Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies

 

Section Headline

ICT uitbesteden: een strategische keuze voor moderne bedrijven

Het uitbesteden van ICT-diensten is niet alleen een operationele beslissing, maar een strategische keuze. Het stelt je in staat stelt om je te concentreren op kernactiviteiten, terwijl je profiteert van expertise, kostenbesparingen en flexibiliteit. Bij IRIS one begrijpen we de complexiteit van deze beslissing en bieden we een naadloze overgang naar uitbestede ICT-oplossingen. Ontdek hoe jij je business verder brengt door ICT uit te besteden aan een betrokken business partner!

Demo inplannen  
 

Al meer dan 1000 bedrijven besteden hun ICT uit aan IRIS one:

klantlogos-2

Waarom ICT uitbesteden?

Het uitbesteden van ICT-taken biedt tal van voordelen die bedrijven kunnen helpen om concurrerend te blijven en zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

Focus op kernactiviteiten

Door het uitbesteden van ICT kunnen bedrijven hun energie en middelen concentreren op hun kernactiviteiten, wat resulteert in een verbeterde operationele efficiëntie en concurrentievoordeel.

Toegang tot expertise

Het uitbesteden van ICT stelt bedrijven in staat om direct toegang te krijgen tot gespecialiseerde expertise en vaardigheden, zonder de kosten en uitdagingen van het opbouwen van interne teams.

Kostenbesparing

Door gebruik te maken van uitbestedingsmodellen kunnen bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen realiseren op het gebied van infrastructuur, personeel en onderhoud, wat leidt tot een verbeterde financiële gezondheid en winstgevendheid.

Risicovermindering

Door het uitbesteden van ICT kunnen bedrijven risico's verminderen die gepaard gaan met technologische veranderingen, cybersecurity-bedreigingen en nalevingskwesties. Externe partners nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van deze risico's, waardoor de organisatie zich kan concentreren op haar kernactiviteiten.

Continuïteit en beschikbaarheid

Externe ICT-partners bieden vaak 24/7 monitoring en ondersteuning, waardoor de operationele continuïteit van de organisatie wordt gewaarborgd. Dit minimaliseert downtime en zorgt ervoor dat systemen altijd beschikbaar zijn voor medewerkers en klanten.

Overwegingen bij ICT uitbesteding

Hoewel de voordelen van ICT-uitbesteding duidelijk zijn, zijn er ook belangrijke overwegingen die bedrijven moeten maken bij het kiezen van de juiste partner.

Veiligheid en compliance

Het waarborgen van de veiligheid en naleving van gegevensbeschermingsvoorschriften is een cruciale overweging bij het selecteren van een uitbestedingspartner. IRIS one biedt robuuste beveiligingsmaatregelen en is ISO27001 en NEN7510-1 gecertificeerd om de veiligheid van gevoelige gegevens te waarborgen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Bedrijven moeten een partner kiezen die flexibele en schaalbare oplossingen biedt die kunnen meegroeien met hun behoeften en groei. IRIS one biedt maatwerkoplossingen die zijn ontworpen om aan de evoluerende eisen van moderne bedrijven te voldoen.

Betrouwbaarheid en beschikbaarheid

Een betrouwbare en beschikbare ICT-infrastructuur is essentieel voor de operationele continuïteit van bedrijven. IRIS one biedt een robuuste en veerkrachtige infrastructuur die is ontworpen om maximale uptime en beschikbaarheid te garanderen.

Stappenplan bij ICT uitbesteden

Bij het uitbesteden van ICT komt veel kijken. Een gestructureerd stappenplan helpt bij het navigeren door dit proces en zorgt voor een soepele overgang naar uitbestede ICT-oplossingen. Hieronder vind je de stappen die je moet doorlopen om tot een succesvolle samenwerking te komen met je ICT-partner. IRIS one faciliteert deze stappen in een gestroomlijnd proces, zonder verstoring van de dagelijkse werkzaamheden.

Analyse van de huidige ICT-omgeving en behoeften van de organisatie

Een grondige analyse van de bestaande ICT-infrastructuur en de specifieke behoeften van de organisatie vormt de eerste stap in het uitbestedingsproces. Hierbij wordt gekeken naar de huidige systemen, processen, en knelpunten, evenals de toekomstige groeiplannen van de organisatie.

Selectie van de juiste ICT-partner op basis van expertise, ervaring en reputatie

Het kiezen van de juiste ICT-partner is essentieel voor het succes van het uitbestedingsproject. Bedrijven moeten kijken naar de expertise, ervaring, en reputatie van potentiële partners, evenals hun vermogen om te voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van de organisatie.

Opstellen van een duidelijk servicelevel agreement (SLA)

Een duidelijk servicelevel agreement (SLA) is van cruciaal belang om de verwachtingen en verantwoordelijkheden van zowel de organisatie als de uitbestedingspartner te definiëren. Het SLA moet concrete doelstellingen, prestatienormen, en verantwoordelijkheden bevatten, evenals procedures voor escalatie en conflictbeheer.

Implementatie van de uitbestede ICT-oplossingen

Na de selectie van de juiste partner en het opstellen van een SLA, kan de implementatiefase van start gaan. Tijdens deze fase worden de uitbestede ICT-oplossingen geïmplementeerd en geconfigureerd, met minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten.

Continue monitoring, ondersteuning en optimalisatie

Na de implementatie blijft de uitbestedingspartner de ICT-infrastructuur monitoren, ondersteunen, en optimaliseren om ervoor te zorgen dat deze blijft voldoen aan de veranderende behoeften en eisen van de organisatie. Dit omvat regelmatige evaluaties, rapportages, en aanpassingen aan de systemen en processen indien nodig.

Waarom je ICT uitbesteden aan IRIS one?

Bij IRIS one streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een leverancier van ICT-diensten. We streven ernaar om een strategische partner te zijn die bedrijven ondersteunt bij elke stap van hun digitale transformatiereis.

Geïntegreerde en flexibele ICT-diensten

IRIS one biedt een uitgebreid scala aan geïntegreerde ICT-diensten, variërend van telecom en netwerken tot IT-ondersteuning en cybersecurity. Jij kunt deze bouwblokken volledig naar wens samenstellen en aanpassen op je specifieke wensen en behoeften. Door onze geïntegreerde diensten werk je niet alleen effiënter, veiliger en makkelijker, maar heb je ook een single point of contact voor al je vragen. Waar je voorheen mogelijk een gefragmenteerd leverancierslandschap had voor IT, telecom en netwerken, ga je met IRIS one over op één betrokken partner die jouw organisatie van binnen en buiten kent. Onze insteek is immers om met onze expertise en ervaring te fungeren als een volwaardige ICT-afdeling voor jouw organisatie.

Naadloze transitie en strategische samenwerking

Wanneer jij je ICT aan IRIS one uitbesteed, kun je er op vertrouwen dat we je volledig ontzorgen en er alles aan doen om jouw organisatie als een raket te laten vliegen. Met onze drietrapsraket-methode, waarmee we al meer dan 5000 klanten succesvol hebben ge-onboard, begeleiden we jouw organisatie vanaf de initiële behoefteanalyse tot aan continue ondersteuning en optimalisatie. We werken nauw met je samen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen de specifieke behoeften, doelstellingen en uitdagingen van jouw bedrijf. Je kunt IRIS one zien als de digitale raket die jouw bedrijf helpt efficiënter, prettiger en veiliger te werken. 

Unieke partnerstatus bij toonaangevende merken

Als erkend partner van Microsoft, KPN, Vodafone en Xelion hebben we directe toegang tot state-of-the-art ICT-producten en -diensten, waardoor jouw organisatie altijd voorop blijft lopen op het gebied van technologie en innovatie.

360° cybersecuritydiensten en compliance

IRIS one is trots op onze ISO27001 en NEN7510-1 certificeringen, die getuigen van onze toewijding aan het leveren van de hoogste normen van cybersecurity en naleving van wettelijke voorschriften. Met onze uitgebreide beveiligingsmaatregelen kun je erop vertrouwen dat je bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn.

Benieuwd naar IRIS one?
Plan een demo in!

Benut de voordelen van het uitbesteden van ICT met IRIS one als jouw strategische partner. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen voorbereiden op een succesvolle digitale toekomst.

Demo inplannen  
Profiel afbeelding

Gijs Graat

Accountmanager

Email: g.graat@iris-one.nl

Telefoon: 06 55 22 06 16 

Veelgestelde vragen over ICT uitbesteden

 

Microsoft-Teams-Contact-Center-01-1

Waarom Bellen met Teams + Anywhere365?

Met de opkomst van hybride werken is Microsoft Teams niet meer weg te denken in zakelijke communicatie. Teams heeft als telefonie-oplossing echter zijn beperkingen. Je kunt bijvoorbeeld niet extern bellen of chatten en hebt losse applicaties nodig om dit gat op te vullen. Het resultaat is versnipperde communicatie en omslachtig werken.

Door Teams te koppelen met Anywhere365, integreer je al deze communicatiestromen in een omnichannel-oplossing. Je kunt overal en altijd vanuit één app bellen, chatten of e-mailen met klanten en leveranciers. En omdat alles gecentraliseerd is, kunnen jij en je collega's veel efficiënter en accurater communiceren. Kortom, je vergroot de bereikbaarheid van jouw organisatie, vermindert onnodige gesprekken en bevordert de tevredenheid van jouw klanten.

Twee applicaties
Eén omnichannel oplossing

msteamslogo

icons8-ok Volwaardige softphone

icons8-ok Eigen vaste telefoonnummers

icons8-ok Vast-Mobiel integratie

icons8-ok Bellen, chatten en videobellen

icons8-ok Uitgebreide callcenterfuncties

icons8-ok Voicemail, nachtstand en doorschakelen

icons8-ok Gecertificeerde hardware

anywhere365logo

icons8-ok Koppelbaar met elk CRM-pakket

icons8-ok Realtime reporting

icons8-ok Uitgebreide callcenter functies

icons8-ok Receptionist

icons8-ok Gespreksopname

icons8-ok Wallboard

icons8-ok Social media-integratie

Vraag vrijblijvend advies op van onze specialist

Wil jij meer informatie ontvangen over  Bellen met Teams en Anywhere 365? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende adviesaanvraag. Onze specialist neemt je graag mee in alle mogelijkheden. 

 

Section Headline

Schakel nu Switch button-1ver op makkelijker werken

Ontdek hoe jij je communicatie kunt stroomlijnen en automatiseren met Bellen met Teams en Anywhere 365.

Download Teams whitepaper
Gratis advies