Internetverbindingen

Een belangrijk fundament

Wil jij altijd snel kunnen werken? Dan is een betrouwbare internetverbinding essentieel. 

Bij IRIS one kunnen wij jou voorzien van de verbinding die het beste bij jouw onderneming past.

Met een breed aanbod aan netwerken, kunnen wij jou helpen het maximale uit je bedrijfsvoering te halen. Internet is internet, dat klopt maar niet ieder bedrijf is hetzelfde. 

We maken samen een analyse van jullie gebruik en kiezen de vorm en de snelheid die het beste passen bij jullie organisatie-omvang en gebruik.

Wij voorzien in de behoefte van vandaag en morgen

Het internet van de toekomst

Afbeelding

Razendsnel, altijd!

Met glasvezel kunnen snelheden tot wel 1 Gbit/s gehaald worden. Videovergaderingen, het downloaden en uploaden van bestanden en vele andere dingen kan nu probleemloos en snel. 

Met de snelheid en de bandbreedte van glasvezel, heb je sneller toegang tot je data en applicaties die zijn opgeslagen in de cloud. 

Hierdoor kunnen meerdere medewerkers gebruik maken van internet zonder dat dit ten kosten gaat van de snelheid.

Duurzaam en betrouwbaar

Met koperkabels kunnen schadelijke stoffen vrijkomen en vervolgens in de grond trekken. Glasvezelkabel daarentegen bestaat uit een haarfijne vezel van glas. 

Dit materiaal is een stuk sterker en heeft bijna geen onderhoud nodig. Daarnaast heeft glasvezel het grote voordeel dat dit gerecycled kan worden en is dus de meest duurzame keuze voor de toekomst.

“Continue uptime door 4G back-up van de verbinding”

Altijd online

4G back-up verbindingen

Een internetstoring is zeldzaam maar kan helaas voorkomen. Om ervoor te zorgen dat jullie organisatie gewoon door kan draaien, is een goede achtervang noodzakelijk. Dit voorkomt omzetverlies, gemiste deadlines, boetes of ontevreden klanten.

Weten wat er beschikbaar is op jullie locatie?

We bekijken graag de mogelijkheden met je.

Contact

Internetverbindingen

Absolute bedrijfszekerheid

Je wil niet dat er door een storing of inbraak het netwerk van je organisatie stil komt te liggen. Bij IRIS one zorgen we ervoor dat firewalls, servers, switches en routers gemonitord en beheerd worden door onze professionals.

Diensten

  • Proactieve Line-monitoring
  • Managed Netwerken
  • Één aanspreekpunt
  • Back-up met onder andere 4G

GLASVEZEL

Een dunne vezel gemaakt van glas. Waar razendsnel laserlicht door wordt getransporteerd. Zo heb je de allersnelste- en meest stabiele verbinding biedt.

IP-VPN

Een beheerd virtueel bedrijfsnetwerk zodat jij en je collega's altijd en overal veilig toegang hebben zonder extra beheerders inspanning.

SD-WAN

We maken je WAN netwerk veilig, flexibel en inzichtelijk. Je krijgt controle en performance inzichten in al het verkeers, gebruikers & applicaties.

(a)dSL

Internet dat overgebracht wordt door stroomsignalen via de telefoonlijn. Voor een goede verbinding is de afstand tot de wijkcentrale, wel heel belangrijk.