Menu

Ik ben Iris, en ik help je...

Wij doen alles voor onze mensen!

# Sales Support Medewerker bij IRIS one voor 40 uren per week per direct

Bij IRIS one helpen we mensen om iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. We geloven erin dat wat onze ICT Services doen, bepalend is voor hoe stevig je als bedrijf in je schoenen staat. Wij zorgen ervoor dat je snel om kan gaan met veranderingen en boosten de slagvaardigheid van mensen.

Wij zijn op zoek naar versterking van het Sales Team. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Telefonie en ICT-oplossingen en dit doen we vanuit onze 3 vestigingen: Vlijmen, Nijmegen en Almere. Jouw functie zal bestaan uit het ondersteunen van onze Accountmanagers en daarin word je nauw betrokken bij alle Sales facetten binnen het team.

Voel jij je thuis in een snel veranderende markt en vind jij het een uitdaging om ons mee verder te laten groeien? Waarschijnlijk ben jij dan de juiste persoon om bij ons te komen werken, tenminste, als je professionaliteit en werkplezier belangrijk vindt.Net zoals wij de afgelopen jaren gegroeid zijn, zoeken wij in jou diegenen die met ons door wilt groeien.

# Functieomschrijving…

Jij bent de verbindende schakel tussen de klant en de Accountmanager. Jij zorgt er mede voor dat de klant optimaal bediend wordt.

Jij adviseert klanten en overtuigt hen op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, ICT-beheer of een combinatie van deze diensten. Je hebt hiervoor een flexibele instelling, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent secuur en servicegericht en je kan zelfstandig werken.

Met jouw creatieve instelling ben je in staat om nieuwe mogelijkheden in de markt te signaleren. In deze functie rapporteer je direct aan de Support Manager.

# Waar moet je aan voldoen…

 • Je bent beschikbaar voor 40 uren per week        
 • Je hebt MBO+/HBO werk & denkniveau        
 • Je hebt telefonische verkoopervaring, commerciële werkervaring is een pré        
 • Je hebt een goede telefoonstem        
 • Je bent zelfstandig, gemotiveerd, een doorzetter, sociaal- en resultaatgericht        
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend        
 • Een ondernemend, proactief en resultaatgerichte professional        
 • Een teamspeler met een winnaarsmentaliteit en uitstekende adviserende vaardigheden

# Wat mag je van ons verwachten…

We doen simpelweg alles voor je! Uiteraard zijn alle arbeidsvoorwaarden uitstekend op orde! We willen je beter maken dan dat je al bent en je uitdagen om doelstellingen te realiseren waarvan je tot nu toe alleen nog maar hebt durven dromen…

Onze samenwerkingen, met onder andere Microsoft, zorgen ervoor dat je de allerbeste producten kan combineren met de expertise van de vele collega’s op onze 3 vestigingen in het land.

Wij kunnen je concreet bieden:

 • De kans om je te bewijzen als teamplayer als zowel zelfstandige spelen
 • De kans om ondersteuning te bieden aan ons huidige klant- en partnerkanaal waarbij jij tijdig mogelijkheden signaleert om extra diensten te leveren c.q. uitbreidingswerkzaamheden te verzorgen        
 • De kans om jouw Sales skills te ontdekken en te ontwikkelen door potentiële klanten te adviseren over de aanschaf van passende ICT- en telefonieoplossingen en tevens hun supportvragen op te lossen        
 • De kans om ons Salesteam te ondersteunen en offertes op te stellen en tevens zorg te dragen voor een juiste opvolging
 • Financiële afhandeling van de klantencase
 • Een flexibele en dynamische werkomgeving
 • Een superleuke baan in een organisatie waar kwaliteit en trots het allerbelangrijkste zijn        
 • Leuke collega’s in een prettige en open werksfeer        
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een voor jou premievrij pensioen!        
 • Alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied met de daarbij horende opleidingsmogelijkheden        
 • De constante groei die IRIS one doormaakt biedt ook voor jou goede groeimogelijkheden 

# Over ons…

Wij helpen mensen het maximale uit zichzelf te halen, iedere dag! Door te helpen altijd en overal te kunnen werken met slimme IT en Telecommunicatie oplossingen van de allerbeste leveranciers. Omdat we het advies, de migratie, de implementatie en support vanuit onze drie vestigingen in Nederland verzorgen maken we zowel gebruik van de kennis en kunde van corporate bedrijven zoals Microsoft, Vodafone en KPN maar dan met de aandacht van de lokale speler.

We hechten niet alleen waarde aan onze zakelijke relaties maar ook aan jouw balans tussen werk en privé. Wij zijn van mening dat je daardoor optimaal kunt presteren, waardoor klanten ons nog meer gaan waarderen. Kortom, wij zijn een inspirerende werkgever waar je prettig werkt en jezelf kunt ontplooien.

# Wil je meer weten…

Bezoek onze website www.iris-one.nl. Neem voor aanvullende informatie over de vacature contact op met Karin Wesdorp, Support Manager, via 088-538 30 20 of via k.wesdorp@iris-one.nl

Denk je dat je het in je hebt om als ‘Sales Support Medewerker’ bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan door jouw CV én motivatiebrief te sturen naar Henriëtte Wibier, HR Manager, via h.wibier@iris-one.nl

Zonder relevante aantoonbare werkervaring en opleiding wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen en wordt er derhalve ook niet op gereageerd.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie.