Op afstand samenwerken kan nu echt voor iedereen

Een complete werkplek. Maar dan simpel en veilig.

 

Hybride werken is ‘here to stay’

Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers in heel Nederland bij deze transitie. We bieden bouwstenen aan zodat uw onderneming klaar is voor de toekomst. De oderne werkplek bestaat uit verschillende software-applicaties die samen een online werkplek vormen. Met het beste en nieuwste van Microsoft. Van Teams tot Azure, van Office tot Onedrive.

Met de moderne werkplek helpen we je stap voor stap vooruit in je cloudreis. Zonder eerst een grote big bang-migratie door te maken. Je kan in onze Moderne werkplek tal van toepassingen combineren. Zowel op maat als kant-en-klare oplossingen.

Welke werkplek past bij jouw onderneming?

IRIS one biedt drie verschillende moderne werkplekken en twee verschillende staf profielen aan. Met deze Moderne werkplekken bieden we onze gebruikers alle tools die ze nodig hebben om het maximale uit zichzelf te halen, iedere dag.

Met alle drie de varianten, is het hybride werken mogelijk dus gebruikers kunnen zowel vanuit huis als op kantoor gebruik maken van de volledige werkplek.

support2
Essential Professional Ultimate Connect (Staf) Fieldworker (Staf)
Microsoft 365 Services
Microsoft Business Basic + EMS
Microsoft Business Premium
Max 300 gebruikers, 5 devices per gebruiker, 1 TB OneDrive, 50 GB Exchange Mailbox, 50 GB Mail Archiving
Office365 E1
Microsoft 365 F3 (max. 10,1" device)
Windows 11
Office Applicaties
Online
Online
Moderne werkplek add-ons
Printix
Exclaimer
Cloud 2 Cloud Backup
Workspace365
Optioneel
Simplify
Adapt
Optioneel
Optioneel
Security Awareness
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Zivver
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
LastPass Enterprise
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
IRIS one Support
Gebruikersondersteuning
400+ online trainingen
Optioneel
Optioneel
5 devices per gebruiker
IRIS one Beheer & Beveiliging
AV Defender
Endpoint Management
Update & Versiebeheer
Endpoint Detection & Response (EDR)
Optioneel
Standaard Changes
 

Belangrijke diensten naast de Moderne werkplek

Bellen met Teams

Met bellen via Teams kan iedereen in jouw bedrijf bellen via Microsoft Teams. Dankzij een slimme koppeling met de software gebruik je jouw vaste of mobiele telefoonnummer in de Teams omgeving. Je kunt zo inkomende gesprekken beantwoorden met je laptop, desktop, mobiel of ander device waarop je Teams gebruikt. Ook kun je uitgaand bellen naar een vast of mobiel nummer met Teams.

Lees meer over Bellen met Teams

 

Teams

 

 

 

Unified Communications

IRIS one biedt verschillende UC-oplossingen voor zowel kleine als grote organisaties. Van Hosted telefonie, Vast-mobiel-integratie, Teams Calling en zelfs Anywhere365. Op basis van de wensen en behoeften adviseren we de oplossing die het beste past bij jouw organisatie.

 

 

Anywhere365-1

 

 

Netwerken

Heb je snel internet nodig? Werken je medewerkers veel in de cloud? Of is een zeer hoge beschikbaarheid belangrijk voor je bedrijfsprocessen en moeten vestigingen gekoppeld worden? We bieden alle soorten zakelijk internet met managed services, van glasvezel tot ethernet over koper, van wifi-verbinding tot managed router. IRIS one is onafhankelijk adviseur en adviseert en levert de beste zakelijke verbinding voor jouw specifieke situatie.

Internetverbindingen

 

pexels-brett-sayles-4373997

 

 

Hardware

Van laptop tot headset, we hebben alles in huis voor de ideale werkplek.

IRIS one denkt graag met je mee over de hardware die het beste past bij jouw ideale digitale werkplek. Ons klantportaal biedt een uitgebreid assortiment aan HP laptops, Microsoft laptops, videoconference oplossingen, headsets, accessoires en meer.

Surface Portfolio social post

 

Security

Cybercriminaliteit is een structureel kat-en-muis-spel. Binnen de digitale transformatie verdient security extra aandacht om de continuïteit van je organisatie te waarborgen. IRIS one biedt diverse producten en diensten om je bedrijf te beschermen tegen de gevaren van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan het trainen van je personeel. Door je collega’s te trainen in het veiliger en bewuster omgaan met internet en informatie, heb je een grote stap gezet om verschillende vormen van datamisbruik te voorkomen. Daarnaast maken we gebruik van "Next Generation Firewall" waardoor jouw omgeving het best beveiligd is. Lees meer door op onderstaande knop te klikken.

Fortinet Next Generation Firewall

Cybersecurity-min-scaled

Adoptie

Wie kan er nog werken zonder tablet, smartphone, laptop of andere devices? Technologie is zo verweven met ons werk, dat de introductie van een nieuwe tool of ander platform een groot effect kan hebben. Onderschat je de impact en geef je alleen een korte gebruikerstraining, dan loop je het risico dat je medewerkers je investering links laten liggen. Zonde. Met een slimme veranderaanpak voorkom je dat.

In een slimme veranderaanpak neem je jouw medewerkers mee in de hele periode voor, tijdens en na de implementatie van nieuwe technologie. En met ‘voor’ bedoelen we niet een dagje van tevoren of bij het prikken van een datum voor de training, maar veel eerder al. Betrek bijvoorbeeld een deel van je medewerkers al in de oriëntatiefase. Zij kunnen later als ambassadeurs voor je aan de slag gaan. En ja, dat is noodzakelijk, want met nieuwe technologie introduceer je vaak ook nieuwe processen en werkwijzes. Door je te verdiepen in het perspectief van je medewerkers, weet je beter welke processen en werkwijzes dat zijn. We delen hier graag met je welke elementen volgens ons in een slimme veranderaanpak thuishoren. Zodat je het maximale uit je investering in nieuwe technologie kan halen.

Lees meer

AdobeStock_416676135-1

Samenwerken levert mooie dingen op!

Partner-02 Partner-06 Partner-04 Printix_Logo1 Partner-03 Partner-05 Partner_Tekengebied 1 Partner-08 Partner-09
 

Wil jij weten hoe een betere IT omgeving helpt je doelstellingen te halen?

Neem contact op