De vliegende start van iedere werkdag!

Workspace 365 is dé hybride werkplek waarmee medewerkers productiever worden. Deze online omgeving bied gebruikers een homepagina waarop alles te vinden is waardoor iedere medewerker iedere dag een vliegende start ervaart.

Alle applicaties worden middels tegels weergegeven en daarnaast worden belangrijke updates met elkaar gedeeld via het geïntegreerde intranet. Het is een adaptieve werkplek wat betekend dat de omgeving gepersonaliseerd is en aangepast kan worden naar de wensen van de gebruikers.

WORKSPACE 365

ALTIJD & OVERAL TOEGANG

Afbeelding

60% van de MKB Organisaties met meer dan 50 medewerkers heeft moeite om de organisatie op de hoogte te houden van ontwikkelingen.

Door middel van het integreren van communicatiesites zoals bijvoorbeeld Microsoft Sharepoint of RSS Feeds kun je ervoor zorgen dat het startpunt voor iedere medewerker belangrijke updates en nieuwswaardige items bevat.

Ideaal voor organisatienieuws maar ook relevante marktontwikkelingen en bijvoorbeeld de verjaardagskalender!

WORKSPACE 365

 

Wil je de voordelen voor jouw organisatie bespreken? Klik dan op de onderstaande button.

Contact opnemen

WHITEPAPER

De digitale werkplek van de toekomst

Sinds COVID-19 zijn we steeds meer op afstand gaan werken en is thuiswerken helemaal niet meer zo bijzonder. We raken vertrouwd met de cloud en maken hier veel gebruik van. Het thuiswerken bevalt ons zelf zo goed dat 85% van werkend Nederland aangeeft hybride te willen blijven werken. Wereldwijd geven zakelijke leiders aan dat het personeel door het hybride werken 73% productiever is geworden en dat er 41% minder werkverzuim is. Veel bedrijven denken daarom na over het ‘hybride werken’ en om dit te implementeren.

Lees alle bevindingen in onze whitepaper.

Haal ook het maximale uit jezelf met de Moderne Werkplek van IRIS one

Wil je weten welke handige applicaties je nog meer hebt wanneer je gebruik maakt van de Moderne Werkplek van IRIS one?

Jouw ICT Partner

IRIS one maakt innovatie toegankelijk

Misschien lijken bovenstaande punten ingewikkeld, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Wij adviseren, begeleiden en updaten je ICT-omgeving. Maatgericht, met gecertificeerde kennis en toekomstbestendig. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je altijd werkt met de nieuwste oplossingen, zodat je gewoon altijd maximaal productief en veilig aan de slag gaat. We maken innovatie makkelijk, waardoor jij snel alle voordelen van de flexibele werkplek ervaart.

Belangrijke kenmerken

  • Maximaal productief met de zekerheid dat je bedrijfsnetwerk optimaal is ingericht
  • Veel gebruiksgemak voor je collega's door up-to-date functionaliteiten en security
  • Een efficiëntere en wendbare ICT-omgeving die aansluit bij de digitaliseringstrend
  • Kostenbesparing door wegnemen van inefficiënte en verouderde ICT