BLOG

Leen jij je tandenborstel weleens uit aan anderen?

tandenborstel_Tekengebied-1

Natuurlijk niet hoor ik je denken… Nou geen zorgen, wij ook niet. Hetzelfde geldt voor de vraag “leen jij je wachtwoord weleens uit aan iemand”. In eerste instantie zouden wij hier ook “nee” op zeggen, maar heeft je partner bijvoorbeeld je bol.com wachtwoord, je Netflix wachtwoord? En is één van die wachtwoorden misschien hetzelfde als een wachtwoord op je werk? Bij meer dan 60% van de mensen is dit dus wel het geval.

Je leest het in onze blog.

In het kort..

Luister je liever dan dat je leest? In deze video hoor je wat de moderne werkplek inhoudt en waarom het voor jouw organisatie onmisbaar is.

Download de whitepaper

Nederland zet de volgende stap in het werken van de toekomst.
Tijdens de coronaperiode is iedereen thuis komen te zitten en nu is het tijd voor de volgende stap; het hybride werken.
Flexibiliteit

Waar je ook wil werken

Door de digitalisering is de betekenis van het kantoor veranderd. Van een vaste werkplek voor alle collega’s, naar een plek waar collega’s elkaar ontmoeten en bijeen komen om samen te werken. Deze nieuwe vorm van flexibel werken noemen we “Het hybride werken”. Maar hoe kan dit op de beste manier worden uitgevoerd? Daarvoor is de moderne werkplek samengesteld.

De moderne werkplek is het middel dat jou en je collega’s helpt de toekomst van werken te omarmen. De moderne werkplek van IRIS one is uitgerust met Microsoft 365 en voorzien van een optimale beveiliging. Alle zorgen omtrent de IT omgeving, nemen wij voor jou uit handen. Met de moderne werkplek haal jij en je collega’s het maximale uit iedere werkdag.

Ik wil graag meer weten over de voordelen van de moderne werkplek

Dé tools voor een volledige werkplek

Workspace 365

Workspace 365 is de hybride werkplek waarmee medewerkers productiever worden. Deze online omgeving biedt gebruikers een homepagina waarop alles te vinden is. Hierdoor ervaart iedere medewerker een vliegende start.

Security Awareness

Als bedrijf wil je er aan de ene kant voor zorgen dat je medewerkers overal kunnen werken, maar aan de andere kant wil je ook een optimale bescherming tegen bedreigingen van buitenaf.  Met Security Awareness zorgen we voor meer bewustwording en verkleinen we de kans op onbedoelde datalekken.

Customer Success Manager

Het leren werken met nieuwe technologie is cruciaal om er optimale rendement uit te kunnen halen. In sommige gevallen is het geven van een training voldoende maar in andere gevallen is het belangrijk om gebruikers op verschillende manieren te ondersteunen in de adoptie. 

LastPass

LastPass is een wachtwoordbeheer softwaretool waarin mensen wachtwoorden makkelijk en veilig op kunnen slaan. Een online wachtwoorden kluis waarvoor gebruikers enkel één hoofdwachtwoord nodig hebben.

ZIVVER

Zivver is een veilig communicatie platform dat organisaties helpt om datalekken te voorkomen, compliance te verbeteren en kosten te besparen. Zivver biedt verschillende oplossingen voor veilige communicatie.

Endpoint Detectie en Response

Met de innovatie ontwikkelingen rondom cybercriminaliteit, is een traditionele antivirus niet meer voldoende voor een volledige beveiliging. Het vertrouwen in een antivirussoftware is daarom belangrijk. Met Endpont Detectie en Response (EDR) brengen we bescherming tegen nieuwe bedreigingen naar een hoger niveau.

Klanten aan het woord

Wil jij weten hoe een betere IT omgeving helpt je doelstellingen te halen?

Neem contact op

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Door vooraf goed te luisteren naar de wensen en behoeftes die je organisatie heeft. Maar ook door alle gebruikers te trainen. Deze trainingen zijn zowel online als offline en de collega’s kiezen zelf van welke trainingen zij gebruik willen maken. Hierdoor gaan alle medewerkers goed van start.

Jazeker kan dat. Wanneer je organisatie bijvoorbeeld heeft gekozen voor een Essential werkplek, is het mogelijk om over te stappen naar een Professional of Ultimate werkplek. Daarnaast is het mogelijk om enkele Add-ons toe te voegen aan de werkplek om er voor jou een compleet pakket van te maken.

Alle werkplekken kunnen gecombineerd worden. Zo kan bijvoorbeeld een gedeelte van de gebruikers een Ultimate werkplek hebben en het andere gedeelte een Essential werkplek.

Ja dat kan! Zowel de laptop, mobiele telefoon als tablet kunnen gekoppeld worden aan jouw moderne werkplek.

Ja dat kan. Wanneer je organisatie gebruik maakt van applicaties die gekoppeld dienen te worden aan een nieuwe omgeving, wordt hiervoor een inventarisatie moment gepland. Samen zorgen we ervoor dat de externe systemen geïntegreerd worden in de nieuwe werkplek.

Lees meer over:

BLOG

post-corona

Verplicht op kantoor werken jaagt medewerkers weg

Uit recent onderzoek van KPN, blijkt dat maar liefst een derde van de medewerkers uitkijkt naar een nieuwe baan wanneer het verplicht is om de hele week op kantoor te werken. Hiermee kunnen we dan nu toch echt zeggen dat hybride werken...

BLOG

Kevin

Kevin is Customer Success Manager...Klinkt interessant maar wat doe je dan eigenlijk?

Hey Kevin, wat doe je eigenlijk voor werk? “Ik ben Customer Success Manager.” Een wat? Klinkt belangrijk, ambitieus, moeilijk maar zeker ook interessant.

BLOG

Bellen

Bellen met Teams geeft de telefoniecentrale een moderne make-over

Wist je dat Teams ook een perfect platform is om je bedrijfstelefonie te beheren? In deze blog vertellen we je meer over de voordelen!