Communiceren

Chatten, maar ook bellen en videomeetings start je eenvoudig met Microsoft Teams.

Samenwerken

Via Microsoft Teams werk je samen in bestanden, deel je informatie met een aangemaakt team en vergader je snel met een projectgroep. 

Plannen

Microsoft Teams staat in verbinding met Outlook, waardoor alle vergaderingen makkelijk in te plannen zijn via beide kanalen.

Applicaties

Microsoft Teams biedt veel mogelijkheden waarmee het vergaderen en samenwerken gefaciliteerd wordt. Maar beschikt ook over een Appstore voor applicaties zoals Power BI of CRM pakketen.

Maar wat kan er nog meer met Microsoft Teams?

 

Bellen met Teams

Goede communicatie is onmisbaar in het succes van een organisatie. Dat betekend soms, heel simpel, even met elkaar bellen om dingen te bespreken.

Met Microsoft Teams is het mogelijk om vaste bedrijfstelefoonnummers te integreren. Dat betekend dat er naast collega's, ook gebeld kan worden door en naar  klanten en leveranciers via jouw vaste Teamsnummer. Je kunt zelfs de oproepen op je mobiele nummer laten binnenkomen of met de mobiele Teams app via je dataverbinding bellen.

Allemaal geïntegreerd in 1 app, zowel op Windows, macOS, iOS en Android.

Met deze features doet Bellen met Teams niet onder voor een traditionele hosted VoIP centrale.

 

MP50-1

Bellen met Teams

 • Binnen de vertrouwde Teams omgeving wordt een volwaardige softphone geactiveerd;

 • Gebruik maken van je eigen vaste bedrijfstelefoonnummers;

 • Vast-Mobiel integratie;

 • Bellen, chatten en videobellen eenvoudig te combineren;

 • Keuzemenu's, wachtrijen en callcenter functies;

 • Voicemail, Nachtstanden en doorschakelingen;

 • Teams gecertificeerde toestellen & headsets;

 • Uitgebreide Training & Adoptie van Teams in je organisatie.

AnyWhere 365 biedt additioneel

 • Wallboards;

 • Reporting;

 • Uitgebreide CallCenter functies;

 • Receptionist;

 • Gespreksopname;

 • Social-media integratie.

 

AnyWhere365®

AnyWhere365 is dé Connected Contact Center oplossing voor Microsoft Teams.

Het omnichannel contactcenter biedt gespreksopnamen, real-time vertaling, geavanceerde keuzemenu's, rapportagemogelijkheden, wallboards, complete Supervisor/Agent features en nog veel meer.

Met AnyWhere365 vergroot je de bereikbaarheid van jouw organisatie, verminder je onnodige gesprekken en bevorder je de tevredenheid onder jouw klanten.

2022-07-01 08_30_23-Window

MP50-3


WH67-Teams-6

WFH-UVC34

 

MP56-left


BH76-02

 

Video Conferencing

Het kantoor veranderd in een tijd waarin het hybride werken de standaard is geworden. Het is tegenwoordig een ontmoetingsplek voor collega's en klanten.

Daarnaast is een werkweek van vijf dagen op kantoor veranderd naar een werkweek vanuit zowel het kantoor als de thuiswerkplek. Microsoft Teams Meetingrooms bieden je een oplossingen waarmee je vergader zalen omtovert tot 'slimme vergaderzalen'.  

Voor elke setting, afhankelijk van het aantal deelnemers, is er een type videobar. Ze variëren van all-in-one bars tot systemen die volledig modulair ingericht kunnen worden naar jouw eigen wensen.

A30-mount

Small

All-in-one oplossingen voor huddle rooms of kleine vergaderruimtes met enkele deelnemers

 

Medium

Multi platform oplossingen voor medium vergaderruimtes met ca. 10 deelnemers en meerdere beeldschermen

Large

Voor grote vergaderruimtes of trainingsruimtes met meerdere microfoons, speakers & camera's die plaats bieden aan 20 of meer deelnemers

A20+Teams-4

 

MVC400

 

MVC940+WPP20

 

Videoconferencing met Microsoft Teams

Het hybride werken introduceren gaat niet zonder slag of stoot... Hoe houd je een team betrokken bij de organisatie, neem je ze mee in beslissingen en communiceer je afspraken en visies?

Door gebruik te maken van videoconferencing systemen kun je medewerkers, waar ze zich ook bevinden, laten deelnemen in meetings, content met elkaar delen en gesprekken voeren met interne teams en natuurlijk ook je klanten.

Met speciale Teams gecertificeerde hardware kunnen meetings eenvoudig en snel gestart worden, beschik je over optimale beeld- en geluidskwaliteit en is content delen eenvoudiger dan ooit. Voor elke ruimte en situatie is dus een passende oplossing beschikbaar.

640-2
 
Wil jij weten hoe Teams je helpt je doelstellingen te halen?