Section Headline

Complete ontzorging in ICT voor kinderopvang

IRIS one staat klaar als dé ICT-partner voor kinderopvangorganisaties, waarbij wij alle complexiteit uit handen nemen. Dankzij onze ondersteuning kunnen organisaties efficiënter en veiliger werken, met de vrijheid om zich volledig te focussen op de zorg voor de kinderen.

Download brochure   
kinderopvang ict security-web

 

 

Geen zorgen meer en de handen vrij voor goede kinderopvang

Foto's en gevoelige gegevens van kinderen wil je ten koste van alles beschermen. Te veel beveiligingsmaatregelen kunnen het werkplezier verminderen in een omgeving waar de werkdruk al erg hoog kan zijn. Wij denken graag met je mee om deze uitdagingen in balans te brengen. Gebruik onze gratis scan om te ontdekken hoe jouw medewerkers weer de handen vrij krijgen en creëer de juiste voorwaarden goede zorg en meer werkgeluk!

 

"We hebben meer tijd over voor goede kinderopvang en zijn minder tijd kwijt aan complexe ICT."


Tine Oudshoorn
Bestuurder Stichting Vlietkinderen

Bekijk klantcase Vlietkinderen
 
 

Stoom je kinderopvang in no-time klaar voor veilig (hybride) werken

De trend om werk op locatie en op afstand te combineren is ook in de kinderopvangsector in opkomst. Deze manier van werken brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van gegevensbeveiliging van kinderen en medewerkers. Wij helpen je graag om veilig en efficiënt hybride werken op een soepele manier te implementeren in jouw organisatie. Neem gerust contact op!

 

"Door de samenwerking met IRIS one heb ik zo veel geleerd over het ICT-vak en wat er allemaal bij komt kijken. Dat is heel fijn."

Gwen Watson - Office Manager Vlietkinderen

 

Leg samen met ons de basis voor meer succes!

Wanneer je kiest voor IRIS one als ICT-partner, kun je erop vertrouwen dat wij complexe ICT eenvoudig en veilig maken. Je kunt je niet alleen zorgeloos focussen op goede kinderopvang, maar ook het vertrouwen winnen van ouders met een transparant securitybeleid. Ook zorg je voor een flexibele en prettige werkomgeving waarin persoonlijke gegevens adequaat zijn beschermd. Vertrouw op ons en leg de basis voor nog meer succes!

 
 

Section Headline

Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

 

Meer focus, meer werkplezier

Jouw kinderopvang is klaar voor de toekomst
met deze vier slimme ICT-oplossingen

Wij helpen kinderopvangorganisatie om complexe ICT eenvoudig en veilig te maken. Zo kunnen je medewerkers zich focussen op hetgeen waar ze het best in zijn en het gelukkigst van worden: liefdevolle zorg bieden aan kinderen.
Ontdek hoe onze ICT-oplossingen jouw kinderopvangorganisatie toekomstbestendig maken.

Mens
Mens
Mens
Mens
 

Profiteer van de beste cybersecurity-oplossingen van Vodafone Business

Als trotse business partner van Vodafone bundelen wij de krachten om hoogwaardige beveiligingsoplossingen te bieden. Wat deze samenwerking voor jou als kinderopvang extra waardevol maakt, is dat je meeprofiteert van onze status als strategic partner. Wij staan niet alleen aan je zijde om de juiste beveiligingsoplossingen te vinden, maar ondersteunen je ook samen bij een naadloze integratie ervan.

Veelgestelde vragen over ICT voor de kinderopvang

 

Section Headline

 

Section Headline