebben op jouw organisatie is lastig in kaart te brengen, eventuele kosten voortvloeiend uit een aanval al evenmin.

IRIS one heeft een methode ontwikkelt om de kwetsbare plekken binnen jouw organisatie op basis van 3 deelgebieden bloot te leggen. Omdat we de volledige ondersteuning hebben van Microsoft zijn hier geen kosten aan verbonden. De gesprekken zijn niet technisch, maar richten zich op de processen en het gebruik van bestaande middelen.

Een van onze door Microsoft getrainde en gecertificeerde medewerkers zal aan de hand van jullie huidige situatie een inschatting maken van de kwetsbaarheden en je inzicht geven in de mogelijke gevolgen. Op het moment dat je beoordeelt dat actie vereist is kunnen we je bij de hand nemen om de juiste beslissingen te nemen op dit gebied.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in met de vermelding 'Security Check' en wij nemen contact met je op.