Section Headline

cloud-werkplek-01-1

ICT-SECURITY

IRIS one regelt je ICT-security,
jij kunt zorgeloos verder

Het belang van een robuuste cyberbeveiliging is nog nooit zo cruciaal geweest. Risico's nemen toe en de impact op bedrijfscontinuïteit is reëel. IRIS one zorgt met ICT-security voor rust en controle  door alle bedrijfsonderdelen optimaal te beveiligen. Veiligheid is geen luxe, maar een noodzaak voor vooruitgang.

Download brochure  
informatiebeveiliging web
dtc-01 erkenning gebruikers

Waarom goede ICT-security steeds belangrijker wordt

Je medewerkers, partners en klanten vertrouwen erop dat de informatie die ze delen veilig is. Bedrijven zoeken daarom steeds vaker naar garanties dat hun partners en andere relaties veilig met hun informatie omgaan, bijvoorbeeld door certificering zoals de ISO 27001. Informatie is geld waard en daarom wil een organisatie niet dat deze informatie in verkeerde handen valt, wordt gegijzeld via ransomware of verloren gaat. Het herstellen van verloren informatie kan veel tijd en geld kosten, als het al mogelijk is. Daarom is het belangrijk om ICT-security prioriteit te geven in je bedrijfsvoering.

 

Hoe wij de best mogelijke
ICT-security waarborgen

Als strategisch ICT-partner zorgen wij ervoor dat je bedrijfsinformatie altijd en overal veilig blijft. Dat begint met het maken van een gedegen securityanalyse. De uitkomst hiervan is leidend voor de verbeterslagen die we adviseren om tot het gewenste niveau van ICT-security te komen. We zorgen o.a. voor:

  • Het beschermen van bedrijfsinformatie tegen ongeautoriseerde toegang en datalekken
  • Het monitoren en beschermen je bedrijfsgegevens met de nieuwste beveiligingssoftware
  • Het trainen van medewerkers om cyberaanvallen te herkennen
  • Het implementeren van rolgebaseerde toegang voor betere beveiliging en productiviteit

Het uitgangspunt bij elke samenwerking is de best mogelijke ICT-security mét behoud van maximale productiviteit en gebruiksvriendelijkheid.

Bescherm
encryptie
Wet- en regelgeving
 

"IRIS one is onmisbaar als ICT-securitypartner.
Ze zijn proactief en denken met ons mee."


Eric de Kort
IT-manager bij Stichting Geriant

Bekijk klantcase  Meer klantcases
 
cybersecurity-eco-2

Onze visie op ICT-security

Veilig én gebruiksvriendelijk hybride werken
met oog voor Mens, Organisatie en Technologie

Bij IRIS one werken we sinds 2009 vanuit de overtuiging dat een veilige, productieve en prettige werkplek alleen is te realiseren als er oog is voor drie onderdelen: Mens, Organisatie en Technologie. Een werkplek kan ICT- (Techniek) en beleidstechnisch (Organisatie) immers waterdicht zijn ingericht, maar als de medewerkers (Mens) er niet prettig mee kunnen werken, gaat dit ten koste van het werkplezier. Bovendien blijf je kwetsbaar voor cyberaanvallen, wanneer er te weinig aandacht wordt besteed aan het bewustzijn en gedrag van degenen die er dagelijks mee werken.


Download brochure  

Mens

Mens

organisatie

Organisatie

technologie

Technologie

 

Section Headline

Meer grip op ICT-security

De continuïteit en reputatie van je bedrijf zijn volledig afhankelijk van goede ICT-security. Om echter adequate veiligheidsmaatregelen te kunnen treffen, moet je eerst weten waar de kwetsbaarheden liggen. Gebruik daar onze ICT-securityscan voor! We analyseren snel en grondig de veiligheid van jouw bedrijf. Je ontvangt een rapport met direct toepasbare verbeterpunten. Zo krijg jij meer grip op de ICT-security van jouw bedrijf en houd je hackers buiten de deur.

ICt-security-rapport
team_0023_Joris-crop.jpg

“De gestandaardiseerde processen voor detectie, preventie en afweer worden breed gedragen. Met de toenemende cyberbedreigingen vinden wij het niet meer dan normaal dat we onze klanten extra comfort kunnen bieden voor zowel hun IT als telefonie.”

Joris Meeuwisse

Algemeen directeur IRIS one

ISO- en NEN-gecertificeerd ICT-security partner

IRIS one bezit de wereldwijd erkende certificaten ISO27001en NEN 7510-1. Deze certificaten bevestigen dat wij voldoen aan de meest strenge normen voor ICT-security. In combinatie met onze status als Microsoft Solution partner, Vodafone Strategic Partner, en KPN Excellence Partner, maakt dit ons uniek in Nederland als ICT-dienstverlener voor de zakelijke markt. Kortom, kies je voor IRIS one als partner op het gebied van ICT-security, dan kun je elke vraagstuk met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Meer over onze certificeringen
plan do check act

Jouw ICT-security
front-to-back beveiligd

Bij IRIS one hanteren we een ICT-securitybeleid waarmee de veiligheid van jouw organisatie van voor naar achter geborgd is. We implementeren verschillende beheers-maatregelen en procedures om risico’s te minimaliseren. Daarnaast treffen we voorzorgsmaatregelen om ook voorbereid te zijn in het geval er toch een security-incident plaatsvindt. Dit cyclische plan-do-check-act-model zorgt ervoor dat jouw organisatie blijft meebewegen met de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT-security, waarmee de informatiebeveiliging altijd gewaarborgd is.

Bescherm
encryptie
Wet- en regelgeving
waarom cybersecurity

Veiliger én efficiënter werken. Ja, het kan écht!

Bij het waarborgen van ICT-security is het cruciaal om de balans te vinden tussen effectieve bescherming en het bevorderen van de productiviteit van uw medewerkers. Te strenge beveiligingsmaatregelen kunnen het werkproces onnodig complex maken en vertragen – met alle frustraties van dien. Onze aanpak draait daarom om duidelijke en eenvoudige beveiligingsprocedures die naadloos in je werkomgeving integreren. We zorgen ervoor dat je medewerkers snel en gemakkelijk toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben. Daarnaast geven we trainingen aan medewerkers, zodat ze begrijpen waarom beveiligingsmaatregelen nodig zijn en hoe ze deze op de meest efficiënte manier kunnen gebruiken.

waarom cybersecurity

De IRIS one Moderne werkplek als veilige basis voor je ICT-security

Veiliger werken gaat niet over één nacht ijs. Het vraagt om veranderingen in techniek, beleid en gedrag. Daarom begeleiden wij bedrijven van A tot Z en volledig op maat, in deze transitie. Met de IRIS one Moderne werkplek bieden we organisaties een ICT-totaaloplossing om veiliger, productiever en makkelijker te werken. Waar en wanneer ook ter wereld. Met de bouwstenen van de Moderne werkplek, kun je jouw eigen ideale werkplek samenstellen en je organisatie klaar maken voor een veilige toekomst in de cloud. Stap ook aan boord!

Lees meer over de Moderne werkplek
Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

Veelgestelde vragen over ICT-security

 

Section Headline

 

Section Headline