2 min read

Taxperience: Samen de standaard op z'n kop zetten

Taxperience: Samen de standaard op z'n kop zetten

In een wereld die continu verandert, vraagt Taxperience niet om gebaande paden, maar om creativiteit en intuïtie. De missie van Taxperience is om voorop te lopen en harder te lopen dan de rest, waarbij voortdurende vernieuwing centraal staat om beter te worden en de klant en haar issues nog beter te begrijpen. Met deze visie is Taxperience opgericht en heeft het gekozen voor een 'niet zo standaard' aanpak om van toegevoegde waarde te zijn voor klanten.

Sinds 2010 hebben Taxperience en IRIS one een gewaardeerde samenwerking. Waar de dienstverlening begon met het beheren van mobiele telefonie is dat inmiddels uitgegroeid tot een breed pakket. IRIS one neemt tegenwoordig ook alle ICT-vraagstukken uit handen. Deze samenwerking berust op gedeelde kernwaarden van 'niet zo standaard' zijn en altijd het stapje extra zetten voor klanten. Door het uit handen nemen van de vraagstukken rondom telefonie en IT weet Taxperience altijd dat stapje extra te zetten voor haar klanten. 

Gedeelde visie, soepele adoptie

Bij het omarmen van nieuwe IT-oplossingen is adoptie van cruciaal belang, en dat beseft Taxperience zich maar al te goed. Met een gedeelde visie op innovatie en een sterke focus op de behoeften van de eindgebruikers, hebben IRIS one en Taxperience een strategie ontwikkeld die de weg vrijmaakt voor verandering. Angélique Vermulm, Sales & Marketing Director bij Taxperience, benadrukt het belang van een soepele overgang: "IRIS one zorgt ervoor dat collega's goed worden meegenomen in de nieuwe IT-omgeving van Taxperience. Trainingen, presentaties en Q&A-sessies worden georganiseerd om alle medewerkers vertrouwd te maken met de nieuwe werkprocessen en tools."

 

"Dankzij IRIS one kunnen we efficiënter werken en kunnen we ons focussen op hetgeen waarmee we bezig moeten zijn."

Angélique Vermulm - Sales & Marketing Director Taxperience

 

Deze nauwe samenwerking tussen Taxperience en IRIS one is niet alleen gebaseerd op gedeelde visies en waarden, maar ook op een voortdurende drang om te innoveren. Joris Meeuwisse, Algemeen Directeur van IRIS one, deelt zijn enthousiasme over de resultaten die tot nu toe zijn behaald en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst: "Met een modern ingerichte werkplek, geavanceerde beveiligingsoplossingen, efficiëntie en samenwerking kunnen we de uitdagingen van de snel veranderende wereld met vertrouwen tegemoet treden."

Optimalisatie van IT, Telefonie en Connectiviteit

Een belangrijk aspect van deze samenwerking is de invulling van de Moderne Werkplek. Taxperience maakt gebruik van het volledige pakket en wordt ontzorgd op het gebied van IT, Telefonie en Connectiviteit.  

Vrijblijvend inzicht krijgen in je ICT-security?

Probeer nu onze gratis online scan

Gratis securityscan     

De Cloudwerkplek is gebaseerd op een Microsoft Business Premium licentie waardoor alle collega’s van Taxperience gebruik maken van de productiviteit tools van Microsoft. Het hybride werken is hierdoor geïmplementeerd en het werk is versimpeld door de Office-applicaties. Daarnaast wordt alle data veilig opgeslagen in de Cloud en kunnen ze samenwerken via Microsoft Teams. 

Een ander aspect van de samenwerking is de vaste telefonieoplossing die naadloos integreert met mobiele telefonie. Collega’s zijn niet langer afhankelijk van een vaste telefoon op een bureau en kunnen eenvoudig met hun mobiele nummer bellen naar klanten en collega's. Om de snelheid en betrouwbaarheid te optimaliseren, maakt Taxperience gebruik van een glasvezelverbinding van Vodafone en een netwerk op basis van producten van Cisco Meraki. Hierdoor is het hele pand voorzien van de beste wifi-dekking en uitstekende beveiliging. IRIS one monitort het netwerk 24/7, waardoor eventuele storingen snel worden opgelost zonder dat de medewerkers van Taxperience daar last van ondervinden. 

Wil je meer weten over de oplossingen die Taxperience gebruikt? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen op het gebied van IT en dienstverlening.