Menu

LIFE IS SHORT

Work somewhere awesome

ICT Engineer

We hebben je hulp nodig! Steeds meer organisaties kiezen voor de dienstverlening van IRIS one. Hierdoor hebben we een mooie toename van het aantal projecten en klanten en daarom zijn wij per direct op zoek naar een ICT Engineer met als thuisbasis onze vestiging in Vlijmen. Wil jij deze bedrijven en ook andere helpen naar toekomstgerichte IT-omgevingen?

Functieomschrijving:

In de functie van ICT Engineer ga je aan de slag met een set uitdagende klanten die jij begeleidt in hun transitie naar een nieuwe IT-omgeving. Je hebt bij voorkeur ervaring met conventionele netwerken (on-premise) op basis van Microsoft Windows Server, RDS, Hyper-V, Cisco maar ook online diensten als Office 365 en Cloud back-up zijn je niet vreemd. Je geeft advies over de verschillende mogelijkheden op het gebied van Cloud toepassingen en/of on-premise technieken. Je kijkt niet alleen naar de techniek, maar denkt ook na over de impact op je klant en haar medewerkers. Wat zijn voor onze klanten de voor- en nadelen van een overstap naar de Cloud? Samen met je collega’s ben je hier bepalend in en je zal de omgeving ook daadwerkelijk opbouwen en migreren. Jouw reeds opgedane ervaring wordt gewaardeerd in onze dynamische en ambitieuze organisatie.

Kenmerkend voor onze engineers is dat ze proactief zijn, een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebben. Een van onze belangrijkste doelstellingen is gebaseerd op de vraag; “zou je ons aanbevelen bij iemand anders” hierdoor heeft IRIS one service en proactief handelen hoog in het vaandel staan, jij zal hier een belangrijke spil in zijn.

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

 • Installeren, configureren en beheren van IT-infrastructuren, zowel on-premise als cloud
 • Installeren, configureren van en migreren naar cloud diensten als Azure, Office365, Sharepoint, Workspace 365.
 • Installeren en beheren van nieuwe soft- en hardware
 • Installeren en beheren van routers, firewalls, switches en wifi
 • Installeren en beheren van email security, backup en antivirus producten

Functie-eisen:

 • MBO++/HBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring opgedaan bij een of meerdere ICT-dienstverleners
 • Het zelfstandig inrichten en beheren van een IT-omgeving welke bestaat uit o.a.:
  • Microsoft Windows server 2012/2016
  • Office 365 en/of Exchange 2013 / 2016
  • Networking bijv. Cisco, HP of Fortinet

Pre’s:

 • Ervaring met servermigratie trajecten, zowel on-premise als Cloud.
 • Ervaring met online diensten zoals Azure, Workspace365 & SharePoint
 • Ervaring van RMM tooling zoals Solarwinds N-Able of Kaseya
 • Je bent in het bezit van één of meerdere Microsoft certificaten

Naast je technische vaardigheden communiceer je makkelijk en voel je je thuis in een informele werkomgeving. De dynamiek van het werken voor verschillende klanten daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met collega’s. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en bent in het bezit van rijbewijs B. 

Wij bieden:

 • Een plek waar eigen initiatief echt wordt gewaardeerd.
 • Een flexibele en dynamische werkomgeving waarin je zelfstandig kunt functioneren
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen!
 • Auto (incl. privé gebruik), laptop en telefoon van de zaak
 • Alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied met de daarbij horende opleidingsmogelijkheden

Over IRIS one

Wij zorgen ervoor dat bedrijven altijd, overal en op ieder device kunnen werken. Onze Cloud oplossingen zorgen ervoor dat je kantoor is waar jij bent. We helpen onze klanten met het maken van de juiste keuzes, zorgen voor een succesvolle implementatie en onze servicemedewerkers staan altijd voor je klaar.

Op onze drie vestigingen in Nederland werken we iedere dag hard aan de WoW-factor bij onze klanten. Dit doen we door het gebruik van uitsluitend A-Merk producten te combineren met onze IRIS one dienstverlening. Geen wonder dat onze klanten ons aanbevelen bij anderen!

We hechten niet alleen waarde aan onze zakelijke relaties maar ook aan jouw balans tussen werk en privé. Wij zijn van mening dat je daardoor optimaal kunt presteren, waardoor klanten ons nog meer gaan waarderen. Kortom, wij zijn een inspirerende werkgever waar je prettig werkt en jezelf kunt ontplooien.

Meer informatie?

Bezoek onze website www.iris-one.nl. Neem voor aanvullende informatie over de vacature contact op met Joris Meeuwisse, Technisch Directeur, via 073-3031709 of j.meeuwisse@iris-one.nl. 

Solliciteren

Jouw CV én motivatiebrief zien wij graag toegestuurd naar Henriëtte Wibier, HR Manager, via h.wibier@iris-one.nl

Zonder relevante aantoonbare werkervaring en opleiding wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen en wordt er derhalve ook niet op gereageerd.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie.