Section Headline

 

Section Headline

cloud-werkplek-01-1

CONNECTIVITEIT

Altijd optimaal verbonden met je
bedrijfsapplicaties en klanten

Een stabiele en snelle internetverbinding is onmisbaar geworden voor organisaties. Door de explosieve groei van clouddiensten en de trend om hybride te werken is een betrouwbare en veilige verbinding cruciaal. Kies binnen onze krachtige connectiviteitsproviders de oplossing die het beste werkt voor jouw organisatie!

Live demo
Telecommunicatie-01-web
Connectiviteit highlights
Overzicht-Apr-24-2023-07-20-28-3100-AM Implementatie-2 NaaS-1 Partners-Apr-24-2023-09-13-41-2547-AM
 

Ontdek alle onderdelen van Connectiviteit

Voor elke specifieke situatie
een passende oplossing

Je hebt de keuze uit alle denkbare oplossingen die wij kunnen aanbieden via de betrouwbare netwerken van KPN en Vodafone.

 
xdsl
xDSL
glasvezel
Glasvezel
 
 
coax
Coax
4g backup
4G-backup
 

Kies uit de beste connectivity-hardware

Kies voor een compleet en gevarieerd pakket van de hardware die nodig is om te werken met jouw Cloud werkplek. IRIS one levert verschillende modellen routers, firewalls, switches en acces points van de merken Fortinet en Draytek.

 
Router
Router
Firewall
Firewall
 
 
Switches
Switches
Access points
Access points
 

Voeg extra stabiliteit en
veiligheid toe aan je netwerk

Met de NAAS dienst van Fortinet of Draytek wordt alle hardware gekoppeld aan ons managementsysteem. Binnen dat systeem worden security issues direct inzichtelijk en kunnen apparaten in quarantaine geplaatst worden. Op die manier minimaliseren we de cyber aanval en voorkomen we vervelende gevolgen door verspreiding te voorkomen.

 
NAAS

NETWORK AS A SERVICE (NAAS)

Voorkom cyberrysico's door actieve monitoring op je netwerk.
 

Voorkom met NaaS cyberrysico's door actieve monitoring op je netwerk 

Databeveiliging wordt steeds belangrijker en een onbeheerde firewall alleen is lang niet meer voldoende om alle beveiligingsrisico’s uit te sluiten. Om organisaties te helpen met hun beveiliging biedt IRIS one Network as a Service (NaaS) aan; een complete en effectieve securityoplossing waarbij hardware, expertise, beheer en continue bewaking centraal staan. Ontdek hoe deze dienst je beschermt tegen uiteenlopende uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging

NaaS
Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

 

Section Headline

 

Wij begeleiden een soepele overstap,
in 3 vaste stappen en helemaal op maat

Trap 1: Bouwen

De eerste bouwsteen is het in kaart brengen van de behoeften en eisen van jouw organisatie. Welke bestemming moet de raket krijgen? We analyseren de huidige infrastructuur en processen om de optimale oplossing te bepalen voor jouw hybride werkplek.

Raket bouwen-01-web-1
launch rocket-01-01-01-01

Trap 2: Lanceren

De tweede bouwsteen is de implementatie van de nieuwe werkplek. We zorgen voor een naadloze transitie naar de hybride werkomgeving, waarbij we zorgen voor een minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden. We integreren alle relevante systemen en applicaties en zorgen voor een betrouwbare omgeving zodat de raket in alle veiligheid kan worden gelanceerd. Ladies and gentlemen, we have lift-off!

Trap 3: Koers houden

Tot slot zorgen we voor de juiste begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de raket veilig op koers en in de ruimte blijft. We bieden trainingen en workshops om ervoor te zorgen dat alle medewerkers de nieuwe omgeving snel en gemakkelijk kunnen gebruiken en de raket als een volleerd astronaut kunnen besturen. Daarbij blijven wij als ground support 24/7 bereikbaar om problemen te verhelpen.

Raket koers houden-01-web
Telecommunicatie-01-web

Trap 1: De raket bouwen

De eerste bouwsteen is het in kaart brengen van de behoeften en eisen van jouw organisatie. Welke bestemming moet de raket krijgen? We analyseren de huidige infrastructuur en processen om de optimale oplossing te bepalen voor jouw hybride werkplek.

Telecommunicatie-01-web

Trap 2: De lancering

De tweede bouwsteen is de implementatie van de nieuwe werkplek. We zorgen voor een naadloze transitie naar de hybride werkomgeving, waarbij we zorgen voor een minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden.

Telecommunicatie-01-web

Trap 3: koers houden

Tot slot zorgen we voor de juiste begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de raket veilig op koers en in de cloud blijft. Want na lancering gaat jouw bedrijf immers pas echt profiteren van slimmer werken.

astronaut

Veilig en efficiënt hybride werken? Wij regelen het


Jij wilt dat je medewerkers optimaal bereikbaar zijn - waar en wanneer ook ter wereld. Geen probleem! Wij gaan samen met je in gesprek om stap voor stap de bedrijfsvoering te moderniseren en het hybride werken te implementeren. Daarbij ontzorgen we van A tot Z: van het bouwen van je cloudomgeving, tot het installeren van de hardware en het begeleiden van je medewerkers.

Neem contact op

Erkend business partner van de beste connectivity-merken

Maak gebruik van onze expertise als erkend business partner van een aantal van de meest vooraanstaande ICT-merken en ervaar de voordelen van de nieuwste technologieën voor jouw bedrijf. Als erkend business partner van o.a.  KPN, Vodafone en Fortinet, hebben we directe toegang tot de meest geavanceerde producten en diensten, waardoor we jouw organisatie kunnen voorzien van de beste oplossingen. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf voorop blijft lopen in de snel veranderende digitale wereld.

KPN-excellence-partner-1
Vodafone-SP
fortinet
draytek2

 

Wat onze klanten zeggen

 

Maak jouw bedrijf toekomstbestendig
met de IRIS one Moderne werkplek

 
Telecommunicatie-01-web

CLOUD WERKPLEK

Werk volledig locatie- en tijdsonafhankelijk via een digitale werkomgeving waarbij je altijd op een veilige manier toegang hebt tot al je bedrijfsgegevens.

Lees verder
Telecommunicatie-01-web-1

TELECOMMUNICATIE

Altijd en overal bereikbaar op elk gewenst apparaat, zonder gedoe. Optimaliseer jouw hybride werkplek met onze slimme telecommunicatie oplossingen.

Lees verder

Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies