Maak van jouw medewerkers je sterkste schakel

Als bedrijf wil je er aan de ene kant voor zorgen dat je medewerkers overal kunnen werken, maar aan de andere kant wil je ook een optimale bescherming tegen bedreigingen van buitenaf.

Aan de ene kant wil je “zo veilig mogelijk” zijn terwijl je het aan de andere kant gebruikers ook niet ingewikkelder wil maken om hun werk te doen.

Door de taal te spreken van de gebruiker en dagelijkse voorbeelden uit de privé sfeer te combineren met handige tips zorgen we samen voor meer bewustwording en verkleinen we de kans op onbedoelde datalekken.

SECURITY AWARENESS

e-Learning om bewustwording op het vlak van security een impuls te geven!

Doe de 0-meting en zie waar binnen jullie organisatie de verbeterpunten liggen.

Doe de 0-meting en zie waar binnen jullie organisatie de verbeterpunten liggen.

Met de Security Awareness 0-meting krijgen jij, en je gebruikers, een uitstekend beeld van hoe het op dit moment gesteld is met het zorgvuldig en veilig omgaan met gegevens. 

Een krachtige tool om je verbeterpunten in kaart te brengen en bijvoorbeeld extra (online) trainingen klassikale trainingen te laten geven of een 12 maanden e-learning proces te starten.

SECURITY AWARENESS

 

Wil je de voordelen voor jouw organisatie bespreken? Klik dan op de onderstaande button.

Contact opnemen

BLOG

Leen jij je tandenborstel weleens uit aan anderen?

Natuurlijk niet hoor ik je denken… Nou geen zorgen, wij ook niet. Hetzelfde geldt voor de vraag “leen jij je wachtwoord weleens uit aan iemand”. In eerste instantie zouden wij hier ook “nee” op zeggen, maar heeft je partner bijvoorbeeld je bol.com wachtwoord, je Netflix wachtwoord en is één van die wachtwoorden misschien dezelfde als een wachtwoord op je werk? Bij meer dan 60% van de mensen is dit dus wel het geval.

Je leest het in onze blog.

Haal ook het maximale uit jezelf met de Moderne Werkplek van IRIS one

Wil je weten welke handige applicaties je nog meer hebt wanneer je gebruik maakt van de Moderne Werkplek van IRIS one?

Jouw ICT Partner

IRIS one maakt innovatie toegankelijk

Misschien lijken bovenstaande punten ingewikkeld, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Wij adviseren, begeleiden en updaten je ICT-omgeving. Maatgericht, met gecertificeerde kennis en toekomstbestendig. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat je altijd werkt met de nieuwste oplossingen, zodat je gewoon altijd maximaal productief en veilig aan de slag gaat. We maken innovatie makkelijk, waardoor jij snel alle voordelen van de flexibele werkplek ervaart.

Belangrijke kenmerken

  • Maximaal productief met de zekerheid dat je bedrijfsnetwerk optimaal is ingericht
  • Veel gebruiksgemak voor je collega's door up-to-date functionaliteiten en security
  • Een efficiëntere en wendbare ICT-omgeving die aansluit bij de digitaliseringstrend
  • Kostenbesparing door wegnemen van inefficiënte en verouderde ICT