MODERNE WERKPLEK

De digitale raket
voor jouw business

Met de Moderne werkplek krijg je een totaaloplossing die niet alleen prettiger en veiliger is, maar ook volledig is afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Wij begeleiden je van A tot Z naar geïntegreerde IT, telefonie en netwerken. Ready for lift-off?

Demo inplannen  
icons8-ok

Hybride werkplek op maat

icons8-ok

Totale cybersecurity ontzorging

icons8-ok

Je eigen toegewijde klantteam

icons8-ok

Gedegen migratie- en adoptieplan

Al meer dan 1000 klanten gebruiken onze Moderne werkplek

klantlogos-2

Een moderne werkplek, volledig afgestemd op de eindgebruiker

De Moderne werkplek van IRIS one is een totaaloplossing die jouw medewerkers altijd en overal toegang geeft tot alles wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Niet standaard, maar volledig afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Of het nu gaat om telefonie, netwerken of hybride ICT-oplossingen, wij zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit en voldoet aan de strengste normen in cybersecurity.
Het resultaat? Minder gedoe, meer werkplezier, meer productiviteit en meer groei voor jouw bedrijf!

 

Stap aan boord. Groei met ons mee.

6 principes van onze Moderne werkplek:

icons8-ok
Efficiënt en veilig werken overal en altijd
icons8-ok
Werkplek afgestemd op de eindgebruiker
icons8-ok
IT, Telefonie, en Netwerken optimaal geïntegreerd
 
icons8-ok
Eén toegewijd klantteam voor al je vragen
icons8-ok
Naadloze transitie naar de nieuwe omgeving
icons8-ok
Complete ontzorging in cybersecurity
 

Eén Moderne werkplek. Vier bouwstenen.

Stel hem geheel naar wens samen

We onderscheiden vier bouwstenen die de Moderne werkplek compleet maken. Afhankelijk van jouw behoeftes en wensen kun je aan de hand van deze bouwstenen jouw eigen Moderne werkplek samenstellen.
 

Bouwen. Lanceren. Koers houden.

Wij regelen de transitie van A tot Z

Om je bedrijf als een raket te lanceren, is de belangrijkste vraag: waar wil je naartoe? We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, dus het begint met het bekijken van de huidige situatie binnen jouw bedrijf en hoe de ideale moderne werkplek eruit zou moeten zien. We analyseren de huidige infrastructuur en processen om de optimale oplossing te bepalen. De moderne werkplek vraagt om verandering - van traditioneel naar hybride flexplekken, nieuwe kantoorinrichtingen en verbeterde beveiligingsstructuren. Wij bouwen een brug tussen de huidige situatie en het gewenste resultaat, samen met onze in-house professionals, om alle wensen te transformeren in een state-of-the-art hybride bedrijfsstructuur: de moderne werkplek.

Raket bouwen-01-web-1
launch rocket-01-01-01-01

We integreren alle relevante systemen en applicaties en zorgen voor een betrouwbare omgeving zodat de Moderne werkplek in alle veiligheid kan worden gelanceerd. Daarbij is het adoptieproces een belangrijk traject. Onze enthousiaste professionals voorzien de (waarschijnlijk net zo enthousiaste) medewerkers van een uitgebreide training, zodat het volledige potentieel van de moderne werkplek kan worden benut. Gedurende de adoptiefase maken medewerkers hun eerste vlieguren binnen de nieuwe online werkomgeving en leren deze via hands-on trainingen kennen. Onze on-site engineers zijn daarbij aanwezig om vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen snel door te voeren, om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ladies and gentlemen, we have lift-off!

We bieden trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat alle medewerkers snel en gemakkelijk kunnen wennen aan de nieuwe omgeving en deze effectief kunnen gebruiken. Bovendien blijven wij als ground support 24/7 bereikbaar om eventuele problemen te verhelpen en ervoor te zorgen dat onze klanten altijd optimaal kunnen blijven functioneren. Maar het blijft natuurlijk niet alleen bij support en adoptie. Als strategisch partner streven we ernaar een succesvolle langetermijnrelatie op te bouwen door proactief met onze klanten mee te denken. We begrijpen dat de moderne werkplek voortdurend evolueert en dat er verschillende uitdagingen op het gebied van productiviteit, cybersecurity en branche-specifieke problemen kunnen ontstaan. Daarom krijg je een toegewijd klantteam om deze uitdagingen tijdig te kunnen identificeren en aan te pakken.

Raket koers houden-01-web
 

Section Headline

 

Section Headline

Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

team-web

Het onmisbare gevoel van je eigen toegewijde klantteam


Van netwerken en telecom tot IT. Als je alle bouwblokken van de Moderne werkplek goed afstemt op de klantvraag en perfect op elkaar laat aansluiten, dan gaat je bedrijf pas echt vooruit. IRIS one is niet zomaar een dienstverlener. Je kunt ons zien als een volwaardige ICT-afdeling van jouw organisatie, waarin alle specialistische disciplines naadloos samenwerken. En dat doen we met veel plezier. We geloven immers dat passie en enthousiasme geweldige katalysatoren zijn om werknemers te prikkelen het maximale uit de Moderne werkplek te halen. Ben jij er klaar voor om met je bedrijf de volgende stap te zetten?

Blijf altijd voorop lopen
dankzij onze partnerstatus
bij de beste ICT-merken

Kies je voor IRIS one, dan kun je rekenen op de betrokkenheid van een lokale partner met de technologie van Nederland's beste merken. Als erkend partner van o.a. Microsoft, KPN en Vodafone, hebben we directe toegang tot de meest geavanceerde zakelijke technologie, waardoor we jouw organisatie kunnen voorzien van de beste oplossingen. Van Teams tot Azure, van Office tot Onedrive. Je kan in onze Moderne werkplek tal van toepassingen combineren. Zowel op maat als kant-en-klaar. Samen vinden we de best passende oplossing en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf voorop blijft lopen in de snel veranderende digitale wereld.

KPN-excellence-partner-1
Vodafone-SP
Microsoft-logo

Veelgestelde vragen over de Moderne werkplek

 

 

Section Headline

 

Section Headline