Skip to the main content.
 

Section Headline

MODERNE WERKPLEK

Prettiger, veiliger en efficiënter werken
met de IRIS one Moderne werkplek

Hybride werken is dé nieuwe werkvorm, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen het verzorgen van een thuiswerkplek voor jouw collega's. Met de Moderne werkplek voorzien wij je van een maatwerk-oplossing om makkelijker, veiliger en efficiënter te werken in de cloud. Ontdek de drie essentiële bouwstenen van de Moderne werkplek, waarmee jij je organisatie écht klaar maakt voor het werken anno nu.

Moderne-werkplek
Trotse ICT-partner van 1.300+ klanten en 65.000+ eindgebruikers
logo_taxperience Kadans bcs logo_Ons-Welzijn Vitam_Tekengebied 1 cleanlease vlietkinderen DTN-Taxaties
 

Stel je ideale Moderne werkplek samen
met onze drie essentiële bouwstenen

Met onze Moderne werkplek bieden we organisaties alle tools die ze nodig hebben om veiliger, productiever en makkelijker te werken. Waar en wanneer ook ter wereld. We onderscheiden drie bouwstenen die de Moderne werkplek compleet maken. Afhankelijk van jouw behoeftes en wensen kun je aan de hand van deze bouwstenen jouw eigen Moderne werkplek samenstellen.

 
 

Section Headline

cloud werkplek-1

CLOUD WERKPLEK

Werk volledig locatie- en tijdsonafhankelijk via een veilige digitale werkomgeving.

Meer info

telecommunicatie-1

TELECOMMUNICATIE

Altijd en overal optimaal bereikbaar op elk gewenst apparaat, zonder gedoe.

Meer info

connectiviteit-1

CONNECTIVITEIT

Zorg dat je bedrijf altijd een stabiele internetverbinding en slimme netwerkstructuur heeft.

Meer info

Waarom kiezen voor de Moderne werkplek?

De Moderne werkplek van IRIS one kun je zien als de werkplek van de toekomst. Het is een totaaloplossing die de medewerkers in jouw organisatie altijd en overal toegang geeft tot alles wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Door krachtige netwerken en hybride ICT-oplossingen slim te integreren, zorgen we ervoor dat jouw medewerkers productiever, veiliger en prettiger kunnen werken. En dat is de sleutel om succesvol en toekomstbestendig te zijn in een wereld waar hybride werken de nieuwe norm is.

NaaS
Voordelen-moderne-werkplek

Voordelen van de IRIS one Moderne werkplek

Wanneer je als organisatie kiest voor de Moderne werkplek van IRIS one, komen daar veel voordelen bij kijken. Als erkend strategisch ICT-partner, brengen we je de volgende voordelen:

icons8-ok  Complete ontzorging op ICT

icons8-ok  NEN- en ISO-gecertificeerde diensten

icons8-ok  Gedegen implementatie- en adoptieprogramma

icons8-ok  ICT-infrastructuur afgestemd op jouw organisatie

icons8-ok  Efficiënter, veiliger en prettiger werken

Plan een adviesgesprek in
 

Lanceer jouw Moderne werkplek
met onze drietrapsraket

Met onze drietrapsraket lanceren we jouw organisatie naar een toekomstbestendige en flexibele werkplek in de cloud. Van analyse tot implementatie en begeleiding, wij zorgen voor een naadloze overgang naar de hybride werkomgeving zonder verstoring van de dagelijkse werkzaamheden en hebben je organisatie in een mum van tijd up and running in de cloud!

Trap 1: Bouwen

De eerste bouwsteen is het in kaart brengen van de behoeften en eisen van jouw organisatie. Welke bestemming moet de raket krijgen? We analyseren de huidige infrastructuur en processen om de optimale oplossing te bepalen voor jouw Moderne werkplek.

Raket bouwen-01-web-1
launch rocket-01-01-01-01

Trap 2: Lanceren

De tweede bouwsteen is de implementatie van de Moderne werkplek. We zorgen, in goed overleg, voor een naadloze transitie naar de hybride werkomgeving, met een minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden. We integreren alle relevante systemen en applicaties en zorgen voor een betrouwbare omgeving zodat de raket in alle veiligheid kan worden gelanceerd. Ladies and gentlemen, we have lift-off!

Trap 3: Koers houden

Tot slot zorgen we voor de juiste begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de raket veilig op koers en in de ruimte blijft. We bieden trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de nieuwe omgeving snel en gemakkelijk kunnen gebruiken en de raket als een volleerd astronaut kunnen besturen. Daarbij blijven wij als ground support 24/7 bereikbaar om problemen te verhelpen.

Raket koers houden-01-web

Zo ervaren onze klanten de Moderne werkplek

Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

astronaut

Overstappen?
Wij ontzorgen je volledig


Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers in heel Nederland bij de transitie naar hybride werken via de Moderne werkplek. Dat doen we met liefde en passie, van A tot Z. Of het nu gaat om de engineers die de benodigde hardware installeren of om de enthousiaste professionals die jouw werknemers op creatieve wijze trainen en begeleiden. Alles dat we doen, doen we met veel plezier. We geloven immers dat passie en enthousiasme geweldige katalysatoren zijn om werknemers te prikkelen het maximale uit de Moderne werkplek te halen. Ben jij er klaar voor om met je bedrijf de volgende stap te zetten?

Plan een adviesgesprek in

Erkend business partner van de beste ICT-merken

Als partner van o.a. Microsoft, KPN en Vodafone, hebben we directe toegang tot de meest geavanceerde producten, diensten en technologiën, waardoor we jouw organisatie kunnen voorzien van de beste oplossingen. Van Teams tot Azure, van Office tot Onedrive. Je kan in onze Moderne werkplek tal van toepassingen combineren. Zowel op maat als kant-en-klaar. Samen vinden we de best passende oplossing en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf voorop blijft lopen in de snel veranderende digitale wereld.

KPN-excellence-partner-1
Vodafone-SP
Microsoft-logo

 

Veelgestelde vragen over de Moderne werkplek

 

 

Section Headline

 

Section Headline