Menu

Skype for Business

Simpel en Intuïtief werken in één omgeving

Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van Skype for Business (voorheen Microsoft Lync), een uniform communicatieplatform voor bedrijven dat mensen in staat stelt simpel en  vanzelfsprekend te werken binnen één omgeving. Met alle informatie die ze nodig hebben en die voor hen relevant is, en beter dan ze gewend zijn.
Skype for Business werkt precies hetzelfde op pc’s als op laptops, smartphones en tablets. Gebruikers kunnen via Skype for Business chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel en niet beschikbaar zijn. Vanaf elke werkplek en met elk device. Zo kunnen ze vanaf de andere kant van de wereld net zo efficiënt informatie delen, communiceren en samenwerken als wanneer ze samen op één kamer zouden zitten. Hoe en met wie ze maar willen. En daarmee sla je meerdere vliegen in één klap.

Tijd, geld en ruimte besparen
Met Skype for Business haal je de ideale dienst binnen om het Nieuwe Werken in uw organisatie te faciliteren. Tijd-, plaatsen apparaat onafhankelijk communiceren maakt het voor medewerkers mogelijk te doen wat ze moeten doen. Hierdoor gaat de productiviteit omhoog. Skype for Business bespaart ook reistijd en reiskosten. Je kan zelfs besparen op huisvesting, want met Skype for Business hoeft niet iedereen op kantoor te zijn. Deze besparingen komen boven op de besparingen die je behaalt op je telecomkosten. Skype for Business heeft een intuïtieve en voor velen al een vertrouwde interface. Dit zorgt voor een snelle acceptatie en lagere trainings-, beheer- en supportkosten. Je medewerkers communiceren daarnaast onderling gratis, je betaald een vast bedrag per medewerker per maand, ongeacht de grote van je organisatie.

Eén deskundig aanspreekpunt
Met Skype for Business kun je gebruikmaken van de expertise die IRIS one in huis heeft. Indien gewenst geef je het beheer van al je telecomdiensten uit handen aan ons en wij overzien de hele keten van communicatie; voor vast, mobiel en Skype for Business. We bekijken je vraag vanuit jouw strategie, business en bedrijfsprocessen en bieden een oplossing die nú zijn vruchten afwerpt, maar ook in de toekomst van waarde is. In tegenstelling tot veel andere leveranciers kunnen wij zowel maatwerk als gestandaardiseerde kosteneffectieve oplossingen leveren. Daarnaast kunnen wij  Skype for Business snel en doeltreffend integreren met andere applicaties, zoals contactcenterapplicaties en CRM-systemen. We houden bij de implementatie rekening met al je specifieke wensen en eisen.

De voordelen van Skype for Business

  •         Hogere productiviteit (tijdwinst) door betere samenwerking en communicatie
  •         Medewerkers kunnen tijd-, plaats en apparaat onafhankelijk met elkaar, klanten, leveranciers en partners samenwerken
  •         Prettig in het gebruik dankzij de vertrouwde interface van Skype
  •         Vast bedrag per medewerker per maand, voor middelgrote en grote organisaties
  •         Besparingen op reistijd, reiskosten en huisvesting
  •         Contact center functionaliteiten voor iedere medewerker
  •         Te combineren met andere diensten als; vast, mobiel en connectiviteit

Neem contact met ons op voor een advies op maat.