Adoptie

Het leren omgaan met de nieuwe technologie.

close-up-on-young-business-team-working

Maak van een verandering een succes.

De implementatie van een nieuwe IT omgeving is naast een technische verandering ook een verandering in het werkproces van mensen. 

 

 

Kevin

 

Technologie ontwikkelt zich razendsnel en dit kan in veel gevallen jouw processen positief beïnvloeden. We werken inmiddels overal, op ieder device en wanneer we willen.
 
De gemiddelde medewerker wil graag meegaan in deze technologische ontwikkelingen en effectiever werken en communiceren. Als werkgever speel je in op deze wensen, behoeften en eisen.
Als IRIS one faciliteren we jou en je medewerkers om het maximale uit jezelf te kunnen halen door de inzet van bewezen technologie waarbij de fantasie inmiddels de beperking is.
 
Het leren werken met deze technologie is cruciaal om hier het optimale rendement uit te kunnen halen. In sommige gevallen is het geven van een training voldoende maar in andere gevallen is het belangrijk om gebruikers op verschillende manieren te ondersteunen in de adoptie.
 
"In de afgelopen periode hebben we veel organisaties versneld geholpen met een implementatie van Microsoft 365. Nu is het tijd voor het implementeren van een etiquette voor optimaal online samenwerken. Waarom? Omdat je al snel merkt dat als je intensief gebruik gaat maken van Teams, het noodzakelijk is om afspraken te maken over verwachtingen, welke services we waarvoor gaan gebruiken en met welke werkafspraken. Ik deel graag mijn kennis en opgedane ervaringen." - Kevin Hagen, Customer Succes Manager 
 

IN DRIE STAPPEN NAAR ADOPTIE

Geen succes zonder goede voorbereiding, het maken van werkafspraken is cruciaal. Veranderingen in het ICT-beleid hebben impact op de manier van werken binnen je organisatie. Met de juiste tools, werkafspraken en informatie kunnen medewerkers beter werken met ICT. Cruciaal! Een brede adoptie heeft dus een grote impact voor organisaties.  Dat kun je er niet even tussendoor doen: dit is een Groot Verandertraject. En organisaties veranderen vergt een zorgvuldige voorbereiding, planning en uitvoering. Een uitgewerkte adoptiestrategie helpt hierbij, in drie stappen naar een succesvolle adoptie;

AdobeStock_373345944-1

Bewustwording

Creëer bewustwording en begrip onder je medewerkers.

Activatie 

Breng medewerkers in beweging; laat ze het zelf ervaren in pilots.

Adoptie

Omarm een nieuwe manier van werken en breng deze in de praktijk

Waarom iedere organisatie ook een 'digitale' etiquette zou moeten hebben

Naast de werkafspraken rondom het samenwerken met een collega, team of ander bedrijf is het ook belangrijk om de manier van samenwerken en communicatie met klanten te beschrijven. Wanneer maak je gebruik van welke Microsoft 365 services? Waar slaan we bestanden op en met welke benamingen? Hoe deel je vervolgens bestanden intern en met externen? De IRIS one workshops over governance en etiquette frameworks zouden jou en je organisatie hierin kunnen ondersteunen.  
 
Adoptie plaat
 

WIL JIJ WETEN HOE JE HET MAXIMALE UIT DE MICROSOFT TECHNOLOGIE HAALT?