fgdxfgh

Zorg voor een goede beveiliging

Als CIO of IT Manager, wordt u geconfronteerd met een toename van nieuwe technologieën binnen uw netwerkinfrastructuur. Stuk voor stuk toegangspoorten voor potentiële aanvallen. Uw onderneming is verbonden met de wereld. Controleer alle data die binnenkomt… én naar buitengaat.

Fortinet is onze partner van end-to-end netwerk en security oplossingen. “Network as-a-Service” is onze visie. Wij nemen de beheerlast uit handen, ongeacht of het een cloud, hybride of on-premise netwerk betreft. De nieuwste innovaties en updates worden met u gedeeld, de complexiteit van onderhoud niet. Uw organisatie richt zich op de business en het toepassen van innovatie. Onze Network as-a-service dienstverlening bestaat uit:

 

FortiGate

Next Generation Firewalls

FortiSwitch

Veilige, eenvoudige en schaalbare Ethernet oplossingen.

FortiAP

Indoor en Outdoor Wireless Access Points van Fortinet

FortiAnalyzer

FortiAnalyzer vereenvoudigt het monitoren en handhaven van beleid, maar ook het identificeren van aanvalspatronen
Cybersecurity-min-scaled

FortiManager

FortiManager biedt, in combinatie met FortiAnalyzer™, een uitgebreide en krachtige gecentraliseerde management oplossing voor uw organisatie.

Waarom Fortinet?

Fortinet is een Amerikaans, beursgenoteerd bedrijf en opgericht in het jaar 2000. Met het beveiligingsplatform van Fortinet, de Fortinet Security Fabric, hebben meer dan 580.000 organisaties een complete securityoplossing voor de meest uiteenlopende uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging.  

Om dagelijks de meer dan 100 miljard events te verwerken en te analyseren, wordt gebruikgemaakt van artificial intelligence (AI) en machine learning (ML). De klant krijgt vervolgens bruikbare, realtime informatie over bedreigingen in de netwerk-, applicatie-, cloud- of mobiele omgeving, zodat die de juiste acties kan ondernemen. In combinatie met FortiOS en de speciaal ontwikkelde Security Processing Unit-technologie biedt Fortinet een innovatieve beveiligingsoplossing tegen cyberdreigingen.

Security concept Lock on digital screen, illustration

 

VERGELIJKING FORTIGATE FIREWALLS

Fortinet heeft een uitgebreide range FortiGate firewall modellen. Maar welk model is nu geschikt voor uw situatie? Laten we eerst even beginnen met een beknopt overzicht van de FortiGate firewall series. Er is namelijk altijd een FortiGate firewall die bij uw specifieke situatie past.

De Fortinet Product Matrix is een beknopt overzicht met specificaties, waarmee u snel Fortinet producten kunt vergelijken. Hiermee kunt u de belangrijkste specificaties vergelijken van bijvoorbeeld FortiGate firewalls. De meest complete versie kunt u hier downloaden.

 

  FORTIGATE 40F
FORTIGATE 60F FORTIGATE 100F FORTIGATE 600E
NGFW Bandbreedte 800 Mbps 1 Gbps 1.6 Gbps 9.5 Gbps
Threat Protection 700 Mbps 700 Mbps 1 Gbps 7 Gbps
SSL Inspection 750 Mbps 750 Mbps 1 Gbps 8 Gbps
Gelijktijdige sessies 700 700 2.000.000 8.000.000
Nieuwe Sessies per seconde 35 35 60 450
Gateway to Gateway IPSec VPN Tunnels 200 200 2,5 2
Latency 4µ sec 4µ sec 5µ sec 2µ sec
Virtual Domains 10/10 10/10 10/10 10/10
1 GbE Interfaces 10 10 26 18
10 GbE Interfaces     2 2
Technische data sheet  Download  Download Download Download
 

FortiAP Access Points

Indoor en Outdoor Wireless Access Points van Fortinet. Hoge kwaliteit, managed apparaten waarmee u de geïntegreerde FortiGate beveiligingsfuncties kunt toepassen op uw draadloze netwerken.

Fortinet FortiAP access points kunnen worden beheerd door de geïntegreerde WLAN controller van een FortiGate firewall of met FortiAP Cloud (gratis of betaalde enterprise versie). 

Hoe kiest u het juiste access point?

Product_FortiAP_1
 

FortiSwitch

Geïntegreerd in het FortiGate® Network Security Platform, kunnen de FortiSwitch Secure Access-switches rechtstreeks worden beheerd vanuit de vertrouwde FortiGate-interface. Deze 'single pane of glass' beheer biedt transparantie en volledige controle over alle gebruikers en apparaten op het netwerk, ongeacht hoe ze verbinding maken.

Hoe kiest u de switch?

Product_FortiSwitch
 

FortiManager

Met de FortiManager heb je zowel een Network Operations Center (NOC) en een Security Operations Center (SOC) tot je beschikking. Het NOC automatiseert activiteiten binnen je netwerk, wat cybersecurityspecialisten werk bespaart en waardoor menselijke fouten en een verkeerde configuratie worden voorkomen. De SOC zorgt voor geavanceerde detectie en reactie op eventuele verdachte activiteiten. De FortiManager maakt het mogelijk om je gehele beveiligingsinfrastructuur te beheren vanuit één console.

Security concept Lock on digital screen, illustration
 

FortiAnalyzer

De FortiAnalyzer is een uitgebreid platform, waarmee je door analyse van data en visuele rapportages een helder overzicht krijgt van potentiële cyberdreigingen. Het platform helpt je om snel gebeurtenissen met elkaar te verbinden, bedreigingen te identificeren en gericht actie te ondernemen. Zo verminder je de kans dat er daadwerkelijk inbreuk op je bedrijfsnetwerk plaatsvindt.

Future woman with cyber technology eye panel concept
 

Wil jij weten hoe een veilig bedrijfsnetwek helpt je productiviteit te verhogen?

Neem contact op