Section Headline

 

Section Headline

cloud-werkplek-01-1

CLOUD WERKPLEK

Efficiënt en veilig hybride werken doe je
met de Cloud werkplek van IRIS one

Met de Cloud werkplek voorzien we je van de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke manier van werken. Hybride werken anno nu. Geniet van slimme productiviteitstools, de beste security en uitstekende support om efficiënter en veiliger te werken. Kom ook mee aan boord naar de cloud!

Live demo
cloud werkplek
Cloud werkplek highlights
Overzicht-Apr-24-2023-07-20-28-3100-AM Implementatie-2 Partners-Apr-24-2023-09-13-41-2547-AM Workspace 365-Apr-24-2023-07-17-00-7736-AM Bellen met Teams-Apr-24-2023-07-20-28-3271-AM EDR-Apr-24-2023-07-22-51-2632-AM Security awareness-01-3
 

Ontdek alle onderdelen van de Cloud werkplek

Een gebruikersprofiel voor elk type professional

Een passende Microsoft licentie en een gebruikersprofiel op maat vormt de basis van iedere Cloud werkplek. Samen met jou brengen we in kaart welke samenstelling het best past bij jouw collega’s. Daarnaast kunnen we dit pakket aanvullen met de gewenste hardware en Add-ons op het gebied van productiviteit, security, beheer & adoptie.

Microsoft_icon.svg

MICROSOFT LICENTIE

email only user

EMAIL ONLY USER

Voor medewerkers die uitsluitend gebruik van e-mail nodig hebben.
staff user

STAFF USER

Voor medewerkers die vooral op locatie aan het werk zijn.
professional user

FULL USER

Het beste profiel voor medewerkers die altijd vanuit kantoor werken.

Hardware voor jouw werkplek

Wanneer de inrichting van de Cloud werkplek compleet is, kun je kiezen voor de hardware die daar het best bij past. Een collega van de marketingafdeling zal bijvoorbeeld een iets zwaardere laptop nodig hebben dan de sales collega’s. Daarnaast is de randapparatuur natuurlijk belangrijk. Denk daarbij aan toetsenborden, muizen en monitoren.

 
laptops-1
Laptops
keyboards
Keyboards
 
 
monitors
Monitors
overig-1
Overig
 

Maak je werkplek compleet met deze add ons

De Cloud werkplek is gebaseerd op een Microsoft licentie en een gebruikersprofiel, maar is uit te breiden met verschillende extra’s. Die extra’s zijn gecategoriseerd in vier verschillende bouwblokken. Op die manier is er voor iedere collega een persoonlijk pakket samen te stellen.

productiviteit

PRODUCTIVITEIT

Wanneer je de Cloud werkplek uit wilt breiden met productiviteitstools kunnen deze toegevoegd worden aan het pakket. Deze tools maken het gebruik van de Cloud werkplek makkelijker en efficiënter.
veiligheid

VEILIGHEID

De Cloud werkplek wordt ingericht op basis van een standaard security baseline, maar deze is uit te breiden met extra opties, zoals een sterkere antivirus of een security awareness training.
adoptie

BEHEER

Het technisch beheer van de Cloud werkplek zit standaard in elk gebruikersprofiel. We kunnen je extra ontzorgen door ook laptops, telefoons en/of tablets in beheer te nemen.
adoptie

ADOPTIE

Met dit bouwblok kan je trainingen toevoegen aan het pakket, zodat jouw collega’s van alle nieuwe features op de hoogte zijn en de Cloud werkplek optimaal kunnen blijven gebruiken.

Al je favoriete applicaties binnen handbereik met Workspace 365

Workspace 365 is een online omgeving die je werk makkelijker maakt. In deze omgeving vind je alle applicaties, bestanden en programma's die je dagelijks nodig hebt. Ongeacht of je nu op locatie aan het werk bent of dat je achter een bureau zit: je kunt er altijd bij. In no-time stuur je e-mails, bewerk je documenten en heb je toegang tot alle bedrijfsprocessen. Alles is automatisch aangepast op basis van functie, apparaat en locatie. Easy does it!

workspace 365-Apr-25-2023-08-01-19-3544-AM
Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

 

Section Headline

Bellen met Teams

Stroomlijn je communicatie met Bellen met Teams

Microsoft Teams is als samenwerkingsplatform zeer geschikt voor het hybride werken. Niet alleen voor online vergaderen en digitaal samenwerken, maar óók om mee te bellen. Zo kun je vaste bedrijfsnummers integreren met Teams, waardoor je naast collega's ook kunt bellen met klanten en leveranciers. Je kunt zelfs de oproepen op je mobiele nummer laten binnenkomen of via Anywhere365 een compleet online contactcenter inrichten. Ontdek ook hoe jij de bereikbaarheid van jouw organisatie vergroot en je communicatie stroomlijnt met Teams.

Versterk je 'human firewall' met onze Security awareness trainingen

De beste verdediging tegen een cyberaanval? Dat zijn je eigen collega's. Het zijn namelijk niet technische oplossingen, maar het menselijk handelen wat de zwakste schakel is en blijft binnen organisaties. Tijdens onze interactieve trainingen krijgen medewerkers inzicht in hoe zij verschillende vormen van misbruik door derden kunnen herkennen en voorkomen. Door je collega’s te trainen in het veiliger en bewuster omgaan met internet en persoonsgegevens, heb je een grote stap gezet om verschillende vormen van datamisbruik te voorkomen.

Security awareness
Enpoint detection and response

Blijf cybercriminelen een stap voor met Endpoint Detection & Response (EDR)

Endpoint Detection & Response (EDR) is hét middel in de strijd tegen alle hedendaagse bedreigingen op het gbied van cybercriminaliteit. Deze AI-gestuurde antispyware-software analyseert en herkent bedreigingen met machine learning. Op het moment dat EDR ongewoon gedrag detecteert vanaf een apparaat, wordt deze in quarantaine geplaatst. Een eventueel virus kan zich daarna niet meer verspreiden en wordt van het apparaat verwijderd.

 

Wij begeleiden een soepele overstap,
in 3 vaste stappen en helemaal op maat

Trap 1: Bouwen

De eerste bouwsteen is het in kaart brengen van de behoeften en eisen van jouw organisatie. Welke bestemming moet de raket krijgen? We analyseren de huidige infrastructuur en processen om de optimale oplossing te bepalen voor jouw hybride werkplek.

Raket bouwen-01-web-1
launch rocket-01-01-01-01

Trap 2: Lanceren

De tweede bouwsteen is de implementatie van de nieuwe werkplek. We zorgen voor een naadloze transitie naar de hybride werkomgeving, waarbij we zorgen voor een minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden. We integreren alle relevante systemen en applicaties en zorgen voor een betrouwbare omgeving zodat de raket in alle veiligheid kan worden gelanceerd. Ladies and gentlemen, we have lift-off!

Trap 3: Koers houden

Tot slot zorgen we voor de juiste begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de raket veilig op koers en in de ruimte blijft. We bieden trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de nieuwe omgeving snel en gemakkelijk kunnen gebruiken en de raket als een volleerd astronaut kunnen besturen. Daarbij blijven wij als ground support 24/7 bereikbaar om problemen te verhelpen.

Raket koers houden-01-web
Telecommunicatie-01-web

Trap 1: De raket bouwen

De eerste bouwsteen is het in kaart brengen van de behoeften en eisen van jouw organisatie. Welke bestemming moet de raket krijgen? We analyseren de huidige infrastructuur en processen om de optimale oplossing te bepalen voor jouw hybride werkplek.

Telecommunicatie-01-web

Trap 2: De lancering

De tweede bouwsteen is de implementatie van de nieuwe werkplek. We zorgen voor een naadloze transitie naar de hybride werkomgeving, waarbij we zorgen voor een minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden.

Telecommunicatie-01-web

Trap 3: koers houden

Tot slot zorgen we voor de juiste begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de raket veilig op koers en in de cloud blijft. Want na lancering gaat jouw bedrijf immers pas echt profiteren van slimmer werken.

astronaut

Veilig en efficiënt hybride werken? Wij regelen het


Jij wilt dat je medewerkers optimaal bereikbaar zijn - waar en wanneer ook ter wereld. Geen probleem! Wij gaan samen met je in gesprek om stap voor stap de bedrijfsvoering te moderniseren en het hybride werken te implementeren. Daarbij ontzorgen we van A tot Z: van het bouwen van je cloudomgeving, tot het installeren van de hardware en het begeleiden van je medewerkers.

Neem contact op

Erkend business partner van de beste ICT-merken

Maak gebruik van onze expertise als erkend business partner van een aantal van de meest vooraanstaande ICT-merken en ervaar de voordelen van de nieuwste technologieën voor jouw bedrijf. Als erkend business partner van o.a. Microsoft, KPN en Vodafone, hebben we directe toegang tot de meest geavanceerde producten en diensten, waardoor we jouw organisatie kunnen voorzien van de beste oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf voorop blijft lopen in de snel veranderende digitale wereld.

KPN-excellence-partner-1
Vodafone-SP
Microsoft-logo

 

Wat onze klanten zeggen

 

Maak jouw bedrijf toekomstbestendig
met de IRIS one Moderne werkplek

 
connectiviteit-01-web-1

CONNECTIVITEIT

Zorg dat je bedrijf altijd een stabiele internetverbinding en slimme netwerkstructuur heeft die voldoet aan de hoogste cyber security standaarden.

Lees verder
Telecommunicatie-01-web-1

TELECOMMUNICATIE

Altijd en overal bereikbaar op elk gewenst apparaat, zonder gedoe. Optimaliseer jouw hybride werkplek met onze slimme telecommunicatie oplossingen.

Lees verder

Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies