Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies

 

Section Headline

ICT beheer uitbesteden: waar moet je rekening mee houden?

Het uitbesteden van ICT-beheer biedt jou als bedrijf een scala aan voordelen, waaronder een verbeterde focus op je kernactiviteiten, toegang tot een gespecialiseerd team en aanzienlijke kostenbesparingen. Met IRIS one als partner kun jij rekenen op deskundige ondersteuning, proactieve monitoring en op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Demo inplannen  
 

Al meer dan 1000 bedrijven hebben hun ICT beheer uitbesteed bij IRIS one:

klantlogos-2

Waarom ICT beheer uitbesteden?

Het uitbesteden van ICT-beheer stelt jou als bedrijf in staat om je te richten op jouw kernactiviteiten terwijl gespecialiseerde expertise wordt ingezet voor het beheren van IT-infrastructuur. Dit betekent dat jouw interne teams zich kunnen concentreren op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en het stimuleren van bedrijfsgroei, in plaats van tijd te besteden aan het oplossen van technische problemen.

Focus op core business

Door ICT-beheer uit te besteden, kun je je volledig concentreren op jouw kernactiviteiten zonder je zorgen te maken over technische ondersteuning en onderhoud. Dit resulteert in een verbeterde operationele efficiëntie en een hogere mate van klanttevredenheid, omdat de focus ligt op het leveren van hoogwaardige producten en diensten.

Toegang tot gespecialiseerde vaardigheden

Profiteer van de ervaring en kennis van gespecialiseerde IT-professionals zonder de kosten van het in-house inhuren van dergelijke expertise. Onze teamleden beschikken over diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en best practices op het gebied van ICT-beheer, waardoor jouw bedrijf altijd up-to-date blijft en concurrentievoordeel behoudt.

Kostenbesparing

Uitbesteden van ICT-beheer kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen, aangezien bedrijven geen interne IT-afdeling hoeven te onderhouden. Dit resulteert in lagere personeelskosten, minder investeringen in hardware en software, en een betere allocatie van middelen voor kernactiviteiten en groei-initiatieven.

Overwegingen bij ICT beheer uitbesteding

Bij het uitbesteden van ICT-beheer zijn enkele belangrijke overwegingen:

Expertise en ervaring

Kies een betrouwbare partner met bewezen expertise en ervaring in het beheren van IT-systemen en netwerken. Bij IRIS one hebben we een team van gecertificeerde professionals die beschikken over de nodige vaardigheden en kennis om jouw ICT-infrastructuur te ondersteunen en te onderhouden.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Zorg ervoor dat jouw uitbestedingspartner flexibele en schaalbare oplossingen biedt die kunnen worden aangepast aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf. IRIS one biedt maatwerkoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen en groeipatronen van jouw organisatie.

Beveiliging en compliance

Veiligheid en naleving van wet- en regelgeving zijn van cruciaal belang bij het beheren van bedrijfskritieke IT-systemen. IRIS one hanteert strikte beveiligingsmaatregelen en voldoet aan de relevante compliance-vereisten om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van jouw gegevens te waarborgen.

Waarom IRIS one?

Met IRIS one als jouw partner voor ICT-beheer uitbesteding kun je profiteren van:

Deskundig advies en ondersteuning

Ons toegewijde team van IT-professionals staat klaar om jou te ondersteunen bij al jouw ICT-beheerbehoeften, van dagelijkse operationele taken tot strategische planning en implementatie van nieuwe technologieën.

Proactief onderhoud en monitoring

Wij bieden proactief onderhoud en 24/7 monitoring van jouw IT-infrastructuur om eventuele problemen snel te identificeren en op te lossen, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Maatwerkoplossingen

Onze maatwerkoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften en doelstellingen, met een focus op flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie.

Meer weten over IRIS one?
Vraag direct een demo aan!

Ontdek hoe IRIS one jouw organisatie kan helpen om te profiteren van het uitbesteden van ICT-beheer en klaar te zijn voor een succesvolle digitale toekomst. Neem nu contact met ons op!

Demo inplannen  
Profiel afbeelding

Gijs Graat

Accountmanager

Email: g.graat@iris-one.nl

Telefoon: 06 55 22 06 16 

Veelgestelde vragen over ICT-beheer uitbesteden

 

Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

 

Section Headline

Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies