Section Headline

 

Section Headline

telecommunicatie-01

TELECOMMUNICATIE

Ontdek de kracht van
een intelligent telecomsysteem

Tegenwoordig kun je (beeld-)bellen met vrijwel elk apparaat. De uitdaging is om alle communicatie en devices slim te integreren. Bij IRIS one stel je samen met ons het ideale telecomsysteem samen. Of het nu gaat om vast, mobiel of cloud telefonie: wij leveren deze oplossingen via de beste providers en stemmen het nieuwe systeem volledig af op de behoeften van jouw organisatie. Copy that, Houston.

Live demo
Telecommunicatie-01-web
Telecommunicatie highlights
Overzicht-Apr-24-2023-07-20-28-3100-AM Implementatie-2 Adoptie-3 zakelijke telefonie-1 Partners-Apr-24-2023-09-13-41-2547-AM
 

Ontdek alle onderdelen van Telecommunicatie

Altijd en overal bereikbaar,
met beeld en geluid

Met de telefonie oplossingen van IRIS one zijn jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar, tenzij ze op vakantie zijn natuurlijk. De oplossingen zijn namelijk gebaseerd op de kwaliteitsnetwerken van KPN en Vodafone en bieden de best mogelijke mobiele ervaring.

Vast
Vast
Mobiel
Mobiel
Vamo-1
Vast/Mobiel
Werelddekking
Werelddekking
beeldbellen-1
Beeldbellen
iot-1
Internet of Things

Kies uit alle denkbare
telecommunicatie-hardware

Voor elk type (tele)communicatie kunnen wij jouw organisatie voorzien van de nieuwste hardware. Van smartphones tot een compleet interactief vergadersysteem, we installeren en beheren dit graag.

headsets-1
Headsets
smartphone
Smartphones
vergadersystemen-1
Vergadersystemen
Tablet
Tablets
ip-dect-1
IP-dect
intercom-1
Intercom

Haal nog meer uit je telefonie
met onze handige add ons

Wil jij graag extra ondersteuning om het optimale uit je telefonie-oplossing te halen? Dat kan! Met trainingen of onze floorwalker-service zorgen wij dat jouw collega’s alle ins en outs weten van de telefonie oplossing. Daarnaast bieden we je extra veiligheid en gemak door alle mobiele apparaten in beheer te nemen.

adoptie

ADOPTIE

Onze adoptietrainingen zijn erop gericht om medewerkers op een laagdrempelige en interactieve wijze bekend te maken met het nieuwe telefoniesystemen.
MDM

BEHEER

Met deze add on nemen we mobiele apparaten op afstand in beheer om ervoor te zorgen dat zakelijke gegevens afgeschermd zijn van privé applicaties.

Vind de ideale mix tussen vaste telefonie, mobiele telefonie én vastmobiel

Naast de traditionele scheiding tussen vast en mobiel, zijn er veel slimme telefonie-oplossingen waarmee jij je klanten en relaties nog beter van dienst kunt zijn. Zo kunnen je medewerkers bellen met hun vaste telefoonnummer op hun eigen zakelijke mobiel met de vast-mobiel oplossing. Ook kun je de vaste telefoonlijn volledig integreren in je bedrijfssoftware, zoals je CRM-systeem. Al deze oplossing zijn modulair beschikbaar en volledig naar wens in te richten.

zakelijke telefonie
adoptietrainingen

Stap voor stap naar het nieuwe telefoniesysteem met Adoptietrainingen

Migreren naar een nieuwe telefoniesysteem kan een uitdagend traject zijn, want telefonie is een vitaal onderdeel van je organisatie. Daarnaast is de implementatie van een nieuw telefoniesysteem ook een verandering in het werkproces van mensen. Als IRIS one faciliteren we jou en je medewerkers om het optimale uit de nieuwe infrastructuur te halen met ons adoptie-trainingsprogramma. Zie dit als de training van astronauten, je gaat pas live zodra de bestemming bepaald is en je medewerkers weten hoe zij daar gaan komen.

Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

 

Section Headline

 

Wij begeleiden een soepele overstap,
in 3 vaste stappen en helemaal op maat

Trap 1: Bouwen

De eerste bouwsteen is het in kaart brengen van de behoeften en eisen van jouw organisatie. Welke bestemming moet de raket krijgen? We analyseren de huidige infrastructuur en processen om de optimale oplossing te bepalen voor jouw hybride werkplek.

Raket bouwen-01-web-1
launch rocket-01-01-01-01

Trap 2: Lanceren

De tweede bouwsteen is de implementatie van de nieuwe werkplek. We zorgen voor een naadloze transitie naar de hybride werkomgeving, waarbij we zorgen voor een minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden. We integreren alle relevante systemen en applicaties en zorgen voor een betrouwbare omgeving zodat de raket in alle veiligheid kan worden gelanceerd. Ladies and gentlemen, we have lift-off!

Trap 3: Koers houden

Tot slot zorgen we voor de juiste begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de raket veilig op koers en in de ruimte blijft. We bieden trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de nieuwe omgeving snel en gemakkelijk kunnen gebruiken en de raket als een volleerd astronaut kunnen besturen. Daarbij blijven wij als ground support 24/7 bereikbaar om problemen te verhelpen.

Raket koers houden-01-web
Telecommunicatie-01-web

Trap 1: De raket bouwen

De eerste bouwsteen is het in kaart brengen van de behoeften en eisen van jouw organisatie. Welke bestemming moet de raket krijgen? We analyseren de huidige infrastructuur en processen om de optimale oplossing te bepalen voor jouw hybride werkplek.

Telecommunicatie-01-web

Trap 2: De lancering

De tweede bouwsteen is de implementatie van de nieuwe werkplek. We zorgen voor een naadloze transitie naar de hybride werkomgeving, waarbij we zorgen voor een minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden.

Telecommunicatie-01-web

Trap 3: koers houden

Tot slot zorgen we voor de juiste begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de raket veilig op koers en in de cloud blijft. Want na lancering gaat jouw bedrijf immers pas echt profiteren van slimmer werken.

astronaut

Veilig en efficiënt hybride werken? Wij regelen het


Jij wilt dat je medewerkers optimaal bereikbaar zijn - waar en wanneer ook ter wereld. Geen probleem! Wij gaan samen met je in gesprek om stap voor stap de bedrijfsvoering te moderniseren en het hybride werken te implementeren. Daarbij ontzorgen we van A tot Z: van het bouwen van je cloudomgeving, tot het installeren van de hardware en het begeleiden van je medewerkers.

Neem contact op

Erkend business partner van de beste telecom-merken

Maak gebruik van onze expertise als erkend business partner van een aantal van de meest vooraanstaande ICT-merken en ervaar de voordelen van de nieuwste technologieën voor jouw bedrijf. Als erkend business partner van o.a. Microsoft, KPN, Vodafone en Xelion, hebben we directe toegang tot de meest geavanceerde producten en diensten, waardoor we jouw organisatie kunnen voorzien van de beste oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf voorop blijft lopen in de snel veranderende digitale wereld.

KPN-excellence-partner-1
Vodafone-SP
xelion-logo

Wat onze klanten zeggen

 

Maak jouw bedrijf toekomstbestendig
met de IRIS one Moderne werkplek

 
Telecommunicatie-01-web

CLOUD WERKPLEK

Werk volledig locatie- en tijdsonafhankelijk via een digitale werkomgeving waarbij je altijd op een veilige manier toegang hebt tot al je bedrijfsgegevens.

Lees verder
connectiviteit-01-web-1

CONNECTIVITEIT

Zorg dat je bedrijf altijd een stabiele internetverbinding en slimme netwerkstructuur heeft die voldoet aan de hoogste cyber security standaarden.

Lees verder

Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies