Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies

 

Section Headline

Ontdek alle mogelijkheden van zakelijke telefonie

Met de telefonieoplossingen van IRIS one zijn jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar, tenzij ze op vakantie zijn natuurlijk. Onze zakelijke telefonieoplossingen zijn gebaseerd op de kwaliteitsnetwerken van KPN en Vodafone en bieden de best mogelijke mobiele ervaring.

Demo inplannen  
 

Al meer dan 1000 bedrijven besteden hun zakelijke telefonie uit aan IRIS one:

klantlogos-2

Het belang van zakelijke telefonie

Een essentieel aspect van bedrijfscommunicatie

Zakelijke telefonie omvat alle communicatieprocessen en technologieën die bedrijven gebruiken om effectief te communiceren, zowel intern als extern. Het biedt een essentiële verbinding tussen medewerkers, klanten en partners, waardoor een naadloze uitwisseling van informatie mogelijk is.

Met zakelijke telefonie kunnen bedrijven gesprekken voeren via vaste lijnen, mobiele telefoons, Voice over IP (VoIP), videoconferenties en andere geavanceerde communicatiekanalen. Deze diversiteit aan communicatiemogelijkheden stelt organisaties in staat om op verschillende niveaus te communiceren, van eenvoudige telefoongesprekken tot complexe zakelijke conferenties.

Zakelijke telefonie is van vitaal belang voor het succes van een organisatie om verschillende redenen. Allereerst zorgt het voor een effectieve interne communicatie, waardoor medewerkers kunnen samenwerken, problemen kunnen oplossen en beslissingen kunnen nemen in realtime. Daarnaast speelt het een cruciale rol in klantenservice, waardoor bedrijven snel en efficiënt kunnen reageren op vragen, klachten en verzoeken van klanten.

Bovendien draagt zakelijke telefonie bij aan de professionaliteit en geloofwaardigheid van een bedrijf. Een betrouwbaar telefoonsysteem geeft klanten en zakenpartners vertrouwen in de organisatie en kan bijdragen aan het opbouwen van sterke relaties. Kortom, zakelijke telefonie is een onmisbaar onderdeel van moderne bedrijfscommunicatie en een sleutelfactor voor succesvolle bedrijfsvoering.

Alle onderdelen van zakelijke telefonie

IRIS one biedt je de volgende standaardopties binnen de productgroep Telecommunicatie.

Hardware

Kies uit alle denkbare telecommunicatie-hardware. Voor elk type (tele)communicatie kunnen wij jouw organisatie voorzien van de nieuwste hardware. Van smartphones tot een compleet interactief vergadersysteem, we installeren en beheren dit graag.

Beeldbellen

Met beeldbellen kunnen jouw medewerkers effectief communiceren, zelfs als ze zich op verschillende locaties bevinden. Dit kan de samenwerking verbeteren en de productiviteit verhogen.

IoT

Internet of Things (IoT) biedt nieuwe zakelijke communicatiemogelijkheden door apparaten en systemen met elkaar te verbinden. Hierdoor kunnen processen worden geoptimaliseerd en nieuwe diensten worden ontwikkeld.

Haal nog meer uit je zakelijke telefonie met onze handige add-ons

Altijd en overal bereikbaar, met beeld en geluid. Met de zakelijke telefonieoplossingen van IRIS one zijn jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar, tenzij ze op vakantie zijn natuurlijk. De oplossingen zijn gebaseerd op de kwaliteitsnetwerken van KPN en Vodafone en bieden de best mogelijke mobiele ervaring.

Adoptietrainingen

Onze adoptietrainingen zijn erop gericht om medewerkers op een laagdrempelige en interactieve wijze bekend te maken met het nieuwe telefoniesystemen.

Mobile Device Management (MDM)

Met deze add-on nemen we mobiele apparaten op afstand in beheer om ervoor te zorgen dat zakelijke gegevens afgeschermd zijn van privé applicaties.

Ontdek de perfecte balans tussen vaste telefonie, mobiele telefonie en vast-mobiel.

Naast de opties vast en mobiel, zijn er tal van intelligente zakelijke telefonieoplossingen waarmee je jouw klanten en relaties nog beter van dienst kunt zijn. Zo kunnen jouw medewerkers met de vast-mobiel oplossing bellen met hun vaste telefoonnummer op hun eigen zakelijke mobiel. Daarnaast is het mogelijk om de vaste telefoonlijn naadloos te integreren in je bedrijfssoftware, zoals bijvoorbeeld je CRM-systeem. Deze oplossingen zijn allemaal modulair beschikbaar en volledig aan te passen naar jouw wensen.

Geleidelijk aan naar het vernieuwde telefoniesysteem met adoptie trainingen.

De overgang naar een nieuw telefoniesysteem kan een complex proces zijn, aangezien zakelijke telefonie een essentieel onderdeel van jouw organisatie is. Het implementeren van een nieuw telefoniesysteem betekent ook een verandering in de manier van werken voor medewerkers. Bij IRIS one begeleiden we jou en je team om het beste uit de nieuwe infrastructuur te halen met ons adoptie-trainingsprogramma. Vergelijk het met astronauten trainen; je gaat pas live zodra de bestemming bekend is en je medewerkers weten hoe ze daar moeten komen.

Waarom IRIS one?

Met IRIS one als jouw partner voor zakelijke telefonieoplossingen kun je profiteren van:

Advies en ondersteuning

Ons team van specialisten staat voor je klaar om je volledig te begeleiden en te ondersteunen bij het opzetten, optimaliseren en onderhouden van een doeltreffend zakelijk telefoonsysteem. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste technologieën, het oplossen van complexe problemen of het implementeren van nieuwe functionaliteiten, wij bieden professionele begeleiding die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Proactief onderhoud en monitoring

Met ons proactieve onderhoud en 24/7 monitoring van jouw zakelijke telefonieinfrastructuur zorgen wij ervoor dat eventuele problemen snel worden geïdentificeerd en opgelost, nog voordat ze zich kunnen voordoen. Door continu de prestaties en de integriteit van je telefoonsysteem te bewaken, garanderen wij maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid, waardoor de productiviteit van jouw organisatie wordt gemaximaliseerd.

Maatwerkoplossingen

Onze zakelijke telefonieoplossingen worden volledig op maat gemaakt om te voldoen aan de unieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Met een focus op flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie ontwerpen wij oplossingen die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsprocessen en groeipad. Of het nu gaat om het integreren van nieuwe functionaliteiten, het uitbreiden van capaciteit of het aanpassen aan veranderende omstandigheden, wij bieden oplossingen die meegroeien met jouw organisatie.

Onze oplossingen live zien?
Vraag een gratis demo aan

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van zakelijke telefonie voor jouw organisatie, met een live demo van onze specialist. Ontdek hoe we jouw organisatie kunnen voorzien van de beste oplossingen van KPN, Vodafone en Xelion, waarmee je voor eens en voor altijd klaar bent voor de toekomst.

Demo inplannen  
Profiel afbeelding

Gijs Graat

Accountmanager

Email: g.graat@iris-one.nl

Telefoon: 06 55 22 06 16 

Veelgestelde vragen over zakelijke telefonie

 

Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

 

Section Headline

Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies