Workspace 365

De cockpit van jouw werkplek.

cropped-view-of-hands-typing-on-laptop

Maak het jezelf makkelijk

Workspace 365 is een web gebaseerde, adaptieve omgeving die werk vereenvoudigt. In deze omgeving, staan alle applicaties, bestanden en programma's weergegeven die je dagelijks gebruikt.  Je deelt makkelijk informatie  en communiceert met collega’s. Door een gepersonaliseerde omgeving per individu, kan iedereen zich focussen op de primaire taken. Workspace 365 is daarom hét startpunt van iedere werkdag.

 

Persoonlijk

Persoonlijke werkplek voor individuen en groepen.

Veilig

Workspace 365 is een goed beveiligde omgeving.

Boost de efficiëntie

Een goede start van iedere werkdag is het halve werk.

 

Vergroot werkplezier

Geef mensen meer tijd om te focussen op hun kerntaken. Zorg dat ze niet continu hoeven te wisselen tussen portalen en applicaties.

 

Workspace 365 5-1

 

0

Talen

0

Plug & Play integraties

0

Klanten

 

De voordelen

Met de online werkplek, Workspace 365, zien collega's het laatste nieuws, recente documenten, belangrijke statistieken en de favoriete web- en Windows applicaties. Ze kunnen gemakkelijk documenten openen uit Office 365, OneDrive en SharePoint. Daardoor word je productiever vanaf elk apparaat. Je bent door Workspace 365 locatie- en device-onafhankelijk, omdat het een web gebaseerde omgeving is. 

usiness-people-meeting-to-discuss-the-situation-on-the-marketing

Informatie over de digitale werkplek en digitale transformatie

Whitepapers, presentaties en meerWat is Workspace 365?

Leer alles wat je moet weten over Workspace 365 en hoe jij werk kunt vereenvoudigen met deze adaptive workspace. Ontdek het samenbrengen van applicaties, documenten, informatie en meer, communicatie centraliseren en…

De ultieme gids

Digitale Transformatie. Om zowel te gedijen als te overleven in de digitale wereld van vandaag, moeten organisaties transformeren naar een digitaal bedrijf. De manier om dat te doen? Digitale transformatie.

Whitepaper: Zorg & ICT

Leer meer over trends, persona’s en de toekomst van de zorgwerkplek.