Menu

Microsoft Workspace 365

Je online werkplek

Veel bedrijven maken nog gebruik van logge servers om bestanden en software te beheren. Daarnaast schaffen ze dure remote desktops aan om overal en altijd te kunnen werken. Voor een grote groep medewerkers zijn dergelijke oplossingen te duur. Zelfs met deze oplossingen is informatie moeilijk vindbaar omdat het ongestructureerd is opgeslagen in verschillende software systemen.

Browser-based werkplek
Workspace 365 biedt organisaties een complete browser-based werkplek. Het werkt als een desktop in de cloud waardoor medewerkers alle applicaties vanuit één centraal punt kunnen openen, ongeacht het apparaat. Doordat alle programma’s en informatie op één plek beschikbaar is krijgen medewerkers meer structuur. Daarnaast verhoogt de gebruikersvriendelijke interface de productiviteit voor alle medewerkers.

Business apps voor elk proces
Het is mogelijk eenvoudig applicaties te bestellen welke volledig geïntrigeerd zijn in Workspace 365. Business apps zoals kilometer- en urenregistratie, offertes- en facturatie en project management zijn eenvoudig aan te schaffen. Met Workspace 365 Business Apps is het bijvoorbeeld mogelijk om e-mail en documenten direct te koppelen aan een relatie, activiteit of een project. Zo creëer je overzicht in alle werkzaamheden.