Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies

 

Section Headline

Microsoft Copilot: de nieuwe standaard in AI-werkassistentie

Ontdek de toekomst van werkassistentie met Microsoft Copilot, de baanbrekende AI-tool die jouw digitale werkomgeving transformeert. Met zijn geavanceerde mogelijkheden en naadloze integratie met Microsoft-tools biedt Copilot een scala aan voordelen die jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen. Leer meer over de kracht van Copliot en wat er nodig is voor een veilige en succesvolle implementatie. 

Demo inplannen  
 

De kracht van Microsoft Copilot

In de snel evoluerende wereld van AI-technologieën heeft Microsoft zichzelf gepositioneerd als een pionier met de introductie van Microsoft 365 Copilot. Deze baanbrekende AI-assistent is ontworpen om naadloos te integreren met de tools van Microsoft en jouw digitale werkomgeving te transformeren. Door gebruik te maken van geavanceerde Large Language Models (LLM), zoals de GPT-4 van OpenAI (bekend van ChatGPT), kan Copilot jouw bedrijfsgegevens gebruiken om je te helpen bij alledaagse werkgerelateerde taken.

Microsoft Copilot is meer dan alleen een assistent; het is een AI-gestuurde werkpartner die je ondersteunt bij het analyseren van gegevens in Excel, het samenstellen van documenten in Word, het beheren van e-mails in Outlook, het maken van presentaties in PowerPoint, en zelfs het organiseren van vergaderingen in Teams. Het maakt gebruik van de Microsoft Graph API om jouw bedrijfsgegevens te integreren en biedt een breed scala aan functionaliteiten om je werkprocessen te stroomlijnen en je productiviteit te verhogen.

Wat kun je met Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot put uit jouw bedrijfsdata om gepersonaliseerde en relevante ondersteuning te bieden bij verschillende taken en processen. Door toegang te hebben tot bedrijfsgegevens, kan Copilot nauwkeurige analyses uitvoeren, suggesties doen op basis van specifieke contexten en zelfs anticiperen op de behoeften van gebruikers. Dit stelt medewerkers in staat om sneller beslissingen te nemen, efficiënter te werken en betere resultaten te behalen. Bovendien draagt het gebruik van bedrijfsdata bij aan een verbeterde nauwkeurigheid en relevantie van de ondersteuning die Copilot biedt, waardoor gebruikers meer vertrouwen krijgen in de suggesties en aanbevelingen die ze ontvangen. Een greep uit de functionaliteiten:

 • Data-analyse in Excel: Copilot kan grote hoeveelheden gegevens analyseren en inzichten bieden, waardoor gebruikers snel complexe analyses kunnen uitvoeren.

 • Documentcreatie in Word: Copilot kan helpen bij het opstellen, samenvatten en reviseren van documenten, en zelfs suggesties doen voor schrijfstijl en grammatica.

 • E-mailbeheer in Outlook: Het kan e-mails samenvatten, concepten voor nieuwe e-mails genereren en helpen bij het organiseren van de inbox.

 • Presentatie-ondersteuning in PowerPoint: Copilot kan helpen bij het maken, samenvatten en aanpassen van presentaties, en zelfs suggesties doen voor afbeeldingen en lay-outs.

 • Vergaderingsorganisatie in Teams: Het kan vergaderingen plannen, gespreksonderwerpen voorstellen en vergaderingen samenvatten voor een effectievere samenwerking.

 • Creatieve ondersteuning: Copilot kan gebruikers helpen bij het genereren van ideeën, het verbeteren van hun schrijfvaardigheden en het creëren van visuele content.

 • Integratie met Microsoft-tools: Copilot is geïntegreerd in verschillende Microsoft-apps, waardoor gebruikers naadloos kunnen werken tussen verschillende tools en hun productiviteit kunnen verhogen.

De voordelen van Microsoft Copilot

Met Copilot kunnen bedrijven profiteren van onder meer verbeterde productiviteit en betere besluitvorming. Leer meer over de voordelen van Copilot en de impact ervan op jouw bedrijfsprestaties.

 • Verbeterde productiviteit: Door repetitieve taken te automatiseren en snel toegang te bieden tot relevante informatie, kan Copilot de productiviteit van medewerkers aanzienlijk verhogen.

 • Efficiëntere werkprocessen: Copilot helpt bij het stroomlijnen van werkprocessen en het verminderen van fouten, waardoor organisaties efficiënter kunnen opereren.

 • Boost je creatieve output: Een van de unieke verkoopargumenten van Microsoft Copilot is de krachtige creatieve ondersteuning die het biedt, waardoor gebruikers worden geholpen bij het genereren van ideeën, het verbeteren van hun schrijfvaardigheden, het creëren van visuele content en het vinden van nieuwe inspiratie.
 • Betere besluitvorming: Door gegevensanalyse en -samenvatting te automatiseren, stelt Copilot gebruikers in staat om betere beslissingen te nemen op basis van feitelijke informatie.

 • Verhoogde tevredenheid van medewerkers: Door taken te automatiseren en workflows te verbeteren, kan Copilot bijdragen aan een verbeterde werknemerservaring en hogere tevredenheid.

Starten met Copilot? De juiste voorbereiding is essentieel

Hoewel Microsoft Copilot een krachtige tool is, vereist het een goede voorbereiding om er optimaal gebruik van te maken. Het is van cruciaal belang om de rollen en rechtenstructuur zorgvuldig te implementeren voordat je Microsoft Copilot organisatiebreed uitrolt. Een goed doordachte structuur zorgt ervoor dat gebruikers via Copilot alleen toegang hebben tot relevante en geautoriseerde gegevens, waardoor de veiligheid van gevoelige informatie wordt gewaarborgd. Hierdoor wordt voorkomen dat medewerkers onbedoeld en ongewenst toegang krijgen tot vertrouwelijke gegevens, zoals salarisinformatie of klantgegevens. Door vooraf de juiste rollen en rechten toe te wijzen, kan je de toegang tot specifieke gegevens controleren en beperken, waardoor het risico op data-incidenten wordt geminimaliseerd.

Een veilige en goed ingerichte datastructuur legt de basis voor een succesvolle implementatie van Copilot en maximaliseert de voordelen die je uit deze AI-assistent kunt halen. Met een solide rollen en rechtenstructuur kunnen gebruikers vertrouwen op de nauwkeurigheid en relevantie van de informatie die Copilot biedt, waardoor ze efficiënter kunnen werken zonder zich zorgen te hoeven maken over de toegang tot gevoelige gegevens. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar versterkt ook het vertrouwen van medewerkers in het gebruik van AI-tools zoals Copilot.

Kortom, een veilige en goed ingerichte datastructuur is essentieel om het maximale uit Microsoft Copilot te halen en tegelijkertijd de risico's op ongeoorloofde toegang tot gevoelige informatie te minimaliseren. Door vooraf de nodige maatregelen te treffen, kunnen organisaties profiteren van de voordelen van Copilot en tegelijkertijd een robuuste beveiligingsomgeving handhaven.

Een nieuwe standaard in werkassistentie

Microsoft Copilot vertegenwoordigt een belangrijke evolutie in werkassistentie, maar het succes ervan hangt af van een zorgvuldige voorbereiding, training en adoptie binnen jouw organisatie. Met de juiste inrichting en begeleiding kan Copilot een waardevolle aanwinst zijn voor jouw team, waardoor ze efficiënter kunnen werken en betere resultaten kunnen behalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Microsoft Copilot jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen.

Meer weten over Microsoft Copilot?
Vraag een vrijblijvende demo aan!

Ontdek hoe Microsoft Copilot jouw organisatie naar nieuwe hoogten kan brengen. Wij denken graag met je mee over de te nemen stappen om deze tool succesvol in je organisatie te implementeren. Plan een gratis demo in!

Demo inplannen  
Profiel afbeelding

Gijs Graat

Accountmanager

Email: g.graat@iris-one.nl

Telefoon: 06 55 22 06 16 

Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

 

Section Headline

Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies