Workspace 365

De cockpit van jouw werkplek.

cropped-view-of-hands-typing-on-laptop

Maak het jezelf makkelijk

Workspace 365 is een web gebaseerde, adaptieve omgeving die werk vereenvoudigt. In deze omgeving, staan alle applicaties, bestanden en programma's weergegeven die je dagelijks gebruikt.  Je deelt makkelijk informatie  en communiceert met collega’s. Door een gepersonaliseerde omgeving per individu, kan iedereen zich focussen op de primaire taken. Workspace 365 is daarom hét startpunt van iedere werkdag.

 

Persoonlijk

Persoonlijke werkplek voor individuen en groepen.

Veilig

Workspace 365 is een goed beveiligde omgeving.

Boost de efficiëntie

Een goede start van iedere werkdag is het halve werk.

 

Vergroot het werkplezier

Geef mensen meer tijd om te focussen op de dagelijkse werkzaamheden. Zorg dat ze niet continu moeten switchen tussen portalen en applicaties. In een paar klikken stuur je e-mails, maak je documenten, lees je nieuws en heb je toegang tot alle bedrijfsprocessen. Alles is automatisch aangepast op basis van mensen hun rol, apparaat en locatie.

 

 

 

De voordelen

Met de online werkplek, Workspace 365, zien collega's het laatste nieuws, recente documenten, belangrijke statistieken en de favoriete web- en Windows applicaties. Ze kunnen gemakkelijk documenten openen uit Office 365, OneDrive en SharePoint. Daardoor word je productiever vanaf elk apparaat. Je bent door Workspace 365 locatie- en device-onafhankelijk, omdat het een web gebaseerde omgeving is. 

usiness-people-meeting-to-discuss-the-situation-on-the-marketing

0

Talen

0

Plug & Play integraties

0

Klanten

Wat betekent het gebruik van Workspace 365 voor jou?

 

IT Manager

Workspace 365 biedt een volledige en veilige werkplek voor jouw collega's, met alle benodigd applicaties. De overgang naar de Cloud wordt hiermee versimpeld en versneld. Daarnaast bespaar je kosten op de infrastructuur van jouw organisatie en de licenties die gebruikt worden. 

Techniek is de drijfveer van alle dagelijkse werkzaamheden, maar laat je collega's vooral met hun werk bezig zijn. Met Workspace 365 voorkom je kleine IT probleem en richt jij jezelf meer op de dringende problemen. 

AdobeStock_465018106-1-1
 

HR Manager

Met Workspace 365 creëer je een goede verbinding tussen jouw personeel en de organisatie. Je verbetert de werknemers ervaring en betrokkenheid door de werkdag en communicatie samen te brengen in één gepersonaliseerde omgeving. 

Workspace 365 is één omgeving waarin onder andere al jou e-mails, afspraken, nieuws en mededelingen weergegeven worden. Zo verbind je eenvoudig frontline en remote medewerkers met elkaar en zorg je voor efficiëntere samenwerken.

Door de koppeling die we maken met jullie intranet pagina worden nieuwsupdates makkelijker verspreid en beter bekeken.

AdobeStock_331107884-1
 

Werknemer

Workspace 365 is een webpagina waarop alle informatie die jij dagelijks nodig hebt te vinden is. Zie het als de startpagina van jouw werkdag of als een "homescherm" zoals we dat kennen van onze smartphones. De complexe oplossingen worden vervangen door de simpele look en feel van Workspace 365. Je kan hierdoor efficiënter en geordend werken. 

Ben je ondereg of heb je jouw laptop niet bij de hand? Bekijk de pagina dan via de app van Workspace 365 op jouw smartphone. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de laatste updates. 

 

AdobeStock_340806106-1
 

Ontdek de nieuwe interface van Workspace 365

Bij Workspace 365 is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nog intuïtiever en eenvoudiger interfacedesign, zodat je sneller kunt vinden wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Met een simpele schakelaar rechtsboven in je digitale werkplek krijg je toegang tot de preview van de verbeterde Workspace 365 en kun je de nieuwe omgeving ervaren nog voordat de officiële lancering plaatsvindt op 9 november.

Wat kun je verwachten van de nieuwe versie?

  • Een geüpdatete menubalk

  • Een krachtige Globale Zoekfunctie

  • Een vernieuwde Activiteitenfeed

  • Een overzichtelijk design met twee kolommen

  • Een exclusieve pagina voor de Hub

  • Een tijdelijke toggle om te schakelen tussen de nieuwe en huidige versie

Wil je meer weten over deze aankomende veranderingen? Download dan de handout voor gedetailleerde informatie of vraag een demo aan bij een van onze specialisten.

Demo aanvragen
workspace365-new-1
Informatie over de digitale werkplek en digitale transformatie

Whitepapers, presentaties en meerWat is Workspace 365?

Leer alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe jij werk kunt vereenvoudigen met deze adaptive workspace. Ontdek het samenbrengen van applicaties, documenten, informatie en meer, communicatie centraliseren en…

De ultieme gids

Digitale Transformatie. Om zowel te gedijen als te overleven in de digitale wereld van vandaag, moeten organisaties transformeren naar een digitaal bedrijf. De manier om dat te doen? Digitale transformatie.

Whitepaper: Zorg & ICT

Steeds meer zorgorganisaties zijn op zoek naar een (nieuwe) digitale werkplek. Ook voor medewerkers die tot nu toe niet of nauwelijks een werkplek hadden, zoals de ambulante zorgmedewerker.